Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
67 idim, 68 oldum galiba. 80 kiloyla girecem ben doğuma garanti. oha ya. 40 beden hamile kotu almıştım 42 mi alsaydım acaba
40 ndeir laaaa
no_name_ dalga mı geçiyo bizle bu sıpa
has çocuuummm ben 40 oliiim diye uğraşıyom
40 beden hamile kotu aldım diyorsun
la havleee
hem kot alma
yaz gelecek zaten şalvar alll misss gibiiii
yani penye tarzı şalvarlar
ben kasım 2 de doğurana kadar efilll efill giydim.

Kizlar o kadar yorulmusum ki amma kglede iyi halt etdim 2 dene gozleme yedimah bir agzimi tutsaydim olurdum sanki amma kizlar bir kac gubdur canim cekiyordu icii bol ispanakli sumakda koydum lop deye bir yedim gozlerimi isik geldi sanki
Ne diyeyim sana bilmiyorum.
Yapma madem yaptın yemeee.
O kadar zahmet çekiyorsun Günelim yaaa...

Kizlar o kadar yorulmusum ki amma kglede iyi halt etdim 2 dene gozleme yedimah bir agzimi tutsaydim olurdum sanki amma kizlar bir kac gubdur canim cekiyordu icii bol ispanakli sumakda koydum lop deye bir yedim gozlerimi isik geldi sanki
Kız tutamadın mı yine bogaziniiii,ah gülüm benim, spor yaparken çok yemek kilo aldırır,aklında olsun,sen telafi ettim sanıyorsun ama onlar gitmiyor bebeğim...vucut geliştirmeciler falan deli gibi spor yapar ve çok yer deli gibi siserler...Kasların şişer dikkat et..Ben geçen yaz her gün en az 6 saat durmadan ve kurbağalama yuzdum ama diyet yapmadım deli gibi kilo aldım.o kadar yüzmeye incecik olurdum diyet yapsam...

Aynen canım tam sopalik da ses etmiyorum.ben 80 kiloda hamile kalmaya çalışıyorum,150 de doğuma giderim artikin

Yulaf krep yaptım az önce. 3 YK yulaf kepeği,1 bardak süt, 2 yumurta,yarım pk kabartma tozu koydum...3 orta boy krep çıktı.1 tanesine 1 çay kaşığı reçel sürüp yedim diğer ikisi eşime..Mutfak kapandı çok şükür...

Bugünkü menüm

Sabah 1 YK yulaf +1 kuru incir ve süt ile lapa

Öğle: 1 tabak bulgur pilavı+1 kaşık yogurt

Akşam:1 yulaf krep 1 çay kaşığı reçel ile...

Mutfak kapandı.esim erken gelirse yürüyeceğiz...

Bu ara bende yulaf ve bulguru çok görebilirsiniz, b vitamini ve folik deposu olduğu için yüklenmek istiyorum.bu arada internetten biotin ve b12 tablet siparişini de verdim.

Bu arada gözüne gelen ışığı seveyim,deli kız,2 gözleme ile ışık gelir tabi,ışıldak gibi olmuştur o gözler şimdi :) :)

Afiyet olsun
vücudunun her hücresine sinyal versin

troid biyopsi sonucu net çıkmamış
sol nodülde bir şeyler var gibi.
gittiğim hastane özel ve bilinen bir hastane halbuki.
Bir cerrah abim var onu aradım.
anasının dini para alan bir özel hastanede çalışıyor.
yarın oraya gideceğim
aklımda kalacak yoksa
doğru mu yapıldı eksik mi yapıldı diye.

Git tabi aklında kalmasın,bir sıkıntı yoktur inşallah...Rahat tut gönlünü...

canımcımm benim boyum 1.63 kiloyu kaldırmıyor vücut dobişko oluyorum hiç yakışmıyor. sizin boyunuz var yine. he ya şalvar tipi şeyler de alacam kot gezmelik.

afiyet olsun balım. yulaftan harikalar yaratıyon he:)
bakliyat unu çıkarmışlardı denesen mi? hani fasulye unu, nohut unu gibi.

nasıl net çıkmamış ya, net değilse baştan yaptır parasız. dalga mı geçiyorlar

Şeker konusında nasıl bilinçlenmişim. yolda giderken tatlıcıların önünde haldur huldur tatlı yiyen (hem de bu tatlılar hamurun kızartılıp şerbete atılanlardan) insanlara acıyarak baktım. ne kaaa güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…