- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
aferim sana. Bu azimle devam et şimdiye kadar yediklerine say aklına seni yersem yağ olarak yapışıcaksın diye getir yemek istemiyeceksin o zaman[/QUOTE][QUOTE="Cilekli turtam, post: 49906178, memberkahvaltı yaptim ama yarım muz yedim esim karşımda nutella kasiklarken zor tuttum kendimi nutellaya saldirmayim die yarım muzla gecistirdi
Ben de yarın tartılayım diyorum sabah,Normalde bnde cok icerdim. Son bir haftadır içemiyorum. Neden bilmiyorum ama ben havaların soğumasına bağladım. Kalktım şişemi aldım yine içecegim inşallah
Bizim tartı günümüz ne olsunno_name_
Canım tam buğday ununu mu soruyorsun,Buğday ununu nerde bulabilirim kızlar hiç aldınız mı
Tatlım eğer fotodaki sen isen o güzel yüzün altındaki vücuduna yazık olur, inan çok fazla değil kilon verilebilecek kilolar bunlar, yaşın küçük henüz, ben 35 den sonra zorlanmaya başlamıştım hele 40 dan sonra ciddi zorlandım, esksi gibi 1 saat yürüyüp karın hareketi vs yapınca verirken şimdi ağırlık çalışmak zorunda kalıyorum.Ama resmen kendimle savaşıyorum hiç dirayetli bi insan değilimdir normalde amaaannn bişey olmaz ye gitsin yarın devam ederim derdim ama artık gerçekten sıkıldım bu kilolardan biran önce vermek istiyorum 10kilo yaa altı üstü 60kilo olsam biraz ara verip 55icin ugrascam 2senedir 10kuloyu veremedim hep yedimde yedim başladım diyete akşamı amann boşver ye gitsin dedim veremedim 1.5ay yapabilsem tamamdir 10kilo ama nerdeee bakalım ınşamma içimi dokesim varmış :)
Evet fotodaki benim :) aslında çok doğru konustun bende şimdiden s beden şeyler almaya başladım kendime bir kaç tane bunların içine girene kadar durmak yok yola devam dedim ne zaman bunların içine giricem o zaman koruma evresine gecicem dedim su an gorupte giyemedigim aslında çok beğendiğim yüksek bel bi pantolon var 38olabilirsem onu alicam mesela :)Tatlım eğer fotodaki sen isen o güzel yüzün altındaki vücuduna yazık olur, inan çok fazla değil kilon verilebilecek kilolar bunlar, yaşın küçük henüz, ben 35 den sonra zorlanmaya başlamıştım hele 40 dan sonra ciddi zorlandım, esksi gibi 1 saat yürüyüp karın hareketi vs yapınca verirken şimdi ağırlık çalışmak zorunda kalıyorum.
amaaan boşver ye gitsin cümlesini çıkart hayatından.
O cümle yerine " Helal olsun bana 5 kg verdim kendime bir güzellik yapıp ruhuma iyi gelecek bir şey alayım" cümlesini yerleştir.
Bu kg 4 5 6.. ne olursa artık.
Mesela ben kendime şöyle topuklu bir ev terliği alacağım.
Haa çok mu kilo verdim, yooo başlangıç hediyesi kendime
sempatik_kiz bütçemi ayarladığıma da emin olabilirsin
Canım benim ne güzel yüzün var,Evet fotodaki benim :) aslında çok doğru konustun bende şimdiden s beden şeyler almaya başladım kendime bir kaç tane bunların içine girene kadar durmak yok yola devam dedim ne zaman bunların içine giricem o zaman koruma evresine gecicem dedim su an gorupte giyemedigim aslında çok beğendiğim yüksek bel bi pantolon var 38olabilirsem onu alicam mesela :)
Çok teşekkür ediyorum inşallah yakiscak sizin sayenizde :))Canım benim ne güzel yüzün var,
işte o yüzüne yakışsın vücudun,
sağlıklı olsun her tarafın,
Diyet kurabiye yapacağım canımCanım tam buğday ununu mu soruyorsun,
büyük marketlerde oluyor, ekmek yapmak için mi soruyorsun?
