Sendeki bu azimle daha ne kilolar verirsin kuzum daha bu ne ki incecik olacaksın dahahe yavvv bayıldım alırken ben de
satış elemanına bu bana olur mu dedim
kaç beden giyiyorsunuz dedi
44 hatıladığım dedim
emin misiniz dedi
heee didimm
peki acaba zayıflarsam olur mu bu didimm
kıkırdadı
ne gülüyon la didim
12 kg ya yakın kilo verdim didimm
o zaman bir deneyin didi
giydim
hala tombik duruyor
rahat 10 kg gitmesi lazım
Bende sosyal medyadan görebildiğim kadarıyla işte ama o civarlara hep yağmış diye duydum buralarda güneş vardıbu kadar tutmadı burada yağmur vardı aynı anda sonrasında
Çok iyi canım ben o kadar yapamadım bugün çok azimlisin maşallah sanaKizlarr tam 1 saat 20 dakalik yurus yapdim 10 km etdi
740 kalori yakdim
11354 addim atdim iyi spor oldu bence 3L de su icmesem
Canim.bak ben aylardir direniyorum amma hic pess etmiyorum sende asla pess etme kendi kendini motive et kendine deki ne kadar direnc gostersende birgun gideceksin pis yaglarSabah
Çok yedim demiştim zaten :)
1 dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin biraz salçalı sosis 2-3 parça kıymalı börek muhlama domates salatalık 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Sabah çok yiyince öğlen yemek yemediö
Akşam
Buğday çorbası fırında tavuk 1-2 parça fırında patates
Neyse yarından itibaren kendimi çok sıkıcam 2-3 gündür salmışım gibi hissediyorum kilo verememek beni olumsuz etkiledi sanırım yarın tekrardan düzene sokucam kendimi inşallahh
bacak kaslarında çalışıyor o yüzden kuzummTüm gün evde yattık desem yeridir :)
Ayy ama çok iyi oldu film izledik bol bol oyun oynadık zaman akıp gitti zaten :)
Birde 1 buçuk saat telefonda konuştum. Anne baba kardeş teyze hala konu komşu kuzen arkadaş herkesin kandilini kutladım sohbet muhabbet derken en son konuşmaktan yorulup bıraktım telefonu
Bi sabah leslie yaptım 45 dk o kadar. Bu arada 1-2 gündür mekik çekiyorum ama benim karnımdan çok bacaklarim ağrıyor neden olabilir hiç anlamadım :/
yok bende pes etmiyorum kuzum yeniden devam edicem biraz salmıştım toparlıycam kendimi :)Canim.bak ben aylardir direniyorum amma hic pess etmiyorum sende asla pess etme kendi kendini motive et kendine deki ne kadar direnc gostersende birgun gideceksin pis yaglar
evet kuzum yarın tartılıcam artık aldım mı aynı mı kaldım görücem sonrada devam edicem bakalım motivasyonum düşmesin diye bekliyordum ama bekledikcede düştübacak kaslarında çalışıyor o yüzden kuzumm
yarın mı tartılacaksın
nerde laaa bu kızlarKızlaaaarrrr nerelerdesiniz
Evet kimsecikler yok hele bugün bi sessizlik bi sakinliknerde laaa bu kızlar
no_name_ biryere mi gidecektin sen?
latişşşşşşş
mevsimlerden roma 20 gündür yok
sempatik kız en son hasta idi
Noldu kuzum
Afiyet olsun canım :)Menüm: 08.00 2 kk peynir+1 dilim kızarmış tb ekmek+10 zeytin+domates+salatalık
12,30 yoğurt+süt+yulaf+3 ad etiform kepekli
20,00 1 kase hamsi pilavı+ 1 bardak kayısı hoşafı
su : 5 lt
spor yok