Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
su gelemedi hala yaaa, karnım acıktı :KK43: temizlik yapmam gerek, yürüyüş yapmalıyım..canım sıkkın :KK43:
tüm evren benim diyet ve sporuma engel olmak için uğraşıyor sanki :KK43: yıllardır su kesintisi yaşadığımı hatırlamam :KK43:

su gelemedi hala yaaa, karnım acıktı :KK43: temizlik yapmam gerek, yürüyüş yapmalıyım..canım sıkkın :KK43:
tüm evren benim diyet ve sporuma engel olmak için uğraşıyor sanki :KK43: yıllardır su kesintisi yaşadığımı hatırlamam :KK43:
şimdi ben de sular geldi mi diye soracaktım. hay allah ya, susuzluk çok kötü. gelir inşallah birazdan.
gel bi türk kahvesi içelim

canım işin şakası bir yana protein ağırlıklı beslenince vücut daha fazla suya ihtiyaç duyuyor, insanın ağzı kuruyor sürekli, o da proteini sindirmek için böbreklerin daha fazla suya ihtiyacı olduğundan diye biliyorum...
Himm anladimmm :)

saol beybim, spordan sonra yiyecektim ama baksana bugün yapamayacağım sanırım..bari aç oturmayayım dedim yiyorum şimdi..
iyi yaptın. temizliğe başlamadım hala miskin miskin yayılıyom. başarabildiğim tek şey bulaşık makinasını çalıştırmak oldu. hadi yemeğini ye de kahve içelim. sonra temizliğe girişiriz.

Canım bir çok sebebi olabilir,
ben 5 lt içerim yazın daha da artar hatta yeter içme derim kendime,
Dr a gidip yapmadığım ölçüm vs kalmadı yok çıkmadı bir şey vücut su istiyor.
kızım mesela kahvaltıya yemeğe oturur hemen 1 koca bardak suyu hazırdır diğer içeceklerden önce su ister garsondan vs.

Senin belki tuz oranın arttı veya şeker bilemiyorum.
Evdeki ısıdan olabilir kuruyor olabilir vücudun,
Emziriyor musun o dönem bende deli gibi içerdim. emzirmeye başladığım anda suyu hazır ederdim yanımda...

kaç lt içiyorsun mesela günde onu ölç mutlaka 3 4 gün.

sonra gidebilirsen ve bir kan testi ver önce şekerini vs ölçtür kafayı takarsan fazla bu duruma,
her yerde yapılır canım sgk vs var mı tatlım?
Evet sigorta var emzirmiyorum ama dediğin gibi belki evin sıcaklığından kaynaklaniyor heralde

Canım benimm kahvaltını yapa akiama yaparız eşin gelmeden sporu olsun,

Kızlar kahvaltimi yaptim oğluma kahvaltı yaptırdım bulasiklari yikadim çamaşır makinasını açtım evimi supurdum yatagimin carsaflarini deistirdimmmm tekrar sizlerleyim :)
Ellerine sağlık hadi gel kaynatalım accık:) kahvaltıda ne yedin?

X