Şiştim resmen 1 lt su birazı sirkeli idi ohhh iyi geldi, yumurta ciddi tok yapıyor beni tek yedim bu sabah fakat lahanaya bıkkın bir bakış attımGünaydın kızlar
Günaydın baykuş bakışlıKızlar neden diyetlere pazartesi başlıyorsunuz :)
Lahanayı seviyorsan çok rahat geçiyor, sevmiyorsan sirke, limon haa özellikle pul biber koy acı acı yerken lahana yediğini unutuyorsunPazartesi bende başlıyorum lahana diyetine bakalım ne olcak
Bu lahana diyetine pazartesi başlayacak olan arkadaş için demiştim canım :)Lahanayı seviyorsan çok rahat geçiyor, sevmiyorsan sirke, limon haa özellikle pul biber koy acı acı yerken lahana yediğini unutuyorsun
Şiştim resmen 1 lt su birazı sirkeli idi ohhh iyi geldi, yumurta ciddi tok yapıyor beni tek yedim bu sabah fakat lahanaya bıkkın bir bakış attım
Bu Şiştim lafına babaannem çok kızar üzülürdü, çocuğum şükür desene Şiştim denmez derdi
Ama Şiştim işte yavvv
Off yaa harikasin -10mu allahım eriyorsun resmen ee haketmissin güzel bir kahvaltiyi afiyet olsun :))Günaydın canlar, malum pazar,
eşler evde olunca da buralara pek ugranamiyorbi merhaba deyip kaçacağım ben de...
En son geçen sali 83.5 dim, az önce aç karna tartıda 82 yi gördü bu gözlerrrrr...
-1.5 olmuş 5 gündeyalnız acayip bi kahvaltı masası hazırlamak zorunda kaldım kesin yarına geri gelmiş olur bu kilo
Bu durumda an itibariyle 5 haftada sporsuz -10 kilo olmuş durumda...Bugün artık ödül olsun bana
Yarından itibaren spor ve acayip bi diyetle sahalara döneceğimmm
Herkese musmutlu pazarlar dilerim...
Tartı günümü pazartesi yaptım o yüzden yeni bir hafta yeni bir benKızlar neden diyetlere pazartesi başlıyorsunuz :)
Canım 2lt yi eçti hala içiyorum. sende iç lğtfen,Sabah eşmi de zorladım kendime dolduruken ona da doldurdum. kızımda benim gibi şükür olsun çok güzel içiyor suyu
1 lt su muben daha ağzıma bir yudum su almadım kafamı nerelere vurem ben
Saat 13.30 gibi hem su içmeye hemde kahvaltıya başlarim artik
Ne güzel canım dirayetine helal olsunGünaydın kızlar bu sabah ok dr aç uyandimki anlatamam elim ayağım titriyordu kahvaltiyi bile haZirlayamadim esim hazırladı dün en son 6 gibi bir tabak taze fasulye yemistim ondan herhalde bu sabahta klasik bir kahvaltı yaptim ama yarım muz yedim esim karşımda nutella kasiklarken zor tuttum kendimi nutellaya saldirmayim die yarım muzla gecistirdim(
Normalde bnde cok icerdim. Son bir haftadır içemiyorum. Neden bilmiyorum ama ben havaların soğumasına bağladım. Kalktım şişemi aldım yine içecegim inşallahCanım 2lt yi eçti hala içiyorum. sende iç lğtfen,Sabah eşmi de zorladım kendime dolduruken ona da doldurdum. kızımda benim gibi şükür olsun çok güzel içiyor suyu
Ama resmen kendimle savaşıyorum hiç dirayetli bi insan değilimdir normalde amaaannn bişey olmaz ye gitsin yarın devam ederim derdim ama artık gerçekten sıkıldım bu kilolardan biran önce vermek istiyorum 10kilo yaa altı üstü 60kilo olsam biraz ara verip 55icin ugrascam 2senedir 10kuloyu veremedim hep yedimde yedim başladım diyete akşamı amann boşver ye gitsin dedim veremedim 1.5ay yapabilsem tamamdir 10kilo ama nerdeee bakalım ınşNe güzel canım dirayetine helal olsun