Susss sussss evet armut pekmeziii duyma okumaArmut pekmezimi
Amiiinnnn ınşsende de kuş görüyorum. kuş gibi hafifleyeceksin :)
Vayyy lahana çorbası yiyeceksinn helal olsunnn bekşyirouz heyecanlaabugün berbat görünümlü ve eminim berbat tadlı lahana çorbamı içecem. kahvaltımı geç yaptığım için akşama kaldı. dün tavuk haşlamıştım onu da eşim için bulgur pilavına koyacam didikleyip. bide zeytinyağlı enginar.
evde su yok ben şimdi yumurta akı maskesiyle oturuyorum, içme suyu ile temizleyeceğim artık...kızlar şekersiz türk kahvenizi bitirdikten sonra telvesini yüzünüzün yağlı bölgesine sürün. doğal peeling.
ay nasıl bir imaj çizdim ben yaa ordan bakınca öküz gibi mi görünüyorumVayyy lahana çorbası yiyeceksinn helal olsunnn bekşyirouz heyecanlaa
bana ne çıkmış hele bi bakıver fincana şu sular ne zaman gelecekkksende de kuş görüyorum. kuş gibi hafifleyeceksin :)
aaa yumurta akı 10 numara. göz çevrene de sürseydinevde su yok ben şimdi yumurta akı maskesiyle oturuyorum, içme suyu ile temizleyeceğim artık...
şimdi izledim youtube da :) omlet yaparken yumurtanın birinin akını ayırdım..Allah bana akıl fikir versin yahu
deneyip size de önerme peşindeyim
Ahahahahahhahahahahahay nasıl bir imaj çizdim ben yaa ordan bakınca öküz gibi mi görünüyorum
1 saate geliyor bebişimbana ne çıkmış hele bi bakıver fincana şu sular ne zaman gelecekkk
Benim bunlara ihtiyacım yoookkkevde su yok ben şimdi yumurta akı maskesiyle oturuyorum, içme suyu ile temizleyeceğim artık...
şimdi izledim youtube da :) omlet yaparken yumurtanın birinin akını ayırdım..Allah bana akıl fikir versin yahu
yoook sürme diyor göz cevrene, akını tüm yüze sürüp, siyah noktaların olduğu yere peçete yapıştırıp yine yumurta sürüyorsun üstüne, sonra kurumaya bırakıyorsun, peçeteler kaskatı olunca çekip çıkarıyorsun bütün siyah noktalar temizlenmişşş oluyorrrraaa yumurta akı 10 numara. göz çevrene de sürseydin
havanı sevsinleerrrr, şimdiden yapmazsan 10 sene sonra görürüm ben seniBenim bunlara ihtiyacım yoookkk
Telve ile akı karıştırıp süriiim ben ne diyonuzevde su yok ben şimdi yumurta akı maskesiyle oturuyorum, içme suyu ile temizleyeceğim artık...
10sene sonra başlarım 31yasimdahavanı sevsinleerrrr, şimdiden yapmazsan 10 sene sonra görürüm ben seni
hadi inşallah ver de fincanı yıkayayım diyecektim ki, su yok yıkayamam1 saate geliyor bebişim
Sen öküz isen ben ne oluyorum bilemiyorum artıkay nasıl bir imaj çizdim ben yaa ordan bakınca öküz gibi mi görünüyorum
hahahaha, içine sirkede koy tam olsunTelve ile akı karıştırıp süriiim ben ne diyonuz
Çok akıllı bu siteabi biz buraya ne yazsajçk o konuyla ilgili reklam çıkıyor:/no_name_ sen maske yazdın, maske reklamı çıkmış.