bende 1-2 uygulama yükledim canım 2 gün önce ama hepsi farklı bir sayı gösteriyor bilemedim :)yüklemiştim bunu
ama bu özellikleri olduğunu bilmiyordum
İyi misin
her şey yolunda mı kuzum
hoşgeldin canım nasılsınn
Allah kolaylıklar versin cnm. İnşallah bir çırpıda halledersinyarın sabah istanbulda sınavım var o yüzden bu akşamdan yola çıkıp istanbula gidicem bi arkadaşımda kalıcam. inşallah yediklerime orda da dikkat edebilirim bide sınav için bana dua edin olur mu :)
Banka sınavı değil mi canımmyarın sabah istanbulda sınavım var o yüzden bu akşamdan yola çıkıp istanbula gidicem bi arkadaşımda kalıcam. inşallah yediklerime orda da dikkat edebilirim bide sınav için bana dua edin olur mu :)
kuzum benimKizlar merhaba canlarim.naslisiniz
latiyya no_name_ zinnia sempatik_kiz oinone27 canlarim benim biraz kendimce sikintilarim var o hadar keyfsiz halsizim kafami toparliyanmiyorum buraya ugrayibda yazayim .
Desem ki hayatimda hecne oz yolunda gitmiyor sikintilar bitmiyor.
Diyt oz yolunda gidiyor.
Bubsabah tartildim bu kilom gidiyor geliyor bir tartiliyorum 81 oluyor bir gun tartida 80 goruyorum...
Bu sabah 80.400 geldim .
Kendimce o kadar sikintilarim varki canlarim hec kilomu kafaama takmiyorum .
Bugun alis verise cikdim yesillikler sebzeler aldim kahvaltilik zeytin falan aldim bol bol yesil mercimek karabugday yulaf aldim.
Simdiye kadar 4km yurumusum amma simdi kosu bandina cikcam .
Kosdukca sanki biraz sikintilarim gidiyor fikirlerim dahiliyor neyse kafanizi sisirdim bacilarim benim.
Ben bu hayatda cok sansliyim tek saydigim sey kizlarim var ve onlar benim gibi tek olmayacaklar.
Bir kiza abla buhhakak sart icime o kadar kapaniyorum ki bir ablam olsaydi ablamla dertlesirdim.
Canlarim hepinizi opuyorum
canım çok kilo verdinCok dusundim bu kilom neden gitmiyor kecen sene bu gunlerde ben tikir tikir kilo veriyordum menularimda bunlar idi sporum bunanda az idi.
Kendimce iki seyi sebeb bildim bir menumdan aci biber turşusun cikarmisim o yuzden kilom takilib yada kafam hic rahat degil stres hayatimdan hic eksik olmuyor bence cok stresli gunler keciriyorum sanirim o yuzden kilom takildi kaldi .bence morelim cok bozuluyor o yuzden kilo veremiyorum .
afiyet olsun kuzummGünaydın kızlar
Dolap tam takır. Evde kahvaltılık olarak tek bir şey bile kalmamış
Sabah 1 bardak sütle, 1 dilim ekmeğe çikolata sürüp yedim bende. Şimdi hemen giyinip okula gitmem lazım.
Akşam yemeğinede misafir çağırmayı düşünüyorum. Okuldan döner dönmezde temizlik ve yemeğe girişmem lazım
çokk güzel olmuş işte bak