bişey diyim mi, ye. haftanın geri kalanında da ölüm orucuna mı girersin naparsın artık.. ayy şimdi beni linç edecekler
ŞAka bir tarafa nasıl yaptın tam yazabilirsen tarifini sevinirim canımya taam be yaa taam
KAç kilo idin ne kadar verdin acaba ödül olabilir mis vs diye düşündüm ama??
no_name_ ?? ne dersin? 1/2 lahmacun 1/2 baklava olabilir mi
valla ayıp :) sonra dengelersin 2 günKız valla yiyeceğim . Yemezsem ayıp :) Şimdi bizim ofise özel yaptırıp yollayacaklar . Hep birlikte ofiste yiyeceğiz müşteri babasıyla falan gelecek. 1 tane de olsa yerim . NApayım ekmek yok demiştim bu sabah kahvaltı da ince dilim yedim .
yok sana tarif marifŞAka bir tarafa nasıl yaptın tam yazabilirsen tarifini sevinirim canım
Favorilerime ekleyeyim yapayım haftasonu
Baklavaya ağzını sürme derim.Kız yeni başladım ne vermesi ne ödülü :)
Ama dediğim gibi belki baklavada kendime hakim olmaya çalışırım da ( ne kadar zor olsa da :) , lahmacun yiyeyim diyorum :)
hayır olamazzz kesinlikle izin kullanmalısın o gün canımKAç kilo idin ne kadar verdin acaba ödül olabilir mis vs diye düşündüm ama??
no_name_ ?? ne dersin? 1/2 lahmacun 1/2 baklava olabilir mi
Verirsinnn biliyommmmyok sana tarif marif
su gelmedi açlıktan bayılmak üzereyim ne halt etsem diye kara kara düşünüyorum, siz buraya lahmacun, baklava yazıyorsunuzzzzno_name_ sular geldi galiba sesin çıkmıyor :))
Akşama gelir canım o susu gelmedi açlıktan bayılmak üzereyim ne halt etsem diye kara kara düşünüyorum, siz buraya lahmacun, baklava yazıyorsunuzzzz
suyla açlığın ne ilgisi var ki. ben mi bişey kaçırdım yine:)su gelmedi açlıktan bayılmak üzereyim ne halt etsem diye kara kara düşünüyorum, siz buraya lahmacun, baklava yazıyorsunuzzzz
var tabi su gelse spor yapacağım ya da temizlik yapacağım vakit geçecek, böyle aç aç geçmiyor daaa....suyla açlığın ne ilgisi var ki. ben mi bişey kaçırdım yine:)
tabi canım onların metabolizma bizden çok daha hızlıBeni de burda psikolojik baskı altında tutuyorlar..Galeta yiyolar gırt gırtt
Keşke bir teknolojisi olsa bu zayıflama işinin. Ya da ne bilim tek kapsül hapı . İçsek pırt pırt pırt 3 günde zayıflasak . Ve bu sadece biz hanımlara has bi durum olsa :)
Erkekler bizden rahat kilo veriyor ya..
vereyim anneeemmmVerirsinnn biliyommmm
özellikle tadına bakıp 1 tabak lüpletince eminim paylaşmak isteyeceksin o güzelliği bizimle
Bekliyorum kerevizinin güzelliğinin bana affedilme hissini ortaya çıkartacağı anı
valla bişey kaçmıyor senden:)) 3 kaşık yedim yemekten:)var tabi su gelse spor yapacağım ya da temizlik yapacağım vakit geçecek, böyle aç aç geçmiyor daaa....
bu arada sen pek bi enerciksin kesin bi haltlar karıştırdın, yemeği yaparken tadına bakacağım diye hüplettin mi ne?
ben bilmem miiiii, tanıyorum artık kızım seni, bu enerji öööyle lahana çorbasından falan gelmezzzvalla bişey kaçmıyor senden:)) 3 kaşık yedim yemekten:)