- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 38
Ben New life kullanıyorum canım hepsi bir arada değil ayrı ayrı kullanıyorum ben...solgar iyidir ama...no_name_ daha önce de sormuştum ama unuttum. eşime vitamin hapı almak istiyorum içinde herşey olandan, D vit, b12, omega3 falan. senin kullandığın marka neydi? solgar iyi mi?
tamam canım sağolBen New life kullanıyorum canım hepsi bir arada değil ayrı ayrı kullanıyorum ben...solgar iyidir ama...
ayağına sıcak su mu yapsan? yarına geçer umarımAğrıdan öleceğim sanırm
Benim reglim evlenene kadar sorunsuz geçerdi şimdi bi gecikmeler erken gelmeler (bu ay zamanında geldi allahtan) yok bel ağrısı karın ağrısı bi garip oldu şımardı sanki
Eskiden olsa kendim bile unuturdum o derece kolay geçerdi
Yaptım canım onuda denedim umarım geçerayağına sıcak su mu yapsan? yarına geçer umarım
çok sağol canım benim. ya yanlış anlamayın lütfen. elimde olmadan takıyorum napim. kilolu olmak için 100 kilo olmaya gerek yok ki. 20 kilo fazlam var benim şu anda nerdeyse.latiyya kuzum hiç bi hamile çirkin olamaz bence hatta güzelliğine güzellik katmıştır bebiş sen sıkma canını :)
Hem cidden 68 kiloya mı üzülüyorsun şimdi biz napalım 100 gram verelm diye can çekişiyoruz :)
Alerji olabilir mi? benim de bahar alerjim var hapşurup duruyorumYaptım canım onuda denedim umarım geçer
Bide sürekli hapşuruyorum bugün koca kış kara soğuklarda hasta olma bu havada hapşur hiç yakıştıramadm kendime
Yap canım yap çok lezzetli oldu, gözleme gibi oldu..Buna kaşar ve az patates de konsa tam gözleme olurno_name_ afiyet olsun kuzum krepte iyi olmuş değişiklik olmuştur senin için
Bende yapayım bi ara tavuklu dürüm yapayım ondan hatta :)
Yok kilo konusunu aç yine kuzum doğru söylüosun illa 100 olmaya gerek yok ama doğumdan sonra şimdilik kilo almandan normal hiç bişey yokçok sağol canım benim. ya yanlış anlamayın lütfen. elimde olmadan takıyorum napim. kilolu olmak için 100 kilo olmaya gerek yok ki. 20 kilo fazlam var benim şu anda nerdeyse.
bidaha kilo konusunu açmicam peki.
Sanmıorm kuzum bugüne kadar yoktu en azından havalardandır muhtemelen bi sıcak bi soğukAlerji olabilir mi? benim de bahar alerjim var hapşurup duruyorum
Ayy oda iyi fikir onuda deniyim :)Yap canım yap çok lezzetli oldu, gözleme gibi oldu..Buna kaşar ve az patates de konsa tam gözleme olur
Biraz dinlen canım hasta olma halsiz düşersinKizlar iyi aksamlar ben geldim.
Amma oluyorum yorgunlukdan .
Bugun spor yapamadim amma cocuklari kirese apar getir birazda acik havada yurudum yurusum toplami 6 km den de biraz cok tam atdigim addim sayisi 8945 addim atmisim.
Dun kosu bandinda yurus yapar ken dedim biraz fark katayim once 1L lik siseleri suyla doldurdum rleime aldim 10 dakka yurudum.daha sonrada 2 L
2 2
4L agirlikla yurudum tam 15 dakka .
Simdi bacaklarim cok kotu agriyor bithin dusmusum .