vayyy ne güzel menüSabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği peynir 5 zeytin domates salatalık
Öğlen
1 yulaflı poğaça 2 tane yulaflı kuru meyveli kurabiye
Akşam
Yoğurtlu buğday çorbası 4-5 kaşık mantar sote salata
Bugün leslie 3 mil yaptım yarım saat zumba yarım saatte yürüyüş yaptım yatmadan öncede yani şimdi de 2-3 kayısı yiycem
Hepinizi öpüorum
Arkideşlere yaptımNoldu kuzum
kuzumm 2 haşlanmış yumurtanın yanında ekmeği yeme
kısacası kahvaltın çok sağlıklı ama miktarlar fazla fikrimce...kuzumm 2 haşlanmış yumurtanın yanında ekmeği yeme
bir de kasedeki nedir,?
yulaf ise hepsi bir arda fazla kuzummm
Ne güzel evden çalışabilmenKizlar menumsaki 1 buyuk dilim kepek ekmeyin yarsin yedim tam.yarsi kaldi .
Yesil cayima karanfil limon kara isot koydum demelerken .
Kizlar ben evden koförlük yapiyorum ve gelen giden hic eksiy olmaz cok sukurler olsun evde yapiyorum sanatimi evden devam ediyorum.
Dun bir musterim geldi kapiyi acar acmaz bana dediki ayol.nasil zayiflamişin oyle dedim ki kilo veremiyorum ded ki ben gormeyeli baya kilo vermisin kiz
evet dün biraz coştum canım çok enerjiktim ama şimdi çok halsizimvayyy ne güzel menü
hele sporun harika kuzummm
leslie,zumba,yürüyüş efferümmmm sanaaaaaaaaa
Afiyet olsun canım ekmek yiyeceğin günlerde 1 yumurta haşla kuzum doyuyor insan o şekilde de
canımmm düşünme onuGünaydıııınnnn
Tartıldım sabah 97,2
en son tartıldığımda 98,2ydim sanırım 1 kilo 1 kilodur da ben niye çok yavaş kilo veriyorum onu anlamadım
evet canımm doğal bulmak zor artık.Kizlar olur dikkata alirim amma ben sabah kahvaltida doyasiya yemesem oglenden sonra sekerim dusuyor el ayagim titriyor goxum donmus kimi oluyorum ne gordem ssldirsim geliyor.
O yuzden sabahlari kahvaltida doyrucu tutuyorum.
Virde kizlar evde zeytin falan yokdu henuz alis veris yapamadim.
Kizlar insalla yazin bol bol meyve sebze salatalik domates falan bol bol yeriz simdi hepsi ilacli diye eve cok sokmam bu tur seyleri vaxti zamaninda yeriz birde kizlar bizim buralar sizin oralar kimi cokda uzuluk deyil .
Baya neyve sebze pahalidir
Bak canim sabahlari ekmek yemesem gun icinde cok halsiz dusuyorum sabah ekmek yedim da ha baska ogunlerde yemem .evet canımm doğal bulmak zor artık.
ekmeği azalt biraz açlığın o yüzden de olabilir