Dün bana bahsettiğin merve bu mu?yoook sürme diyor göz cevrene, akını tüm yüze sürüp, siyah noktaların olduğu yere peçete yapıştırıp yine yumurta sürüyorsun üstüne, sonra kurumaya bırakıyorsun, peçeteler kaskatı olunca çekip çıkarıyorsun bütün siyah noktalar temizlenmişşş oluyorrrr
siyah nokta ve yaşlanma karşıtı maskeee
onu ben paylaştım ya, link verdim buradan izleyin diyeabi biz buraya ne yazsak o konuyla ilgili reklam çıkıyor:/no_name_ sen maske yazdın, maske reklamı çıkmış.
ay vallaha mı rezaletonu ben paylaştım ya, link verdim buradan izleyin diye
yağmurlu havada su yok onaBir şey süreyim bak tarif et güzelceno_name_
Siyah noktam var benim.
Cilekli Turtam zıpası 21 yaşında yarımdan bile küçük
su ile yıka sen sadece yeter sana
aynen o.... yalnız kızlarrrr efsaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, cildim kaymak gibi oldu haaaDün bana bahsettiğin merve bu mu?
Bende nasıl üşüyorum bilsenevdee sıcacık yataaak istemezsen koltuk da rahaaat şarkısını söylüyorum içimden. ruh halim..
sür tatlım sür acayip güzelmiş ya buuu, ben artık haftada bir yaparım bunuuuBir şey süreyim bak tarif et güzelceno_name_
Siyah noktam var benim.
Cilekli Turtam zıpası 21 yaşında yarımdan bile küçük
su ile yıka sen sadece yeter sana
Kızın cildi çokkkk sağlıklıaynen o yalnız kızlarrrr efsaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, cildim kaymak gibi oldu haaa
mutlaka ama mutlaka deneyin bunuuuu, siyah noktalar uçup gidip gözenekler sıkışıyor...
vuuuu beybi burnuma yapayım. sonra E vitamini şeysiaynen o yalnız kızlarrrr efsaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, cildim kaymak gibi oldu haaa
mutlaka ama mutlaka deneyin bunuuuu, siyah noktalar uçup gidip gözenekler sıkışıyor...
ben de önce burnumla başladım baktım acayip oluyor kestim peçeteleri, alın, yanak çene tüm yüze yaptım burundaki farkı görüncevuuuu beybi burnuma yapayım. sonra E vitamini şeysi
yapa yapa sağlık buluyor insanlar şekerimKızın cildi çokkkk sağlıklı
keşke odun sobası olsaydı çıtır çıtır yansaydı sıcacıkk. yanında oturup sütümü yada kahvemi içseydim oofffBende nasıl üşüyorum bilsen
KAlın hırkam var onu giydim üzerime
Rejim dönemimde çok üşürüm ben ve şu an burnum falan buz gibi
Klimayı da açayım tam olsun deedim yaa
ahhh ne güzel olurduuuuu, ben de soba istiyorummmkeşke odun sobası olsaydı çıtır çıtır yansaydı sıcacıkk. yanında oturup sütümü yada kahvemi içseydim oofff
hani su gelmedi, ben ne halt edeceyimmm??? dün car car yazışıp yaptırmadınız temizliğimiben az işlerimi göreyim. siz de rahat bi nefes alın bensiz bir süre hadi bakayım görüşürük
İZlediim diğer videolarını da yaşı çok küçükyapa yapa sağlık buluyor insanlar şekerim
Uyu biraz yerime 1 saat falanhani su gelmedi, ben ne halt edeceyimmm??? dün car car yazışıp yaptırmadınız temizliğimi