Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kendini de çok sıkma olmazsa etmezse diye üzme kendini psikolojide çok önemli olabildiğince rahat ol canım kendini rahatlatmaya çalış
yok canım yaaa hayatta bu konuda strese sokmam kendimi..son kez bi denemeyi planlıyorum benim öyle çok çocuk isteğimde yok, son kez bi deneme sadece bu

yok canım yaaa hayatta bu konuda strese sokmam kendimi..son kez bi denemeyi planlıyorum benim öyle çok çocuk isteğimde yok, son kez bi deneme sadece bu
Canim insallah butun dualarim seninler bira evvel sende anne ol biran evvel cocuklarinla kires okul yolununtut.
Sen kendine inanarakdan tedavini ol insallah rabbim emeyini yerde koymaz insallah caninin sikma olur bir gun mutlaka olur Seni cok amma cok seviyorum kendi ablam yok olsaydi anca bu kadar severdim

Canim insallah butun dualarim seninler bira evvel sende anne ol biran evvel cocuklarinla kires okul yolununtut.
Sen kendine inanarakdan tedavini ol insallah rabbim emeyini yerde koymaz insallah caninin sikma olur bir gun mutlaka olur Seni cok amma cok seviyorum kendi ablam yok olsaydi anca bu kadar severdim
Canımsın sen benimmm Allah razı olsun kuzummm , sen de çok mutlu ol inşallah, Rabbim çocuklarınla, eşinle çook güzel bir ömür nasip etsin sana, Rabbim ne muradın varsa versin inşallah, ben de seni çok seviyorum bebişimmm

X