Kızlar döktürmüş ve sadece 4 kaşık kısır yedi isen sana koccamannnnnSelam kızlar bugün arkadaşlarla bir araya geldik döktürmüşlerdi ve ben sadece 4 kaşık kısır yedim bugün diyet saat olarak bozuldu ama akşam sadece ıspanaklı yogurt yiycem olur deilmi
Çok zor.oldu ama dayandım yarın tartı günüm en azından düz 100 olmak istiyorum.Kızlar döktürmüş ve sadece 4 kaşık kısır yedi isen sana koccamannnnn
İnşallah canım yarın tartımını düzgün yap, aç karın+ boşaltımını yapmış rahat bir ruh hali ile tartıl özellikleÇok zor.oldu ama dayandım yarın tartı günüm en azından düz 100 olmak istiyorum.
Rica ederimtatlım
tebrikler sporsuz 10 kilo fazlasyla hakettin
Off yaa harikasin -10mu allahım eriyorsun resmen ee haketmissin güzel bir kahvaltiyi afiyet olsun :))
Normalde bnde cok icerdim. Son bir haftadır içemiyorum. Neden bilmiyorum ama ben havaların soğumasına bağladım. Kalktım şişemi aldım yine içecegim inşallah
Bizim tartı günümüz ne olsunno_name_
Ben de yarın tartılayım diyorum sabah,
ama hepimiz bir gün belirlesek mi acaba?no_name_ bekliyoruz cevabını
e hani bu tarifte soğan yok beybi??? yemek gibi yaptın değil mi? yemek çünkü bu :)Sevgili 38 beden arkadaşlarım, 40 da olabiliriz onada heeeee...
Neler yaptın bugün bakiiiim
Sabah kahvaltı 1 haşlanmış yumurta+ 14 zeytin+1 kk beyaz peynir+1kk lor peynir+1 parmak büyüklüğünde ekmeğin kabuğunu zyetinyağına batırdım ağzıma ativirdimmmm+ yarım çay bardağı süt
2 koca kase lahana çorbası yedim
1 fincan tarçınlı damla sakızlı kahve içtim.latiyya
4 lt sanırım su içtim ve şişemi doldurdum devam ediyorum.sempatik_kiz içiyon muuuuu
15 dakika bisiklet sürdüm 12 dk civarı karın hareketi ama zorlandım plank vs dayanamadım fazla
saçlarıma boyamın bakım kürümğ nedir onu uyguladım.
yüzüme pelling yaptım basit niveaaa zımbırtısından.
sonra yüzüme zorla krem sürdüm yıkadım dayanamayıp
ama vücuduma ayaklarıma sürdüklerime dokunmadım
veeeno_name_ in tarifi olan lahana yemeğimi hazırladım: 1 lahana yarısı+1 demet maydanoz+250 gr domates rendesi ( yazdan) +2 avuç bulgur+150 gr civarı kavrulmuş kıyma+pul biber
çoook güzel koktu kıyma,bulgur vs inşallah güzel olmuştur.
Bunu yarın ve diğer gün iş yeri için yaptım.
Artık birşey yemeyeceğim.
Eğer acıkırsam 1 kase yopurt veya ayran sizlerin dediği gibilatiyya ve no_name_
Mucizeem boşver diyet kurabiyeyi canım yapma inan
bizim lahana çorbasına benziyor bu canım...balkabağı hiç kullanmadım güzel olabilir aslındaQizlar iyi axsamlar
Siza yag yakici corba tarifi verim
Balkabak
Havuc
Patates
Zeytun yagi
Sogan
Zerdacal zencefil kara biber
Aci qirmizi cili biber
Maydonuz
Limon
Nane
Kaynasin pisdiyine emin oldukdan sonra blendirdan kecirdin.
Tuz atilmasa daha iyidir.
Gun icinde bol bol icilir afiyet olsun.
Tavsiye edirem.