yok canım yaaa hayatta bu konuda strese sokmam kendimi..son kez bi denemeyi planlıyorum benim öyle çok çocuk isteğimde yok, son kez bi deneme sadece buKendini de çok sıkma olmazsa etmezse diye üzme kendini psikolojide çok önemli olabildiğince rahat ol canım kendini rahatlatmaya çalış
Olur canim bas ustune kizlar inanin bu kilo verememe beni cildirtiyor daha cok dikkat edcem bugun lahanali yemek yapcam diyet yemgidi amma diyet yapmayanlarda yeye biliyor tarifinnatarimzabbahın köründe neeediyonnn
yat uyuuu
Canim insallah butun dualarim seninler bira evvel sende anne ol biran evvel cocuklarinla kires okul yolununtut.yok canım yaaa hayatta bu konuda strese sokmam kendimi..son kez bi denemeyi planlıyorum benim öyle çok çocuk isteğimde yok, son kez bi deneme sadece bu
Canımsın sen benimmm Allah razı olsun kuzummm , sen de çok mutlu ol inşallah, Rabbim çocuklarınla, eşinle çook güzel bir ömür nasip etsin sana, Rabbim ne muradın varsa versin inşallah, ben de seni çok seviyorum bebişimmmCanim insallah butun dualarim seninler bira evvel sende anne ol biran evvel cocuklarinla kires okul yolununtut.
Sen kendine inanarakdan tedavini ol insallah rabbim emeyini yerde koymaz insallah caninin sikma olur bir gun mutlaka olur Seni cok amma cok seviyorum kendi ablam yok olsaydi anca bu kadar severdim
tuvalete gittiydimzabbahın köründe neeediyonnn
yat uyuuu
Saol beybim başladım bugün vitaminlere şartlar uygun olursa adet döneminde aşılama düşünüyorum
doğal yollardan oluyordu? folik asiti de unutmaSaol beybim başladım bugün vitaminlere şartlar uygun olursa adet döneminde aşılama düşünüyorum
saaa diyommm @Diyet Canavariİkiz geçiyor yüreğimden
2 oğlan zıpasıııııııı
Oluyor da aşılama denemek istiyorum.folik asidi 1 yıldır kesintisiz iciyorumdoğal yollardan oluyordu? folik asiti de unutma
Duydum duymazdan geldim.basimi yakacak benim deli şey !!!saaa diyommmno_name_
Heeee başta başını yakacalar saçını başını yolduracaklarDuydum duymazdan geldim.basimi yakacak benim deli şey !!!
dene canım inşallah tutar yaa sonra da kucağına alırsın sağlıkla aminOluyor da aşılama denemek istiyorum.folik asidi 1 yıldır kesintisiz iciyorum
Geçecek tatlım bu günler,az sabır...Kilo aldın mı? Nasıl gidiyor artış ?çok keyifsizim ya kendimi çirkin ve şişko hissediyorum
67 idim, 68 oldum galiba. 80 kiloyla girecem ben doğuma garanti. oha ya. 40 beden hamile kotu almıştım 42 mi alsaydım acabaGeçecek tatlım bu günler,az sabır...Kilo aldın mı? Nasıl gidiyor artış ?
Dert ettiğin şeye bak..Sağlıklı olsun da kilo verilir tatlimmm67 idim, 68 oldum galiba. 80 kiloyla girecem ben doğuma garanti. oha ya. 40 beden hamile kotu almıştım 42 mi alsaydım acaba
umarım:) ben dışarı çıkayım biraz iyi gelir hem yürümüş olurumDert ettiğin şeye bak..Sağlıklı olsun da kilo verilir tatlimmm
Cık canım ben de utuye devammmumarım:) ben dışarı çıkayım biraz iyi gelir hem yürümüş olurum