Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bugün berbat görünümlü ve eminim berbat tadlı lahana çorbamı içecem. kahvaltımı geç yaptığım için akşama kaldı. dün tavuk haşlamıştım onu da eşim için bulgur pilavına koyacam didikleyip. bide zeytinyağlı enginar.
Vayyy lahana çorbası yiyeceksinn helal olsunnn bekşyirouz heyecanlaa

kızlar şekersiz türk kahvenizi bitirdikten sonra telvesini yüzünüzün yağlı bölgesine sürün. doğal peeling.
evde su yok ben şimdi yumurta akı maskesiyle oturuyorum, içme suyu ile temizleyeceğim artık...
şimdi izledim youtube da :) omlet yaparken yumurtanın birinin akını ayırdım..Allah bana akıl fikir versin yahu :p
deneyip size de önerme peşindeyim :p

evde su yok ben şimdi yumurta akı maskesiyle oturuyorum, içme suyu ile temizleyeceğim artık...
şimdi izledim youtube da :) omlet yaparken yumurtanın birinin akını ayırdım..Allah bana akıl fikir versin yahu :p
aaa yumurta akı 10 numara. göz çevrene de sürseydin

Benim bunlara ihtiyacım yoookkk:süslü:

aaa yumurta akı 10 numara. göz çevrene de sürseydin
yoook sürme diyor göz cevrene, akını tüm yüze sürüp, siyah noktaların olduğu yere peçete yapıştırıp yine yumurta sürüyorsun üstüne, sonra kurumaya bırakıyorsun, peçeteler kaskatı olunca çekip çıkarıyorsun bütün siyah noktalar temizlenmişşş oluyorrrr

siyah nokta ve yaşlanma karşıtı maskeee

Telve ile akı karıştırıp süriiim ben ne diyonuz

X