Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Canımm sen şu kapuskayı yap kendine yarın için falan yersin,
sonra menünü yapmadan sor bence no_name_ no_name_ e, diğer arkadaşlara...
iyi olur böyle, ben böyle yapmayı planlıyorum,Mutlaka hepimiz bir çok şey biliyoruz ama danışıp destekli adım atmamız çok daha iyi olacaktır.:KK200:
Aynen yarın yapayimda 3gun akşamları kapuska yiyim bari :) valla menü konusunda çok fazla sorabilcegim bişey yok çok masraf yapamıyorum malum para sikintilarimizda var bu ara ne bulursam sağlıklı olcak şekilde o günü geçiştirmeye çalışıyorum napim :))

Bugünkü menüm .sabah 1 kahve uyanınca saat 8de yazdan yapılan menemen üzerine 1 yumurta ile 1kk peynir 10 zeytin saat 3de 4 kaşık kısır akşam yemegi yogurtlu ıspanak yanında haşlanmış tavuk 100 gr 4ltsu çaylar hariç
5km yürüyüş günü kapattım
Miss gibi kapatmışsın günü

Aynen yarın yapayimda 3gun akşamları kapuska yiyim bari :) valla menü konusunda çok fazla sorabilcegim bişey yok çok masraf yapamıyorum malum para sikintilarimizda var bu ara ne bulursam sağlıklı olcak şekilde o günü geçiştirmeye çalışıyorum napim :))
Canımın içi paraya gerek yok, harcama yapılacak öğünlerden bahsetmiyorum.
elimizde olanlardan yapacağız zaten ne varsa,

Aynen tatlim evde ne varsa..Kapuska serbest ama pirinç yerine bulgur koyuyoruz :KK66: ben ucuz menüler bulurum bize merak etmeyin :KK66:

Kızlar bugünkü menum
SABAH: BEyaz peynir 2 salam bolca domates salatalık 3 haşlanmış yumurta birazda kaşar peynir yarım muz...

AKŞAM: doyana kadar çıtır pirzola tavuk
Küçuk kase yogurt.. :) 1.5litre su.. ınş böyle yemeyle zayiflarim :) sabah kahvaltısı çok önemliymiş baya doydum akşama kadar hiç yemek aklıma bile gelmedi :))
Tavuk derisizdir umarım :duduk::duduk::duduk::duduk:

Pirzola yememeye çalış tatlim diyet süresince, ben de fırında kendi yağında yapıyorum ama diyette cissss :KK66: tavuk serbest ama haşlanmış ve kesinlikle derisiz...Salam sırf yağ, sadece %2 si ettir salamin o yüzden cissss...Kaşar da bize cissss....Lor peyniri hem çok lezzetli hem de serbest ve bol protein ..Hem de çok ucuzzz :KK66:

Tavuk derisizdir umarım :duduk::duduk::duduk::duduk:

Pirzola yememeye çalış tatlim diyet süresince, ben de fırında kendi yağında yapıyorum ama diyette cissss :KK66: tavuk serbest ama haşlanmış ve kesinlikle derisiz...Salam sırf yağ, sadece %2 si ettir salamin o yüzden cissss...Kaşar da bize cissss....Lor peyniri hem çok lezzetli hem de serbest ve bol protein ..Hem de çok ucuzzz :KK66:
O cıs bu cıs ne yicez biz :halay:allahtan derisizdi.. kendimi ha böyle dogramak istiyorum yağlardan :bicak:

kızlaaarrrrr, bugün e vitamini ampul aldım, az önce 1 ampulü kırıp yarısını argan yağıma yarısını da nemlendiricime koydum, çok az bir parça da saf olarak yüzüme sürdüm, yalnız efsane, anında kadife gibi oldu yüzüm, inanılır gibi değil, lütfen bu e vitaminini araştırın...5 ampul 5.5 tl, ama yok böyle bir şeyyy

kızlaaarrrrr, bugün e vitamini ampul aldım, az önce 1 ampulü kırıp yarısını argan yağıma yarısını da nemlendiricime koydum, çok az bir parça da saf olarak yüzüme sürdüm, yalnız efsane, anında kadife gibi oldu yüzüm, inanılır gibi değil, lütfen bu e vitaminini araştırın...5 ampul 5.5 tl, ama yok böyle bir şeyyy
İcebiliyormuyuz :KK70:

X