Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
[QUOTE="Cilekli turtam, post: 49906178, memberkahvaltı yaptim ama yarım muz yedim esim karşımda nutella kasiklarken zor tuttum kendimi nutellaya saldirmayim die yarım muzla gecistirdi
aferim sana. Bu azimle devam et şimdiye kadar yediklerine say aklına seni yersem yağ olarak yapışıcaksın diye getir yemek istemiyeceksin o zaman[/QUOTE]
Haklısın :) yağ olarak yapisicaksin die aklıma getirirsem yemem :)

Ben de yarın tartılayım diyorum sabah,
ama hepimiz bir gün belirlesek mi acaba? no_name_ bekliyoruz cevabını

Tatlım eğer fotodaki sen isen o güzel yüzün altındaki vücuduna yazık olur, inan çok fazla değil kilon verilebilecek kilolar bunlar, yaşın küçük henüz, ben 35 den sonra zorlanmaya başlamıştım hele 40 dan sonra ciddi zorlandım, esksi gibi 1 saat yürüyüp karın hareketi vs yapınca verirken şimdi ağırlık çalışmak zorunda kalıyorum.
amaaan boşver ye gitsin cümlesini çıkart hayatından.
O cümle yerine " Helal olsun bana 5 kg verdim kendime bir güzellik yapıp ruhuma iyi gelecek bir şey alayım" cümlesini yerleştir.
Bu kg 4 5 6.. ne olursa artık.
Mesela ben kendime şöyle topuklu bir ev terliği alacağım.
Haa çok mu kilo verdim, yooo başlangıç hediyesi kendime
sempatik_kiz bütçemi ayarladığıma da emin olabilirsin

Evet fotodaki benim :) aslında çok doğru konustun bende şimdiden s beden şeyler almaya başladım kendime bir kaç tane bunların içine girene kadar durmak yok yola devam dedim ne zaman bunların içine giricem o zaman koruma evresine gecicem dedim su an gorupte giyemedigim aslında çok beğendiğim yüksek bel bi pantolon var 38olabilirsem onu alicam mesela :)

Canım benim ne güzel yüzün var,
işte o yüzüne yakışsın vücudun,
sağlıklı olsun her tarafın,

Sevgili 38 beden arkadaşlarım, 40 da olabiliriz onada heeeee...

Neler yaptın bugün bakiiiim
Sabah kahvaltı 1 haşlanmış yumurta+ 14 zeytin+1 kk beyaz peynir+1kk lor peynir+1 parmak büyüklüğünde ekmeğin kabuğunu zyetinyağına batırdım ağzıma ativirdimmmm+ yarım çay bardağı süt
2 koca kase lahana çorbası yedim
1 fincan tarçınlı damla sakızlı kahve içtim. latiyya
4 lt sanırım su içtim ve şişemi doldurdum devam ediyorum. sempatik_kiz içiyon muuuuu

15 dakika bisiklet sürdüm 12 dk civarı karın hareketi ama zorlandım plank vs dayanamadım fazla

saçlarıma boyamın bakım kürümğ nedir onu uyguladım.
yüzüme pelling yaptım basit niveaaa zımbırtısından.
sonra yüzüme zorla krem sürdüm yıkadım dayanamayıp
ama vücuduma ayaklarıma sürdüklerime dokunmadım

veee no_name_ in tarifi olan lahana yemeğimi hazırladım: 1 lahana yarısı+1 demet maydanoz+250 gr domates rendesi ( yazdan) +2 avuç bulgur+150 gr civarı kavrulmuş kıyma+pul biber
çoook güzel koktu kıyma,bulgur vs inşallah güzel olmuştur.
Bunu yarın ve diğer gün iş yeri için yaptım.

Artık birşey yemeyeceğim.
Eğer acıkırsam 1 kase yopurt veya ayran sizlerin dediği gibi latiyya ve no_name_

Mucizeem boşver diyet kurabiyeyi canım yapma inan

Saat 13.30 da kahvalti yaptim.
O kadar acıkmışımki kahvaltı biraz fazla kaçtı sanki
3 kaşık kavrulmuş kıymaya 2 tane yumurta kirdim
5 zeytin
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir

Hava güneşliydi annemle dışarıda gezdik rahat 10.000 adım atmışımdır.

zinnia daha sadece yarim litre su ictim ama ben sabaha kadar oturuyorum ya bitircem insallah 2 litreyi

Anneme dışarıdan lahmacun soyledik
onu yiyor. Ben henuz yemedim akşam yemeğini. Muhtemelen bir arkadaşlarimla buluşcaz. Bu yüzden saat 9-10 gibi yemeyi düsünüyorum. Yedikten 5-6 saat sonra yattigimi düşünürsek çokda geç bir saat değil bence benim icin

Ben de yarın tartılayım diyorum sabah,
ama hepimiz bir gün belirlesek mi acaba? no_name_ bekliyoruz cevabını

aslında ilk başlarda pazartesiden pazartesiye tartılıyordum ama diyet ilerledikçe pazar günleri ufak tefek kaçamaklara başlayıp, pazartesi yeniden sıkı diyete başladım o sebeple haftasonu kaçamaklarını pazartesi atıp, salı tartılmak bana daha uygun geldi..ister misiniz salı tartı günümüz olsun?

e hani bu tarifte soğan yok beybi??? yemek gibi yaptın değil mi? yemek çünkü bu :)

bizim lahana çorbasına benziyor bu canım...balkabağı hiç kullanmadım güzel olabilir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…