Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Aynen yarın yapayimda 3gun akşamları kapuska yiyim bari :) valla menü konusunda çok fazla sorabilcegim bişey yok çok masraf yapamıyorum malum para sikintilarimizda var bu ara ne bulursam sağlıklı olcak şekilde o günü geçiştirmeye çalışıyorum napim :))

Miss gibi kapatmışsın günü

Canımın içi paraya gerek yok, harcama yapılacak öğünlerden bahsetmiyorum.
elimizde olanlardan yapacağız zaten ne varsa,

Aynen tatlim evde ne varsa..Kapuska serbest ama pirinç yerine bulgur koyuyoruz ben ucuz menüler bulurum bize merak etmeyin

Tavuk derisizdir umarım

Pirzola yememeye çalış tatlim diyet süresince, ben de fırında kendi yağında yapıyorum ama diyette cissss tavuk serbest ama haşlanmış ve kesinlikle derisiz...Salam sırf yağ, sadece %2 si ettir salamin o yüzden cissss...Kaşar da bize cissss....Lor peyniri hem çok lezzetli hem de serbest ve bol protein ..Hem de çok ucuzzz

O cıs bu cıs ne yicez biz allahtan derisizdi.. kendimi ha böyle dogramak istiyorum yağlardan

kızlaaarrrrr, bugün e vitamini ampul aldım, az önce 1 ampulü kırıp yarısını argan yağıma yarısını da nemlendiricime koydum, çok az bir parça da saf olarak yüzüme sürdüm, yalnız efsane, anında kadife gibi oldu yüzüm, inanılır gibi değil, lütfen bu e vitaminini araştırın...5 ampul 5.5 tl, ama yok böyle bir şeyyy

İcebiliyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…