Kuzuumm eski halini bilmiorm ama öyle tombikde durmuyorsun hem daha hedefe de var sıra 38 bedendee40 bedenn
hala dombili bacaklar kollarrEki Görüntüle 1985961
Günaydın kuzum geçmiş olsun bi tekrar göster doktora keşke çektirmek yerine kanal tedavisi yapsalardı hem dişin dururdu hem ağrı olmazdıGunaydin kizlar naslsiniz ben hic iyi degilim cunki qaliba disin bir koku kalmis yerinde hafifden agri veriyor.
Hepinizin 23 nisani kutlu olsun cocuku olanlarin bayrami kutlu olsun olmayanlarinda gelen yil bugun ki gunu kucaginda bebesi olsun insallah .
Cocuk sevinci oyle sevincdi hepeinize onu arzu edirem tum kalbimle .
Insallano_name_ canim sanada en guzel dualari edirem insallah seninde bir guzel beben olsun insallah rabbim dualarini isitsin .
Babamda sabah bana kar fotoğrafları göndermiş burası uludağ gibi gelin kayalım demiş bende dedim burası antalya gibi gelin denize gidelim :)Lapa lapa kar yagiyor
ve okul hinca hinc dolu
gururla bayram kutluyoruz
Canim yillar once tedavi yadirmisdim o disime 2 sene bundan once kirildi o gun bugundur kirila kirila gittdi damakla beraber olmusdu beni incitirdi simdide cikartdirdim yerinde dis koku kalmis bakanda yerine gozlede gorulur..Günaydın kuzum geçmiş olsun bi tekrar göster doktora keşke çektirmek yerine kanal tedavisi yapsalardı hem dişin dururdu hem ağrı olmazdı
Olsun canım sık dişini ağrı kesici al yarın gidersinKiz nersinde yagmis o kar oyle bahar vakti .
Benim teyzem antalayada oluyor diyor istiden yaniyoruz .
Kizlar inan o kadar halsiz bitginim ki evdede bir iki sorunumuz var sanirim evin stresi ehvalima yansiyib cok kotuyum kalmimden min cur hissler keciyor disimde hafifden hafifden agriyor
Canim yillar once tedavi yadirmisdim o disime 2 sene bundan once kirildi o gun bugundur kirila kirila gittdi damakla beraber olmusdu beni incitirdi simdide cikartdirdim yerinde dis koku kalmis bakanda yerine gozlede gorulur..
Bugunde hafta sonu bir yanda dis hekimi olmaz kaldi yarina .
he yavvv bayıldım alırken ben deKuzuumm eski halini bilmiorm ama öyle tombikde durmuyorsun hem daha hedefe de var sıra 38 bedendee
Elbise de çok güzelmiş
Günel şu tansiyonuna dikkat et de başka bir şey demiyorum sana kuzummKiz nersinde yagmis o kar oyle bahar vakti .
Benim teyzem antalayada oluyor diyor istiden yaniyoruz .
Kizlar inan o kadar halsiz bitginim ki evdede bir iki sorunumuz var sanirim evin stresi ehvalima yansiyib cok kotuyum kalmimden min cur hissler keciyor disimde hafifden hafifden agriyor
Canim yillar once tedavi yadirmisdim o disime 2 sene bundan once kirildi o gun bugundur kirila kirila gittdi damakla beraber olmusdu beni incitirdi simdide cikartdirdim yerinde dis koku kalmis bakanda yerine gozlede gorulur..
Bugunde hafta sonu bir yanda dis hekimi olmaz kaldi yarina .
Hepimize hayırlı kandiller kuzummmmmmmGünaydııııınnnn
Bugün bir kahvaltı yaptım anlatamam yedim yani baya o kadar şiştim ki eşim az yedin dese de ben herşeyin tadına baktım çok duydum hatta şiştim şimdi yürüyüşe çıkalm diye ısrar ediyorum. Eşimde dün iş arkadaşlarıyla halı sahada maça gitmişti bileğini burkmuş acıyor diyo çıkmıyor ama evde yürüyor koşa koşa
Bende leslie yaparım
23 nisan tüm çocuklara ve bize kutlu olsunnn
Kandilinizde mübarek olsun kuzular :)
bu kadar tutmadı burada yağmur vardı aynı anda sonrasındaEki Görüntüle 1986127
Bunu bi arkadaşım sosyal medya hesabında paylaşmış duyduğum halde görünce şaşırdım :)
Canim sagol tatlim yaslandikca bende.her sey cikiyo saniram .Günel şu tansiyonuna dikkat et de başka bir şey demiyorum sana kuzumm
stres gerginlik yaşadığında da kalbin ritmi değişir unutma
yok öyle değilCanim sagol tatlim yaslandikca bende.her sey cikiyo saniram .
Eskiden derlerdi yas 70 is bittmis simdi yas 30 yas bitmisde
Afiyet olsun kuzum çorbayı bende merak ettim bi ara yapıyım :)MEnüm
sabah okulda 1 susamlı simit ( o kadar kahvaltı hazırlayıp yapmadım ya. susamı az midemi yakmaaa noolur dedim yerken. sağolsun yakmadı)
12,30 pidesiz et döner
16,30 1 tabak tavuklu bulgur pilavı+1/2 kase fasulyeler çorbası
( çorbayı annem yapmış: kuru fasulye+fırında kurutulmuş yeşil fasulye+bulgur+et parçacıkları+pırasa+maydanoz+mısır unu+tereyağı) tadı deliiii gibi güzeldi ama az yiyebildim.
su 4 lt
spor: yokdirr
Hamsi pilavı yaptım ama karnım davul gibi artık yarına