onlar kilo vermeseler de şişko olanlar tatlış oluyor, göbekli olanlar sempatik oluyor..:/ yaa onların kıl yün derdi de yok, selülitleri yok. yaz geldi mi geçiriyorlar şortu cumburlop denize. biz... ay oram çıktı buram göründü..Beni de burda psikolojik baskı altında tutuyorlar..Galeta yiyolar gırt gırtt
Keşke bir teknolojisi olsa bu zayıflama işinin. Ya da ne bilim tek kapsül hapı . İçsek pırt pırt pırt 3 günde zayıflasak . Ve bu sadece biz hanımlara has bi durum olsa :)
Erkekler bizden rahat kilo veriyor ya..
eveet bu da güzelmiş hem kalorisizKızlar kereviizi süzme yoğurtla meze yapıp da yiyebilirsiniz enfesss güzel oluyor Ceviz de katıyosunuz . Ben çok beğeniyorum öyle.
ayyyy tarife gellll, erkekten değilde kutup ayısından bahsediyor sankiii, insanı erkekten soğutur şu tarif, neyseki evliyim Allahtanonlar kilo vermeseler de şişko olanla tatlış oluyor, göbekli olanlar sempatik oluyor..:/ yaa onlar kıl yün derdi de yok, selülitleri ypk. yaz geldi mi geçiriyorlar şortu cumburlop denize. biz... ay oram çıktı buram göründü..
diyetisyene gittin mi ana öğünde 4 yk z.yağlı yemek veriyor...anam dedim bu ne la böyle, ben daha pişirirken en az 6 kaşık tadına bakıyorum dedim, kadın da bana o yüzden şu anda burasın diyerek kapağı koydu vallahivalla bişey kaçmıyor senden:)) 3 kaşık yedim yemekten:)
eveet bu da güzelmiş hem kalorisiz
diyetisyene gittin mi ana öğünde 4 yk z.yağlı yemek veriyor...anam dedim bu ne la böyle, ben daha pişirirken en az 6 kaşık tadına bakıyorum dedim, kadın da bana o yüzden şu anda burasın diyerek kapağı koydu vallahi
3 kaşıgını pişirirken yedik, artık sofraya oturur 2 kaşığı yeriz doya doyaBen de bir ara diyetisyene gitmiştim yemeklerde susuz şekilde 5 - 7 kaşık arası tüketebilirsin demişti. Et- kıyma- tavuk vs koyuyorsan yağ koymadan pişireceksin , yemeğine patates koymayacaksın ve mümkün olduğunca susuz şekilde tüketeceksin demişti.
kız öyle ama hayat onlara güzel:)) eşim dördüz çocuk istiyormuş, dedim sen doğurursan olurayyyy tarife gellll, erkekten değilde kutup ayısından bahsediyor sankiii, insanı erkekten soğutur şu tarif, neyseki evliyim Allahtan
ahaha çok sertdiyetisyene gittin mi ana öğünde 4 yk z.yağlı yemek veriyor...anam dedim bu ne la böyle, ben daha pişirirken en az 6 kaşık tadına bakıyorum dedim, kadın da bana o yüzden şu anda burasın diyerek kapağı koydu vallahi
hıııı, oldu canım deseydin benimki de üçüz istiyordu, gördük üçün birinikız öyle ama hayat onlara güzel:)) eşim dördüz çocuk istiyormuş, dedim sen doğurursan olur
güzel tarif gerçekten denemek lazım.Evet ve çok basit. Sadece kerevizi rendeleyip Süzme yoğurtla karıştırcaksın :) ben mayonez koymuyorum , sarımsak koymuyorum. Cevizi dişe gelcek şekilde ufalayıp koyuyorum belki çok az zeytinyağ gezidiriyorum servis tabağında süs niyetine.
latiyya ayrıca erkekleri çok iyi anlattın . Sıfır dert tasa , tek dertleri yok tuttukları takım kümeden düştü mü yok o yok bu .. Bize bakın bir de :)
kız vallaha billaha 3 kaşık :)))3 kaşıgını pişirirken yedik, artık sofraya oturur 2 kaşığı yeriz doya doya
hem benlatiyya nın 3 kaşık dediğine kesinlikle inanmayıp 5 kaşıktır o iddiasını atıyorum ortaya...yok mu arttıran? hani destek???
hıııı, oldu canım deseydin benimki de üçüz istiyordu, gördük üçün birini
var tabi su gelse spor yapacağım ya da temizlik yapacağım vakit geçecek, böyle aç aç geçmiyor daaa....
bu arada sen pek bi enerciksin kesin bi haltlar karıştırdın, yemeği yaparken tadına bakacağım diye hüplettin mi ne?
var tabi su gelse spor yapacağım ya da temizlik yapacağım vakit geçecek, böyle aç aç geçmiyor daaa....
bu arada sen pek bi enerciksin kesin bi haltlar karıştırdın, yemeği yaparken tadına bakacağım diye hüplettin mi ne?
Bende oğluma armut dilimledim bi kaç tane attım ağzıma ondan sonra gittim bir sürü su içtim ama kesmedi açımmmmmmmaz önce kuru incirin arasına ceviz koyup yedim yine kesmedi yaaa tatlı krizindeyimm
Ayyy ben yiyormuşum onu salata da . Yemeğini yemediğimiz için bizde salataya konuyormuş. Sizin tarif ettiğiniz gibiKızlar kereviizi süzme yoğurtla meze yapıp da yiyebilirsiniz enfesss güzel oluyor Ceviz de katıyosunuz . Ben çok beğeniyorum öyle.
kızım açız ölüyoruz diyoruz burada, ne anlatıyorsun oburluklarınıaz önce kuru incirin arasına ceviz koyup yedim yine kesmedi yaaa tatlı krizindeyimm