Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bişey diyim mi, ye. haftanın geri kalanında da ölüm orucuna mı girersin naparsın artık.. ayy şimdi beni linç edecekler :KK17:

Kız valla yiyeceğim . Yemezsem ayıp :) Şimdi bizim ofise özel yaptırıp yollayacaklar . Hep birlikte ofiste yiyeceğiz müşteri babasıyla falan gelecek. 1 tane de olsa yerim . NApayım ekmek yok demiştim bu sabah kahvaltı da ince dilim yedim .

KAç kilo idin ne kadar verdin acaba ödül olabilir mis vs diye düşündüm ama??
no_name_ no_name_ ?? ne dersin? 1/2 lahmacun 1/2 baklava olabilir mi:KK70:

Kız yeni başladım ne vermesi ne ödülü :)
Ama dediğim gibi belki baklavada kendime hakim olmaya çalışırım da ( ne kadar zor olsa da :) , lahmacun yiyeyim diyorum :)

Kız valla yiyeceğim . Yemezsem ayıp :) Şimdi bizim ofise özel yaptırıp yollayacaklar . Hep birlikte ofiste yiyeceğiz müşteri babasıyla falan gelecek. 1 tane de olsa yerim . NApayım ekmek yok demiştim bu sabah kahvaltı da ince dilim yedim .
valla ayıp :) sonra dengelersin 2 gün

KAç kilo idin ne kadar verdin acaba ödül olabilir mis vs diye düşündüm ama??
no_name_ no_name_ ?? ne dersin? 1/2 lahmacun 1/2 baklava olabilir mi:KK70:
hayır olamazzz kesinlikle izin kullanmalısın o gün canım venezia26 venezia26 :p

o ney yahuu yenmeden nasıl durulur o ortamda, yarım yiyerek kalkamam bennnn, çatlayana kadar yerim...

bence de ye gitsin ama ondan sonra hakkaten ölüm orucu :)

suyla açlığın ne ilgisi var ki. ben mi bişey kaçırdım yine:)
var tabi su gelse spor yapacağım ya da temizlik yapacağım vakit geçecek, böyle aç aç geçmiyor daaa....

bu arada sen pek bi enerciksin kesin bi haltlar karıştırdın, yemeği yaparken tadına bakacağım diye hüplettin mi ne?

Beni de burda psikolojik baskı altında tutuyorlar..Galeta yiyolar gırt gırtt :KK14:
Keşke bir teknolojisi olsa bu zayıflama işinin. Ya da ne bilim tek kapsül hapı . İçsek pırt pırt pırt 3 günde zayıflasak . Ve bu sadece biz hanımlara has bi durum olsa :)

Erkekler bizden rahat kilo veriyor ya.. :işsiz:
tabi canım onların metabolizma bizden çok daha hızlı :KK43:

Verirsinnn biliyommmm:KK37:
özellikle tadına bakıp 1 tabak lüpletince eminim paylaşmak isteyeceksin o güzelliği bizimle
Bekliyorum kerevizinin güzelliğinin bana affedilme hissini ortaya çıkartacağı anı:oops:
vereyim anneeemmm :KK74:
aslında çok özel bir tarif değil. yalnız baktığım tariflerde hiç salça yoktu, ben salçasız sevmediğim için koydum. siz koymayabilirsiniz.
1 orta boy soğanı küçük küçük doğruyoruz. 3 tane havuç dilimliyoruz içine. 2 yemek kaşığı zeytin yağı ve 1 veya 2 diş sarımsağı doğrayıp ekliyoruz. isterseniz yarım yemek kaşığı salça ekleyin. Ocağa koyup orta ateşte 2-3 dakika ağzı kapalı kavurmaya bırakıyoruz.
ben 1 kilo kereviz doğradım. zaten yarısı kabul. bunları küp küp yapıp limonlu suda önceden bekletiyoruz. ben patates ekledim ama siz eklemeyin kalori var ne de olsa. 3 dakikanın sonunda önce patatesi atıp 1 dakika pişiriyoruz. sonra kerevizi atıyoruz. yarım çay bardağı sıcak su, tuz, karabiber ekliyoruz (isteğe bağlı baharatlar)
ağzını kapatıp kısık ateşte pişiriyoruz. ben en son yarım limon suyu sıktım üzerine.
salça koymazsanız 1 portakal suyu ekleyin ama kaloriyi arttırabilir.
afiyet olsun.

var tabi su gelse spor yapacağım ya da temizlik yapacağım vakit geçecek, böyle aç aç geçmiyor daaa....

bu arada sen pek bi enerciksin kesin bi haltlar karıştırdın, yemeği yaparken tadına bakacağım diye hüplettin mi ne?
valla bişey kaçmıyor senden:)) 3 kaşık yedim yemekten:)

X