Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
yarın sabah istanbulda sınavım var o yüzden bu akşamdan yola çıkıp istanbula gidicem bi arkadaşımda kalıcam. inşallah yediklerime orda da dikkat edebilirim bide sınav için bana dua edin olur mu :)

İyi misin
her şey yolunda mı kuzum

hoşgeldin canım nasılsınn

Sağolun kızlar,
İyiyim Allah'a çok şükür. Kendimce bir kaç sıkıntım vardı. Halledilmeyecek şeyler değildi. Ama dinlenmeye ihtiyacım vardı.

yarın sabah istanbulda sınavım var o yüzden bu akşamdan yola çıkıp istanbula gidicem bi arkadaşımda kalıcam. inşallah yediklerime orda da dikkat edebilirim bide sınav için bana dua edin olur mu :)
Allah kolaylıklar versin cnm. İnşallah bir çırpıda halledersin

Banka sınavı değil mi canımm
dua edeceğim senin için
inşallah istediğin dilediğin gibi olsun her şey

Kizlar merhaba canlarim.naslisiniz
latiyya no_name_ zinnia sempatik_kiz oinone27 canlarim benim biraz kendimce sikintilarim var o hadar keyfsiz halsizim kafami toparliyanmiyorum buraya ugrayibda yazayim .
Desem ki hayatimda hecne oz yolunda gitmiyor sikintilar bitmiyor.
Diyt oz yolunda gidiyor.
Bubsabah tartildim bu kilom gidiyor geliyor bir tartiliyorum 81 oluyor bir gun tartida 80 goruyorum...
Bu sabah 80.400 geldim .
Kendimce o kadar sikintilarim varki canlarim hec kilomu kafaama takmiyorum .
Bugun alis verise cikdim yesillikler sebzeler aldim kahvaltilik zeytin falan aldim bol bol yesil mercimek karabugday yulaf aldim.
Simdiye kadar 4km yurumusum amma simdi kosu bandina cikcam .
Kosdukca sanki biraz sikintilarim gidiyor fikirlerim dahiliyor neyse kafanizi sisirdim bacilarim benim.
Ben bu hayatda cok sansliyim tek saydigim sey kizlarim var ve onlar benim gibi tek olmayacaklar.
Bir kiza abla buhhakak sart icime o kadar kapaniyorum ki bir ablam olsaydi ablamla dertlesirdim.
Canlarim hepinizi opuyorum

Cok dusundim bu kilom neden gitmiyor kecen sene bu gunlerde ben tikir tikir kilo veriyordum menularimda bunlar idi sporum bunanda az idi.
Kendimce iki seyi sebeb bildim bir menumdan aci biber turşusun cikarmisim o yuzden kilom takilib yada kafam hic rahat degil stres hayatimdan hic eksik olmuyor bence cok stresli gunler keciriyorum sanirim o yuzden kilom takildi kaldi .bence morelim cok bozuluyor o yuzden kilo veremiyorum .

MEnüm
08.30 2 yumurta ile beyaz peynirli omlet
12,30 1 küçük boy marul+1 domates+2 salatalık ile yapılmış ton balıklı salata
21,30 1 lt süt+yoğurt ayranı
su 5 lt
spor : akşam hızlı tempo 11,5 km ye yakın yürüyüş ( 2 saat 15 dakika sürdü)
yorgunum
duş aldım ayranımı yaptım şimdi oturdum
kuzum ve eşim allahtan eşimin ofisinde idiler bugün rahat rahat sporumu yaptım.

kuzum benim
biraz azaltsan yediklerini
yumurta ile ekmek yeme mesela
yiyeceğinin fotosunu çek yemeden önce
bakalım beraber karar verelim ne dersin

canım çok kilo verdin
vücut artık değişiklik istiyor
yediklerini azaltman lazım
bak ınternetten araştır hep böyle sorunlar oluyor
insanlar belli bir kiloyu veriyor sonra vücut ona alışıyor vermek zorlaşıyor.
ya ara vereceksin sonra tekrar kalan kilolarını vereceksin
ya da daha az yiyeceksin canım benim
ara ver biraz
yani devam et tabii ama takma kafana
sadece kilo almamaya çalış
sonra tekrar yap azaltarak yediklerini.
vücut şu an yediklerini yağa çevirmeye çalışıyor kendini koruyor.
bende de oluyor bu
ama ben azaltarak yapmaya başladım.
halsiz düştüğüm anda yiyorum ama yine çok değil.

Günaydın kızlar
Dolap tam takır. Evde kahvaltılık olarak tek bir şey bile kalmamış
Sabah 1 bardak sütle, 1 dilim ekmeğe çikolata sürüp yedim bende. Şimdi hemen giyinip okula gitmem lazım.

Akşam yemeğinede misafir çağırmayı düşünüyorum. Okuldan döner dönmezde temizlik ve yemeğe girişmem lazım

Kizlar gun aydin naslsiniz .
oinone27 dua edirem.canim.insallah iyi olcak canini sikma imtahan oncesi kendini rahat burak strese sokma insallah iyi olcak.@zinnia canim sagol bitanem ara vermisdim 2
3 ay tekrardan basdadim.amma hala tik yok oldu ey 3 kil verdim basdiyanda 83 le.basladim yeniden amma simdi 80 takili kaldi.
Evet ya duz diyorsun az yemekde fayda var birde canim kendime aynada bakiyorum ay ne kadar farkli geliyor lollarda bacak arkalarinda ozellikle baldirlada catlar coxalib bence bu hafta tartida 79
78 gorcem ben

afiyet olsun kuzumm
doldurursun dolabı sen
çorba içebilirsin bu durumlarda vardır senin buzluğunda mutlaka

Srlammkizlar naslsiz bugun oglen ezo gelin corbasi yedim ekmek yok turp ve yesileklerle.oglenden sonra bir havuc saat 5 yarsi turk kahvesi. Bugunki sporum
60 dakkalik yurus
Yapdim .
Aaksam azacik ipin ucun kacirdim tavuklu pilav yedim amma cok canim cekmisdi insallah telafi ederim ..
3 L su
Yesil cay ve salatalik zencefil nane maydonun hazirladigim detoxs suyumdan icdim 4 bardak.

Menüm
08,00 8 zeytin+2 kk peynir+1 dilim kızarmış ekmek
12,30 1 kase mantarlı çorba+1/2 dilim ekmek
19,00 biftekli salata
su 5 lt
spor 3 km yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…