- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
yarın yaparsın ya sıkma canını.hani su gelmedi, ben ne halt edeceyimmm??? dün car car yazışıp yaptırmadınız temizliğimi
1 kase lahana çorbası içtim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın yaparsın ya sıkma canını.hani su gelmedi, ben ne halt edeceyimmm??? dün car car yazışıp yaptırmadınız temizliğimi
uyuyamam ki tatlım, bu bizim siteye has bi durum canım su deposu mu ne temzileniyor borular yenileniyormuş galibaUyu biraz yerime 1 saat falan
yok uyuyamam dersen ne yapsaaaan
ya bir arasana bağlı olduğun şehrin sular idaresini cidden ne zaman gelecekmiş
ohhh misss afiyet olsun canımmmyarın yaparsın ya sıkma canını.
1 kase lahana çorbası içtim şimdi
fincanı yıkamadık ondandır ellaam. inşallah gelir birazdan..latiyya canım falın çıkmadı, güvenliği aradım sordum şimdi de gün içinde gelecek diyor..akşama kadar gelse bari...
bu arada acayip açlık hissediyorum hemen kendime şekersiz sütsüz bir nescafe yaparak açlığımı bastırıyorum
sade nescafe iç yoksa tarçınlı süt ya da senin tarif tarçınlı Türk kahvesi tatlım..getirme aklına şeker falanfincanı yıkamadık ondandır ellaam. inşallah gelir birazdan..
ben de şeker krizindeyim napim ??
kereviz hayatımda pişirmedim hatta yemedim canım...kızlar ben enginar yazmıştım ama yanlış olmuş. Kereviz pişiriyorum ilk defa şu anda. tariflerde portakal suyu ekleyin diyor da nasıl olur ki bilemedim. deneyeniniz var mı? yoksa limon mu koysam?
tadı patatesle havucun karışımı. sırf faydalı diye yapıyorum.kereviz hayatımda pişirmedim hatta yemedim canım...
tarçınlı süt yapayım saol canımmmsade nescafe iç yoksa tarçınlı süt ya da senin tarif tarçınlı Türk kahvesi tatlım..getirme aklına şeker falan
iyi gelecek tatlım, afiyet olsuntarçınlı süt yapayım saol canımmm
Akşama açarlar canım suyulatiyya canım falın çıkmadı, güvenliği aradım sordum şimdi de gün içinde gelecek diyor..akşama kadar gelse bari...
bu arada acayip açlık hissediyorum hemen kendime şekersiz sütsüz bir nescafe yaparak açlığımı bastırıyorum
ben yerim de bakalım eşim yiyecek mi. genelde uğraştırmıyor ne versem yiyor. brokoli hariç:)Bende pişirmedim hiç kereviz
Hatta yıllar önce ilk kez yediğimde midem kalkmıştı ve kendime çok kızmıştım neden yiyemiyorum diye.
Farklı pişirimleri yemeyi 2 kez denedim ama yiyemedim yine de.
Afiyet olsun canım, ye ne güzel.
dayaan yüreğim dayaan... Tarçınlı süt içtim az önce. ve ilk kez. çok güzelmiş mmmmAkşama açarlar canım suyu
Açmazlarsa o tesisatçıların ver telini bana nasıl iş yapıorlar sorgulayayım bi heleee...
Bende acıktım yahu bugün
KApsukam az kalmıştı, akşam yensini pişirmeye üşendim ve kalanı bu öğlene ve bu akşama böldüm.
Akşam eve gidince pişirip yemeye bekleyemem bir şeylere saldırabilirim açlıktan diye.
Yoğurdumu ayran yapmıitım onu içeyim 3 gibi barii
ÇAy içiyorum su vs şimdilik.
tabi canıım süpper oluyor :)dayaan yüreğim dayaan... Tarçınlı süt içtim az önce. ve ilk kez. çok güzelmiş mmmm
kızlar ben enginar yazmıştım ama yanlış olmuş. Kereviz pişiriyorum ilk defa şu anda. tariflerde portakal suyu ekleyin diyor da nasıl olur ki bilemedim. deneyeniniz var mı? yoksa limon mu koysam?
Enginar, kereviz falan ben hiç yemedim. Ama tadlarını merak ediyorum. 100 gramında 15-16 kalori falan varmışBen kereviz pişirmedim ama portakallısını yedim . Limon değill portakal sıkın mutlaka çok hoş oluyor. Üstelik kereviz kalorisi okadar düşük bir yiyecek ki , çiğnerken zaten kalorisini harcamış oluyormuşsunuz . Belki kulaktan dolma bir bilgidir yanlış bilgilendirmiş olmayayım , ben de öyle duymuştum :)