- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 38
Canim sagol ya en sevdiyim seydi gozleme dayanamayib yersemde telafi ederimSana da güzel gün olsun canım
Gözleme çok yapma bakalım yoksa dayanamaz sende yersin :)
Bulaşık makinasıda inşallah alırsınız inan büyük kolaylık canım
Yarım gözlemeden başka yemek yok oda tadımlıkCanim sagol ya en sevdiyim seydi gozleme dayanamayib yersemde telafi ederim
Afiyet olsun canım ama sende çok az yiyorsun hasta olcaksın sonra azıcık ye enerji depolaEki Görüntüle 1983838
Bu da benim kahvaltım, tepeleme 1 yemek kaşığı yulafı yarım bardak süt ve 1 kuru incirle kaynattım,bol tarçın ekledim.. içinde durduğu kap minicik recellik
olmam canım bi de bugün vitamin takviyelerime başlıyorum artık yemeden bile yaşayabilme moduna geçiyorum :)Afiyet olsun canım ama sende çok az yiyorsun hasta olcaksın sonra azıcık ye enerji depola
evet kuzummÖyle çok zor oluyor işte ne bi yere gidebiliyorsun ne otururken rahat rahat oturabiliyorsun canım 5 gün mü sürüyor peki
Bizim sülalede de böyle bi gen var kist var herkesin düzensiz ve yoğun bana vurmadı henüz umarımda vurmaz
Hadi inşallah kuzum bol boool dua ederim hatta çevremdekilere de söylerim hayırlısıyla alırsın umarım bebeğini kucağınakızlarrr, bugün itibari ile artık bebek çalışmalarına yeniden başlıyorum, kür ve vitaminlerime başlıyorum, dua edin benim için, buna ihtiyacım varrrr....@latiyya özellikle sen dua et şekerim, hamişlerin duası kabul olurmuş...
sabah uyandım 1 fincan testere dişli aslanpençesi içtim, çörekotu yağı içtim, 1 adet kuru incir yedim...kahvaltı sonrası koenzim ve omega 3 viteminlerimi alarak bismillah diyeceğim....
Aynı tatlım ben akşam yaktım sabah kapattım işe gelirkenHava bir soğuk bir soğuk anlatamam kombiyi yaksam yakarım battaniyenin altına sığındım hemen dün gece hissedilen sıcaklık -3dü şimdi de normal sıcaklık 5 hissedilen sıcaklık -1
kuzumm çok güzellllEki Görüntüle 1983838
Bu da benim kahvaltım, tepeleme 1 yemek kaşığı yulafı yarım bardak süt ve 1 kuru incirle kaynattım,bol tarçın ekledim.. içinde durduğu kap minicik recellik
Böyle giderse bende akşam yakarım zaten kuzum soğuk bayaAynı tatlım ben akşam yaktım sabah kapattım işe gelirken
inşallah canım hayırlısıyla hepimize nasip etsin Rabbim..kampa soktum kendimi bugün itibariyle..Allah razı olsunnnnHadi inşallah kuzum bol boool dua ederim hatta çevremdekilere de söylerim hayırlısıyla alırsın umarım bebeğini kucağına
Bi arkadaşım vardı 7 yıldır çocuğu olmuyordu son zamanlarda sosyal medyada koyduğu fotoğraflarda kilo almış duruordu 6 aydır falanda konuşmuyordk dün aradım ee var mı hayatınızda bi değişiklik nasıl gidiyor falan dedim eveeet bebiş geliyor dedi ayy ben bi ağla bi ağla sonra da demez mi hatta bebişler geliyor ikizmiş diye daha da ağladım o kadar çok istiyordu ki o isteği bana yansımış tüp bebekte değilmiş eşinin ailesinde ikiz geni varmış
Oda yıllarca olmuyor diye dertleniyordu kendini yiyordu olmuş :)
Umarım senin de olur o sevinci yaşarsın :)
aç değilim balık yağı ve koenzim tok karna alınıyor diye bi de kuru incir yemek için az yaptım tatlımkuzumm çok güzellll
ama neden bu kadar az
la yulaf bu
Yüce Rabbimm duysun dualarını kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlarrr, bugün itibari ile artık bebek çalışmalarına yeniden başlıyorum, kür ve vitaminlerime başlıyorum, dua edin benim için, buna ihtiyacım varrrr....@latiyya özellikle sen dua et şekerim, hamişlerin duası kabul olurmuş...
sabah uyandım 1 fincan testere dişli aslanpençesi içtim, çörekotu yağı içtim, 1 adet kuru incir yedim...kahvaltı sonrası koenzim ve omega 3 viteminlerimi alarak bismillah diyeceğim....
Arkadaşına da maşallah canımmm, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHadi inşallah kuzum bol boool dua ederim hatta çevremdekilere de söylerim hayırlısıyla alırsın umarım bebeğini kucağına
Bi arkadaşım vardı 7 yıldır çocuğu olmuyordu son zamanlarda sosyal medyada koyduğu fotoğraflarda kilo almış duruordu 6 aydır falanda konuşmuyordk dün aradım ee var mı hayatınızda bi değişiklik nasıl gidiyor falan dedim eveeet bebiş geliyor dedi ayy ben bi ağla bi ağla sonra da demez mi hatta bebişler geliyor ikizmiş diye daha da ağladım o kadar çok istiyordu ki o isteği bana yansımış tüp bebekte değilmiş eşinin ailesinde ikiz geni varmış
Oda yıllarca olmuyor diye dertleniyordu kendini yiyordu olmuş :)
Umarım senin de olur o sevinci yaşarsın :)
Aminnnn tatlımmmmm, Allah razı olsunnnnnnnnnnYüce Rabbimm duysun dualarını kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
En kısa sürede sağlıkla inşallahhh,
Zihnini de temizle canımmmmmmACAYİP KAMPA GİRDİM, KÜRLER, VİTAMİNLER, DİYET Bİ DE SPORRRR...ADETİME 10 GÜN VAR KIZLAR, 10 GÜN SONRA TEDAVİYE BAŞLAMAK ÜZERE DOKTORA GİDECEMMMMMMM
Kendini de çok sıkma olmazsa etmezse diye üzme kendini psikolojide çok önemli olabildiğince rahat ol canım kendini rahatlatmaya çalışACAYİP KAMPA GİRDİM, KÜRLER, VİTAMİNLER, DİYET Bİ DE SPORRRR...ADETİME 10 GÜN VAR KIZLAR, 10 GÜN SONRA TEDAVİYE BAŞLAMAK ÜZERE DOKTORA GİDECEMMMMMMM