şimdi ben de sular geldi mi diye soracaktım. hay allah ya, susuzluk çok kötü. gelir inşallah birazdan.su gelemedi hala yaaa, karnım acıktıtemizlik yapmam gerek, yürüyüş yapmalıyım..canım sıkkın
tüm evren benim diyet ve sporuma engel olmak için uğraşıyor sankiyıllardır su kesintisi yaşadığımı hatırlamam
yok canım ben 12:00 den önce yemiyorum genelde...şimdi omlet yapıyorum 1 bardak süt ile 2 yumurtadan yapılmış lor peynirli omlet yiyeceğim..protein yükleyeyim vücudabu saat olmuş bişey yemedin mi daha?no_name_
afiyet olsun canımcım:)yok canım ben 12:00 den önce yemiyorum genelde...şimdi omlet yapıyorum 1 bardak süt ile 2 yumurtadan yapılmış lor peynirli omlet yiyeceğim..protein yükleyeyim vücuda
saol beybim, spordan sonra yiyecektim ama baksana bugün yapamayacağım sanırım..bari aç oturmayayım dedim yiyorum şimdi..afiyet olsun canımcım:)
temizliğe başladın mı tatlım? hazır kimsecikler yokken ütü yapayım ben de...afiyet olsun canımcım:)
Susss laaaaaayemin ederim saat 10da uyandım, buraya yazacam diye kahvaltımı yapabilmiş değilim. şimdi ben kahvaltı yapacam, herkes elindeki telefonu yavaşça yere bıraksın, bilgisayarı olanlar iskambil falı baksın.
ben yokken yazan 10 kilo alsın inşallaahh
Himm anladimmm :)canım işin şakası bir yana protein ağırlıklı beslenince vücut daha fazla suya ihtiyaç duyuyor, insanın ağzı kuruyor sürekli, o da proteini sindirmek için böbreklerin daha fazla suya ihtiyacı olduğundan diye biliyorum...
iyi yaptın. temizliğe başlamadım hala miskin miskin yayılıyom. başarabildiğim tek şey bulaşık makinasını çalıştırmak oldu. hadi yemeğini ye de kahve içelim. sonra temizliğe girişiriz.saol beybim, spordan sonra yiyecektim ama baksana bugün yapamayacağım sanırım..bari aç oturmayayım dedim yiyorum şimdi..
Evet sigorta var emzirmiyorum ama dediğin gibi belki evin sıcaklığından kaynaklaniyor heraldeCanım bir çok sebebi olabilir,
ben 5 lt içerim yazın daha da artar hatta yeter içme derim kendime,
Dr a gidip yapmadığım ölçüm vs kalmadı yok çıkmadı bir şey vücut su istiyor.
kızım mesela kahvaltıya yemeğe oturur hemen 1 koca bardak suyu hazırdır diğer içeceklerden önce su ister garsondan vs.
Senin belki tuz oranın arttı veya şeker bilemiyorum.
Evdeki ısıdan olabilir kuruyor olabilir vücudun,
Emziriyor musun o dönem bende deli gibi içerdim. emzirmeye başladığım anda suyu hazır ederdim yanımda...
kaç lt içiyorsun mesela günde onu ölç mutlaka 3 4 gün.
sonra gidebilirsen ve bir kan testi ver önce şekerini vs ölçtür kafayı takarsan fazla bu duruma,
her yerde yapılır canım sgk vs var mı tatlım?
Saol hepimizin :)kesenize bereket canımm.
Canım benimm kahvaltını yapa akiama yaparız eşin gelmeden sporu olsun,su gelemedi hala yaaa, karnım acıktıtemizlik yapmam gerek, yürüyüş yapmalıyım..canım sıkkın
tüm evren benim diyet ve sporuma engel olmak için uğraşıyor sankiyıllardır su kesintisi yaşadığımı hatırlamam
su yok ben nasıl yapayım temizlikkkkiyi yaptın. temizliğe başlamadım hala miskin miskin yayılıyom. başarabildiğim tek şey bulaşık makinasını çalıştırmak oldu. hadi yemeğini ye de kahve içelim. sonra temizliğe girişiriz.
Ohhhh beee missss gibi olmuşsunnn canımm ellerine sağlık,Kızlar kahvaltimi yaptim oğluma kahvaltı yaptırdım bulasiklari yikadim çamaşır makinasını açtım evimi supurdum yatagimin carsaflarini deistirdimmmm tekrar sizlerleyim :)
ayy pardon unuttum afedersin:/su yok ben nasıl yapayım temizlikkkk
bu arada kahve içelim bari, haydi kızlar birer şekersiz Türk kahvesine bekliyoruz herkesiiiayy pardon unuttum afedersin:/
Ellerine sağlık hadi gel kaynatalım accık:) kahvaltıda ne yedin?Kızlar kahvaltimi yaptim oğluma kahvaltı yaptırdım bulasiklari yikadim çamaşır makinasını açtım evimi supurdum yatagimin carsaflarini deistirdimmmm tekrar sizlerleyim :)