- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
Aynen yarın yapayimda 3gun akşamları kapuska yiyim bari :) valla menü konusunda çok fazla sorabilcegim bişey yok çok masraf yapamıyorum malum para sikintilarimizda var bu ara ne bulursam sağlıklı olcak şekilde o günü geçiştirmeye çalışıyorum napim :))Canımm sen şu kapuskayı yap kendine yarın için falan yersin,
sonra menünü yapmadan sor benceno_name_ e, diğer arkadaşlara...
iyi olur böyle, ben böyle yapmayı planlıyorum,Mutlaka hepimiz bir çok şey biliyoruz ama danışıp destekli adım atmamız çok daha iyi olacaktır.
Miss gibi kapatmışsın günüBugünkü menüm .sabah 1 kahve uyanınca saat 8de yazdan yapılan menemen üzerine 1 yumurta ile 1kk peynir 10 zeytin saat 3de 4 kaşık kısır akşam yemegi yogurtlu ıspanak yanında haşlanmış tavuk 100 gr 4ltsu çaylar hariç
5km yürüyüş günü kapattım
Canımın içi paraya gerek yok, harcama yapılacak öğünlerden bahsetmiyorum.Aynen yarın yapayimda 3gun akşamları kapuska yiyim bari :) valla menü konusunda çok fazla sorabilcegim bişey yok çok masraf yapamıyorum malum para sikintilarimizda var bu ara ne bulursam sağlıklı olcak şekilde o günü geçiştirmeye çalışıyorum napim :))
Aynen tatlim evde ne varsa..Kapuska serbest ama pirinç yerine bulgur koyuyoruzAynen yarın yapayimda 3gun akşamları kapuska yiyim bari :) valla menü konusunda çok fazla sorabilcegim bişey yok çok masraf yapamıyorum malum para sikintilarimizda var bu ara ne bulursam sağlıklı olcak şekilde o günü geçiştirmeye çalışıyorum napim :))
Ohhh misss afiyet olsun kuzummmEvet yaaa 3 ad soğan var unutmuşum
aynen az su koydum ve 1 kaşık yedim missssss gibiiiii
Canımın içi paraya gerek yok, harcama yapılacak öğünlerden bahsetmiyorum.
elimizde olanlardan yapacağız zaten ne varsa,[/QUOTE/] nohut veya fasulye yiyebiliyormuyuz mesela elimde bolca var da yardım paketinden gelmişti
Olur o zaman supersin birgün önceden fikir alayım sizden :) tamam bulgur koyu cam o zaman :)Aynen tatlim evde ne varsa..Kapuska serbest ama pirinç yerine bulgur koyuyoruzben ucuz menüler bulurum bize merak etmeyin
Tavuk derisizdir umarımKızlar bugünkü menum
SABAH: BEyaz peynir 2 salam bolca domates salatalık 3 haşlanmış yumurta birazda kaşar peynir yarım muz...
AKŞAM: doyana kadar çıtır pirzola tavuk
Küçuk kase yogurt.. :) 1.5litre su.. ınş böyle yemeyle zayiflarim :) sabah kahvaltısı çok önemliymiş baya doydum akşama kadar hiç yemek aklıma bile gelmedi :))
O cıs bu cıs ne yicez bizTavuk derisizdir umarım
Pirzola yememeye çalış tatlim diyet süresince, ben de fırında kendi yağında yapıyorum ama diyette cisssstavuk serbest ama haşlanmış ve kesinlikle derisiz...Salam sırf yağ, sadece %2 si ettir salamin o yüzden cissss...Kaşar da bize cissss....Lor peyniri hem çok lezzetli hem de serbest ve bol protein ..Hem de çok ucuzzz
Tamamdir sağol :)Tavuk göğsü ile az zeytinyağlı nohut yapıp yiyebiliriz,tavuklu nohut...Ama 4 YK kadar..Abartmamali...
canım benim kalorisi çok yüksek yiyecekler boşa kürek çekmemize sebep olur maalesef, aç gezer, uğraşır ama kilo veremeyizO cıs bu cıs ne yicez bizallahtan derisizdi.. kendimi ha böyle dogramak istiyorum yağlardan
Haklısın ama ben kaloriden ziyade karbonhidrata daha çok önem veriyorumcanım benim kalorisi çok yüksek yiyecekler boşa kürek çekmemize sebep olur maalesef, aç gezer, uğraşır ama kilo veremeyiz
carb. az alınacak ama yağa da dikkat.. sadece sağlıklı yağlar..ketajonik ve low carb diyetlerinde öyledir..salam, kaşar içindeki yağlar sağlıksız yağlardır...Haklısın ama ben kaloriden ziyade karbonhidrata daha çok önem veriyorum
Tamam tamam yemem daha :)carb. az alınacak ama yağa da dikkat.. sadece sağlıklı yağlar..ketajonik ve low carb diyetlerinde öyledir..salam, kaşar içindeki yağlar sağlıksız yağlardır...
takıl tatlım kafana göre, hepimiz son derece iyi niyetli olarak bir şeyler söylüyoruz fakat kafalar karışıyor, boşver sen motivasyonunu yitirmeden kendine uygun şekilde beslenTamam tamam yemem daha :)
Kesinlikle :)takıl tatlım kafana göre, hepimiz son derece iyi niyetli olarak bir şeyler söylüyoruz fakat kafalar karışıyor, boşver sen motivasyonunu yitirmeden kendine uygun şekilde beslenneticede kendini en iyi sen biliyorsun
bir süre denersin baktın kilo veremiyorsun bu sefer değiştirirsin, ben öyle yapıyorum en uygun beslenme şeklini bulana kadar değiştiriyorum menülerimiKesinlikle :)
İcebiliyormuyuzkızlaaarrrrr, bugün e vitamini ampul aldım, az önce 1 ampulü kırıp yarısını argan yağıma yarısını da nemlendiricime koydum, çok az bir parça da saf olarak yüzüme sürdüm, yalnız efsane, anında kadife gibi oldu yüzüm, inanılır gibi değil, lütfen bu e vitaminini araştırın...5 ampul 5.5 tl, ama yok böyle bir şeyyy