- 27 Ocak 2017
- 831
- 2.279
- 38
Hemen ookdr çabuk gelmez kolay vermiyorsakta kolay gelmiyor yarın gene telafi edersin artı gozuksen bile odemdir :)çoook teşekkür ederim kılzaarrrr, bugün öyle bir yedim ki eminim geri gelmiştir verdiğim 1,5 kg :)
Ohhh harikasin :)Sevgili 38 beden arkadaşlarım, 40 da olabiliriz onada heeeee...
Neler yaptın bugün bakiiiim
Sabah kahvaltı 1 haşlanmış yumurta+ 14 zeytin+1 kk beyaz peynir+1kk lor peynir+1 parmak büyüklüğünde ekmeğin kabuğunu zyetinyağına batırdım ağzıma ativirdimmmm+ yarım çay bardağı süt
2 koca kase lahana çorbası yedim
1 fincan tarçınlı damla sakızlı kahve içtim.latiyya
4 lt sanırım su içtim ve şişemi doldurdum devam ediyorum.sempatik_kiz içiyon muuuuu
15 dakika bisiklet sürdüm 12 dk civarı karın hareketi ama zorlandım plank vs dayanamadım fazla
saçlarıma boyamın bakım kürümğ nedir onu uyguladım.
yüzüme pelling yaptım basit niveaaa zımbırtısından.
sonra yüzüme zorla krem sürdüm yıkadım dayanamayıp
ama vücuduma ayaklarıma sürdüklerime dokunmadım
veeeno_name_ in tarifi olan lahana yemeğimi hazırladım: 1 lahana yarısı+1 demet maydanoz+250 gr domates rendesi ( yazdan) +2 avuç bulgur+150 gr civarı kavrulmuş kıyma+pul biber
çoook güzel koktu kıyma,bulgur vs inşallah güzel olmuştur.
Bunu yarın ve diğer gün iş yeri için yaptım.
Artık birşey yemeyeceğim.
Eğer acıkırsam 1 kase yopurt veya ayran sizlerin dediği gibilatiyya ve no_name_
Mucizeem boşver diyet kurabiyeyi canım yapma inan
Gayet olur sıkıntı yok afiyet olsun :)Selam kızlar bugün arkadaşlarla bir araya geldik döktürmüşlerdi ve ben sadece 4 kaşık kısır yedim bugün diyet saat olarak bozuldu ama akşam sadece ıspanaklı yogurt yiycem olur deilmi
İnşallah canım sabahı 4 gözle bekliyorum[İnşallah canım yarın tartımını düzgün yap, aç karın+ boşaltımını yapmış rahat bir ruh hali ile tartıl özellikle
Yiyebilirsin tabi çokda güzel olur olurKızlar canım acayip kapuska çekti yiyebiliyormuyuz yarın yapsam ?
Evet yaaa 3 ad soğan var unutmuşume hani bu tarifte soğan yok beybi??? yemek gibi yaptın değil mi? yemek çünkü bu :)
Salam yeme canım, kaşar aynı şekilde onun yerine az yağlı beyaz peynir ve çıtır tavuk dediğin nedir? kızartma değil umarımKızlar bugünkü menum
SABAH: BEyaz peynir 2 salam bolca domates salatalık 3 haşlanmış yumurta birazda kaşar peynir yarım muz...
AKŞAM: doyana kadar çıtır pirzola tavuk
Küçuk kase yogurt.. :) 1.5litre su.. ınş böyle yemeyle zayiflarim :) sabah kahvaltısı çok önemliymiş baya doydum akşama kadar hiç yemek aklıma bile gelmedi :))
Ye canım bak tarifim kapuska işteKızlar canım acayip kapuska çekti yiyebiliyormuyuz yarın yapsam ?
4 litre su muBugünkü menüm .sabah 1 kahve uyanınca saat 8de yazdan yapılan menemen üzerine 1 yumurta ile 1kk peynir 10 zeytin saat 3de 4 kaşık kısır akşam yemegi yogurtlu ıspanak yanında haşlanmış tavuk 100 gr 4ltsu çaylar hariç
5km yürüyüş günü kapattım
Valla salamla kasari çok seviyorum ama yasaklı olduğunu biliyorum da zaten çok az yedim nefsimi köreltmek içinSalam yeme canım, kaşar aynı şekilde onun yerine az yağlı beyaz peynir ve çıtır tavuk dediğin nedir? kızartma değil umarım
Tamam yarın yapayım şöyle tereyağlı kıymalı oh miss :)Ye canım bak tarifim kapuska işte
Tarifno_name_ vermişti beim yazdığıma 3 4 soğan ekle, yazmayı unutmuşum.
ben yağ koymadım ama z.yağı koyabilirsin sanırım.
Canımm sen şu kapuskayı yap kendine yarın için falan yersin,Valla salamla kasari çok seviyorum ama yasaklı olduğunu biliyorum da zaten çok az yedim nefsimi köreltmek içinkiartma gibi bişey hatta kızartma malesef esim ole seviyor mecbur oyle yaptim ama hiç yağ koymadım kendi yağında kızardı gitti sucumu hafifletiyorum