ben yaptım bile:)bu arada kahve içelim bari, haydi kızlar birer şekersiz Türk kahvesine bekliyoruz herkesiii
Vallaha herşey bitmiş evde sadece 2haslama yumurta yedim kaşar salam var di onlar ciss dediniz bana da sadece yumurta kalmışEllerine sağlık hadi gel kaynatalım accık:) kahvaltıda ne yedin?
Siz için bende yesilcayla eşlik edicem :)bu arada kahve içelim bari, haydi kızlar birer şekersiz Türk kahvesine bekliyoruz herkesiii
ben de yaptım şimdiben yaptım bile:)zinnia 'nın falına bakacam sonra
yarasın:*) güzel başladık güne hadi bakalım:)Siz için bende yesilcayla eşlik edicem :)
Ben dün yaptim kuzum kapuskami :) ama lahana içi bozuktu az oldu 3tabak ancak çıktıKApuskamı yiyorum,
no_name_ ne güzel tarif etmişsin yaa geçen hafta lahana çorbasını ehh işte yiyordum ama inan bunu severek yiyorum isteyerek atıyorum her çatalı ağzıma
Cilekli Turtam sen de yap canım
ben de sadece 2 yumurta yedim 1 bardak da süt içtim, süt varsa içebilirdin canım, benim de bir şey kalmamış evdeVallaha herşey bitmiş evde sadece 2haslama yumurta yedim kaşar salam var di onlar ciss dediniz bana da sadece yumurta kalmış
ohhh afiyetler olsun tatlımmmKApuskamı yiyorum,
no_name_ ne güzel tarif etmişsin yaa geçen hafta lahana çorbasını ehh işte yiyordum ama inan bunu severek yiyorum isteyerek atıyorum her çatalı ağzıma
Cilekli Turtam sen de yap canım
Akşam aldiririm artık eşime :)ben de sadece 2 yumurta yedim 1 bardak da süt içtim, süt varsa içebilirdin canım, benim de bir şey kalmamış evde
balık çıkmış ayol balık gibi olacaksın 60 çıkmış bak bak 60 kilo buuu (ters değilse:))Afiyet bal şeker olsun,
ruhunuza iyi gelsin
bak bakalım falıma nelerrr yumurtliiicaaannn
Bana ne çıkmışbalık çıkmış ayol balık gibi olacaksın 60 çıkmış bak bak 60 kilo buuu (ters değilse:))
Ya aynı durum bende var, zeytin yumurta peynir 9 gündürben de sadece 2 yumurta yedim 1 bardak da süt içtim, süt varsa içebilirdin canım, benim de bir şey kalmamış evde
Armut pekmezimiYa aynı durum bende var, zeytin yumurta peynir 9 gündür
canım domates salatalık maydanoz vs istedi akşam gidip alayım olmazsa
maydanozları lahanaya doğrayınca demet demet bitirdim tazecik maydanozları,
Bal reçel marmelat tahin pekmez vs dokunmuyorum asla en az 2 ay,
salam sosis sucuk girmez eve
fakatGunel huseyinli kahvaltı tabağın çok güzeldi haaa
PEkmezde armut pekmezi idi benim memleketten gelmişti yeni ama olsun 2 ay beklesin beni
sende de kuş görüyorum. kuş gibi hafifleyeceksin :)Bana ne çıkmış
laynnnn ters değilseymişbalık çıkmış ayol balık gibi olacaksın 60 çıkmış bak bak 60 kilo buuu (ters değilse:))
armut pekmezini ilk kez duyuyorum kulağa harika geliyoorYa aynı durum bende var, zeytin yumurta peynir 9 gündür
canım domates salatalık maydanoz vs istedi akşam gidip alayım olmazsa
maydanozları lahanaya doğrayınca demet demet bitirdim tazecik maydanozları,
Bal reçel marmelat tahin pekmez vs dokunmuyorum asla en az 2 ay,
salam sosis sucuk girmez eve
fakatGunel huseyinli kahvaltı tabağın çok güzeldi haaa
PEkmezde armut pekmezi idi benim memleketten gelmişti yeni ama olsun 2 ay beklesin beni