aslında tatlım büyük kolaylık ve inan çok pahallı değil 1000 tl ye falan kredi kartı varsa ayda 100 tl taksitle kolaylıkla alınabilir...keşkem benim de koşu bandım olsaydı. burda yürünecek tek yer çarşıya doğru olan kalabalık yol..
yediğin cipslerin tuzundan, nutellanın şekerindendir canımm, için kavrulmuşHoş bulduk kızlar :)) ya size bişey soru cam ben suyu zor içen insan bu aralar gece bile su içmek için uyanıyorum acayip susuyorum neyden olabilir ki bu ?
Yo yo diyet yaptığım zamanlar oluyor cipslerden sonra hiç öyle bişey olmadıyediğin cipslerin tuzundan, nutellanın şekerindendir canımm, için kavrulmuş
aha bi deli daha, hiçbirimiz normal kadınlar değiliz haaa, ee ne demişler, hoca hocayı camide, hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş, birbirimizi bulmamızdan belli... sen iş yerinde içinden benimle mi konuşuyorsunTam içimden onunla ilgili seninle konuşuyordum yaaa vayy anasını
evet alınabilir aslında.. bizim şu amerika işi bi belli olsun da.aslında tatlım büyük kolaylık ve inan çok pahallı değil 1000 tl ye falan kredi kartı varsa ayda 100 tl taksitle kolaylıkla alınabilir...
canım işin şakası bir yana protein ağırlıklı beslenince vücut daha fazla suya ihtiyaç duyuyor, insanın ağzı kuruyor sürekli, o da proteini sindirmek için böbreklerin daha fazla suya ihtiyacı olduğundan diye biliyorum...Yo yo diyet yaptığım zamanlar oluyor cipslerden sonra hiç öyle bişey olmadı
halla halla.. aslında çok iyi bişey. takılma sen iç suyunu.Yo yo diyet yaptığım zamanlar oluyor cipslerden sonra hiç öyle bişey olmadı
Canım bir çok sebebi olabilir,Hoş bulduk kızlar :)) ya size bişey soru cam ben suyu zor içen insan bu aralar gece bile su içmek için uyanıyorum acayip susuyorum neyden olabilir ki bu ?
kesenize bereket canımm.Evet eşim sabah yatırmış:))
Heeee az kaldı milleteaha bi deli daha, hiçbirimiz normal kadınlar değiliz haaa, ee ne demişler, hoca hocayı camide, hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş, birbirimizi bulmamızdan belli... sen iş yerinde içinden benimle mi konuşuyorsuntam delisin sen de haaa
tövbe Yarabbii yaaaaa, deliiii, tövbe de bakiiim, sana laf yetiştirmeden duramadım, tövbe demezsen basenlerin filinki kadar olsun inşallahhhhhyemin ederim saat 10da uyandım, buraya yazacam diye kahvaltımı yapabilmiş değilim. şimdi ben kahvaltı yapacam, herkes elindeki telefonu yavaşça yere bıraksın, bilgisayarı olanlar iskambil falı baksın.
ben yokken yazan 10 kilo alsın inşallaahh
çoban kavurma yenebilirmiş aslında tatlım :)SEBZE ÇORBA
ÇOBAN KAVURMA
PİLAV
SALATA
REVANİ
şirket menüsü bugün bu kızlar
ben kapuska yiicaaammmm
bu arada var mı bir spordur dansdır vs neaapıyonuz haydeee??
kilo ölçümü yazılacak mı değişiklikler vs, latıyya tartıya çık eğer vermedi isen biraz daaa bööriim iyi geliyor
tövbe estağfurullah tövbe bismillahtövbe Yarabbii yaaaaa, deliiii, tövbe de bakiiim, sana laf yetiştirmeden duramadım, tövbe demezsen basenlerin filinki kadar olsun inşallahhhhh
gelen giden bana böörsün zaten günah keçisi oldum yeaaaSEBZE ÇORBA
ÇOBAN KAVURMA
PİLAV
SALATA
REVANİ
şirket menüsü bugün bu kızlar
ben kapuska yiicaaammmm
bu arada var mı bir spordur dansdır vs neaapıyonuz haydeee??
kilo ölçümü yazılacak mı değişiklikler vs, latıyya tartıya çık eğer vermedi isen biraz daaa bööriim iyi geliyor
seni çok sevdiğimiz için uğraşmadan duramıyoruz :)gelen giden bana böörsün zaten günah keçisi oldum yeaaa
tartıya çıkmicam banane bananee
hahahahaha :) noooldu? korktun muuuutövbe estağfurullah tövbe bismillah
biliyom kız seviyom sizi :)seni çok sevdiğimiz için uğraşmadan duramıyoruz :)
fil ne abariiii ceylan budu diyeydinhahahahaha :) noooldu? korktun muuuu