Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Tam içimden onunla ilgili seninle konuşuyordum yaaa vayy anasını
aha bi deli daha, hiçbirimiz normal kadınlar değiliz haaa, ee ne demişler, hoca hocayı camide, hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş, birbirimizi bulmamızdan belli... sen iş yerinde içinden benimle mi konuşuyorsun tam delisin sen de haaa

Yo yo diyet yaptığım zamanlar oluyor cipslerden sonra hiç öyle bişey olmadı
canım işin şakası bir yana protein ağırlıklı beslenince vücut daha fazla suya ihtiyaç duyuyor, insanın ağzı kuruyor sürekli, o da proteini sindirmek için böbreklerin daha fazla suya ihtiyacı olduğundan diye biliyorum...

Hoş bulduk kızlar :)) ya size bişey soru cam ben suyu zor içen insan bu aralar gece bile su içmek için uyanıyorum acayip susuyorum neyden olabilir ki bu ?
Canım bir çok sebebi olabilir,
ben 5 lt içerim yazın daha da artar hatta yeter içme derim kendime,
Dr a gidip yapmadığım ölçüm vs kalmadı yok çıkmadı bir şey vücut su istiyor.
kızım mesela kahvaltıya yemeğe oturur hemen 1 koca bardak suyu hazırdır diğer içeceklerden önce su ister garsondan vs.

Senin belki tuz oranın arttı veya şeker bilemiyorum.
Evdeki ısıdan olabilir kuruyor olabilir vücudun,
Emziriyor musun o dönem bende deli gibi içerdim. emzirmeye başladığım anda suyu hazır ederdim yanımda...

kaç lt içiyorsun mesela günde onu ölç mutlaka 3 4 gün.

sonra gidebilirsen ve bir kan testi ver önce şekerini vs ölçtür kafayı takarsan fazla bu duruma,
her yerde yapılır canım sgk vs var mı tatlım?

yemin ederim saat 10da uyandım, buraya yazacam diye kahvaltımı yapabilmiş değilim. şimdi ben kahvaltı yapacam, herkes elindeki telefonu yavaşça yere bıraksın, bilgisayarı olanlar iskambil falı baksın.
ben yokken yazan 10 kilo alsın inşallaahh

Heeee az kaldı millete no_name_ diye sesleneceeemmm

tövbe Yarabbii yaaaaa, deliiii, tövbe de bakiiim, sana laf yetiştirmeden duramadım, tövbe demezsen basenlerin filinki kadar olsun inşallahhhhh

SEBZE ÇORBA
ÇOBAN KAVURMA
PİLAV
SALATA
REVANİ

şirket menüsü bugün bu kızlar

ben kapuska yiicaaammmm
bu arada var mı bir spordur dansdır vs neaapıyonuz haydeee??
kilo ölçümü yazılacak mı değişiklikler vs, latıyya tartıya çık eğer vermedi isen biraz daaa bööriim iyi geliyor

çoban kavurma yenebilirmiş aslında tatlım :)

gelen giden bana böörsün zaten günah keçisi oldum yeaaa
tartıya çıkmicam banane bananee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…