Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
onlar kilo vermeseler de şişko olanlar tatlış oluyor, göbekli olanlar sempatik oluyor..:/ yaa onların kıl yün derdi de yok, selülitleri yok. yaz geldi mi geçiriyorlar şortu cumburlop denize. biz... ay oram çıktı buram göründü..

ayyyy tarife gellll, erkekten değilde kutup ayısından bahsediyor sankiii, insanı erkekten soğutur şu tarif, neyseki evliyim Allahtan

valla bişey kaçmıyor senden:)) 3 kaşık yedim yemekten:)
diyetisyene gittin mi ana öğünde 4 yk z.yağlı yemek veriyor...anam dedim bu ne la böyle, ben daha pişirirken en az 6 kaşık tadına bakıyorum dedim, kadın da bana o yüzden şu anda burasın diyerek kapağı koydu vallahi

eveet bu da güzelmiş hem kalorisiz

Evet ve çok basit. Sadece kerevizi rendeleyip Süzme yoğurtla karıştırcaksın :) ben mayonez koymuyorum , sarımsak koymuyorum. Cevizi dişe gelcek şekilde ufalayıp koyuyorum belki çok az zeytinyağ gezidiriyorum servis tabağında süs niyetine.

latiyya ayrıca erkekleri çok iyi anlattın . Sıfır dert tasa , tek dertleri yok tuttukları takım kümeden düştü mü yok o yok bu .. Bize bakın bir de :)

Ben de bir ara diyetisyene gitmiştim yemeklerde susuz şekilde 5 - 7 kaşık arası tüketebilirsin demişti. Et- kıyma- tavuk vs koyuyorsan yağ koymadan pişireceksin , yemeğine patates koymayacaksın ve mümkün olduğunca susuz şekilde tüketeceksin demişti.

3 kaşıgını pişirirken yedik, artık sofraya oturur 2 kaşığı yeriz doya doya
hem ben latiyya nın 3 kaşık dediğine kesinlikle inanmayıp 5 kaşıktır o iddiasını atıyorum ortaya...yok mu arttıran? hani destek???

güzel tarif gerçekten denemek lazım.
evli olanların aile geçindirme derdi var işte bir de.
kadınları bu yüzden askere almıyorlar işte. ay o forma beni şişko gösterir komtanım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…