Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
he yavvv bayıldım alırken ben de
satış elemanına bu bana olur mu dedim
kaç beden giyiyorsunuz dedi
44 hatıladığım dedim
emin misiniz dedi
heee didimm
peki acaba zayıflarsam olur mu bu didimm
kıkırdadı
ne gülüyon la didim
12 kg ya yakın kilo verdim didimm
o zaman bir deneyin didi
giydim
hala tombik duruyor
rahat 10 kg gitmesi lazım
Sendeki bu azimle daha ne kilolar verirsin kuzum daha bu ne ki incecik olacaksın daha :KK49:

Tüm gün evde yattık desem yeridir :)
Ayy ama çok iyi oldu film izledik bol bol oyun oynadık zaman akıp gitti zaten :)
Birde 1 buçuk saat telefonda konuştum. Anne baba kardeş teyze hala konu komşu kuzen arkadaş herkesin kandilini kutladım sohbet muhabbet derken en son konuşmaktan yorulup bıraktım telefonu
Bi sabah leslie yaptım 45 dk o kadar. Bu arada 1-2 gündür mekik çekiyorum ama benim karnımdan çok bacaklarim ağrıyor neden olabilir hiç anlamadım :/

Sabah
Çok yedim demiştim zaten :)
1 dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin biraz salçalı sosis 2-3 parça kıymalı börek muhlama domates salatalık 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Sabah çok yiyince öğlen yemek yemediö

Akşam
Buğday çorbası fırında tavuk 1-2 parça fırında patates

Neyse yarından itibaren kendimi çok sıkıcam 2-3 gündür salmışım gibi hissediyorum kilo verememek beni olumsuz etkiledi sanırım yarın tekrardan düzene sokucam kendimi inşallahh Hoppa

Gun aydin yep yeni haftaya bol eskili girelim insallah.
Ben son 3 gun lap cok ugrasiyorum bu kilolarla insallah gider bu piss yaglar.
Kendimde sanki hafifleme hiss ediyorum en son tartida 81 .100 gormudum .
Yarin tartilcam insallah.
Kizlar bir kac defa yurusden ilave bacak kol karin calismisdim simdi kollarimda catlaklar coxalib gozle gurulecek kadar bacaklarimin arkasibdada catlaklar coxalib bence yaglardan azda olsa eriyib .
Karinmda dogumdan sonra catlaklar var onlardada artim yaranib kizariklar var .
Bu kilomun azda olsa giddiyin gorursem dahada motive olcam yarin tartida 1 kiloda varsa eskilmek umuyorum eger bu defada olmasa beni kim toparlar bilmilyorum...
Kizlar bugun Ebru sallinin insteqramdan paylasimlarina bir goz atdim.
Kecen sene ona bakarakdan cok kahvalato ornek edinirdim .
Yapdigi kahvaltiyi hep paylasir.
Bugunde bakdim cok sehane kahvaltilar yapib paylasiyor .
Ve en azinda birazda oyreniyorum nede olsa pilates uzmani halka yalnis seyler oyretmez .
Ay bayada uzun yazdim umarim yorucu olmadim:halay::eek::eek:

Sabah
Çok yedim demiştim zaten :)
1 dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin biraz salçalı sosis 2-3 parça kıymalı börek muhlama domates salatalık 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Sabah çok yiyince öğlen yemek yemediö

Akşam
Buğday çorbası fırında tavuk 1-2 parça fırında patates

Neyse yarından itibaren kendimi çok sıkıcam 2-3 gündür salmışım gibi hissediyorum kilo verememek beni olumsuz etkiledi sanırım yarın tekrardan düzene sokucam kendimi inşallahh Hoppa
Canim.bak ben aylardir direniyorum amma hic pess etmiyorum sende asla pess etme kendi kendini motive et kendine deki ne kadar direnc gostersende birgun gideceksin pis yaglar

Tüm gün evde yattık desem yeridir :)
Ayy ama çok iyi oldu film izledik bol bol oyun oynadık zaman akıp gitti zaten :)
Birde 1 buçuk saat telefonda konuştum. Anne baba kardeş teyze hala konu komşu kuzen arkadaş herkesin kandilini kutladım sohbet muhabbet derken en son konuşmaktan yorulup bıraktım telefonu
Bi sabah leslie yaptım 45 dk o kadar. Bu arada 1-2 gündür mekik çekiyorum ama benim karnımdan çok bacaklarim ağrıyor neden olabilir hiç anlamadım :/
bacak kaslarında çalışıyor o yüzden kuzumm
yarın mı tartılacaksın

Yarin insallah hep beraber tartilalim
Kizlar komsumun cocuku hastaydi o yuzden 1 aydi yokdu evde bugun gelmis kapiyi caldim cocuku sorayim goruseyim neyse selmalasdik baya konusduk bana bakarakdan dedi kiz ne kadar zayiflamisin sen yuzun bir kasik kalmis dedi.
Dedim kiz ne zayiflamasi eski kilomdayim dedi asla olamaz cok zayiflamisin .
Yarini dort gozle bekeleyiyim artik :KK76:

Günaydın demek için çok geç o yüzden tünaydııııınnnn :KK36:
Bol eksili mutlu bol gülücüklü ve sıcak bir hafta diliyorum size :)

Menüm: 08.00 2 kk peynir+1 dilim kızarmış tb ekmek+10 zeytin+domates+salatalık
12,30 yoğurt+süt+yulaf+3 ad etiform kepekli
20,00 1 kase hamsi pilavı+ 1 bardak kayısı hoşafı
su : 5 lt
spor yok

X