Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
no_name_ daha önce de sormuştum ama unuttum. eşime vitamin hapı almak istiyorum içinde herşey olandan, D vit, b12, omega3 falan. senin kullandığın marka neydi? solgar iyi mi?

Ağrıdan öleceğim sanırm

Benim reglim evlenene kadar sorunsuz geçerdi şimdi bi gecikmeler erken gelmeler (bu ay zamanında geldi allahtan) yok bel ağrısı karın ağrısı bi garip oldu şımardı sanki

Eskiden olsa kendim bile unuturdum o derece kolay geçerdi

Bu arada @Gunel huseynli sana baya güldüm kız hem yiyon hem vicdan yapıyon

Gerçş bende dün akşam öyleydim terzi kendi söküğünü dikemez misaliii
Ama benin böreklerim minik minik dilimlerdi sen iki gözlemeyi nasıl yedin

ayağına sıcak su mu yapsan? yarına geçer umarım

latiyya kuzum hiç bi hamile çirkin olamaz bence hatta güzelliğine güzellik katmıştır bebiş sen sıkma canını :)
Hem cidden 68 kiloya mı üzülüyorsun şimdi biz napalım 100 gram verelm diye can çekişiyoruz :)

zinnia tekrar yaptır kuzum için rahst etsin ayy inşallah bişey çıkmaz
test yaptırdığın hastane özel değilmiydi canım şikayet et yeniden çeksinler hatalarını düzeltsinler onlarda para alıyor sonuçta

çok sağol canım benim. ya yanlış anlamayın lütfen. elimde olmadan takıyorum napim. kilolu olmak için 100 kilo olmaya gerek yok ki. 20 kilo fazlam var benim şu anda nerdeyse.
bidaha kilo konusunu açmicam peki.

Kizlar iyi aksamlar ben geldim.
Amma oluyorum yorgunlukdan .
Bugun spor yapamadim amma cocuklari kirese apar getir birazda acik havada yurudum yurusum toplami 6 km den de biraz cok tam atdigim addim sayisi 8945 addim atmisim.
Dun kosu bandinda yurus yapar ken dedim biraz fark katayim once 1L lik siseleri suyla doldurdum rleime aldim 10 dakka yurudum.daha sonrada 2 L
2 2
4L agirlikla yurudum tam 15 dakka .
Simdi bacaklarim cok kotu agriyor bithin dusmusum .

çok sağol canım benim. ya yanlış anlamayın lütfen. elimde olmadan takıyorum napim. kilolu olmak için 100 kilo olmaya gerek yok ki. 20 kilo fazlam var benim şu anda nerdeyse.
bidaha kilo konusunu açmicam peki.
Yok kilo konusunu aç yine kuzum doğru söylüosun illa 100 olmaya gerek yok ama doğumdan sonra şimdilik kilo almandan normal hiç bişey yok

Biraz dinlen canım hasta olma halsiz düşersin

Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir ve zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği bi çay kaşığı fındık ezmesi

Öğlen
Patates yemeği 3 kaşık yoğurt kırmızı lahana salatası

Akşam
Domates çorbasına benzer bi çorba ve ıspanak yemeği

Akşama kadar canım tatlı istedi regl oldugum için saldırasım geliyor sabah 1 çay kaşığı fındık ezmesi yedim üstüne 2 bardak su içtim.o kadar şekerli geldi ki ama yine de canım istiyor zor duruyorum
Bu arada yumurtam bitti bugünde ağrıdan çıkamadım eşime de söylemeyi unuttum kahvaltıda ne yesem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…