Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Günaydın canlar, Aşkla günaydın,
no_name_ yehoooooooooooooo diye bağırdım senin için
5 hafta -10 anammm anammmmm la la la la laaayyyyyyyyy
böyle şarkı söyle
istediğini ye
hatta iç diyeceğim ama geçen gün o hakkını kullandın

pazartesi itibari ile ziporrrr yapalım ciddi şekilde ben öğle yürüyeceğim kar vs yağmaz ise yağarsa akşam iş çıkışı.

Cilekli Turtam nefis yardım ediyor bana tuhaf şekilde
aslında kararlı ve tutarlı bir insanım sabırlıyımdır da.
Kilo verdiğimde güzel veririm vs.
Fakat hiç bu kadar hazır değildim. Öylesine başlamıtım bahara kadar almamaya dikkat ederim diyordum sadece.
no_name_ bu konuyu açınca beraber kolkola girdik yürüyoruz koşacağız buna inanıyorum.

görüşürüz mis kokulular

uğramaya çalışacağım zor olur belki bugün

Günaydın kızlar
Şiştim resmen 1 lt su birazı sirkeli idi ohhh iyi geldi, yumurta ciddi tok yapıyor beni tek yedim bu sabah fakat lahanaya bıkkın bir bakış attım
Bu Şiştim lafına babaannem çok kızar üzülürdü, çocuğum şükür desene Şiştim denmez derdi
Ama Şiştim işte yavvv

Kızlar neden diyetlere pazartesi başlıyorsunuz :)
Günaydın baykuş bakışlı
ben salı başladım pzt değil,
belki spor için yazdığım cümle kaldı aklında. Pzt iznim bitiyor ve öğle araları vs yürüyüş yapacağım diye yazdım.
Havalar buzzz bu yüzden henüz sabah sporuna başlayamadım. Ki zebbahın 6 sında hem soğuk hem karanlık uymaz bana.
Haaa sabah 6 da kalkıp spor salonuna çok gittim ama bu kış biraz olsun havaların aydınlanmasını beklemek zorundayım.

1 lt su mu ben daha ağzıma bir yudum su almadım kafamı nerelere vurem ben

Saat 13.30 gibi hem su içmeye hemde kahvaltıya başlarim artik

Off yaa harikasin -10mu allahım eriyorsun resmen ee haketmissin güzel bir kahvaltiyi afiyet olsun :))

Günaydın kızlar bu sabah ok dr aç uyandimki anlatamam elim ayağım titriyordu kahvaltiyi bile haZirlayamadim esim hazırladı dün en son 6 gibi bir tabak taze fasulye yemistim ondan herhalde bu sabahta klasik bir kahvaltı yaptim ama yarım muz yedim esim karşımda nutella kasiklarken zor tuttum kendimi nutellaya saldirmayim die yarım muzla gecistirdim (

1 lt su mu ben daha ağzıma bir yudum su almadım kafamı nerelere vurem ben

Saat 13.30 gibi hem su içmeye hemde kahvaltıya başlarim artik
Canım 2lt yi eçti hala içiyorum. sende iç lğtfen,Sabah eşmi de zorladım kendime dolduruken ona da doldurdum. kızımda benim gibi şükür olsun çok güzel içiyor suyu

Ne güzel canım dirayetine helal olsun

Canım 2lt yi eçti hala içiyorum. sende iç lğtfen,Sabah eşmi de zorladım kendime dolduruken ona da doldurdum. kızımda benim gibi şükür olsun çok güzel içiyor suyu
Normalde bnde cok icerdim. Son bir haftadır içemiyorum. Neden bilmiyorum ama ben havaların soğumasına bağladım. Kalktım şişemi aldım yine içecegim inşallah

Bizim tartı günümüz ne olsun no_name_

Ne güzel canım dirayetine helal olsun
Ama resmen kendimle savaşıyorum hiç dirayetli bi insan değilimdir normalde amaaannn bişey olmaz ye gitsin yarın devam ederim derdim ama artık gerçekten sıkıldım bu kilolardan biran önce vermek istiyorum 10kilo yaa altı üstü 60kilo olsam biraz ara verip 55icin ugrascam 2senedir 10kuloyu veremedim hep yedimde yedim başladım diyete akşamı amann boşver ye gitsin dedim veremedim 1.5ay yapabilsem tamamdir 10kilo ama nerdeee bakalım ınş amma içimi dokesim varmış :)

[QUOTE="Cilekli turtam, post: 49906178, memberkahvaltı yaptim ama yarım muz yedim esim karşımda nutella kasiklarken zor tuttum kendimi nutellaya saldirmayim die yarım muzla gecistirdi[/QUOTE]aferim sana. Bu azimle devam et şimdiye kadar yediklerine say aklına seni yersem yağ olarak yapışıcaksın diye getir yemek istemiyeceksin o zaman

Gunaydin kizlar naslsiniz.
Bugun malum pazar gunu ugrayamadim buraya.
Kalkdigim dakika sirkeli limonlu suyumu icdim kuru kaysi islatmisdim onu yedim bir saat sonra kahvaltimi yapdim
Sabah kahvaltida 2 kasik yulaf 2 kasikda karabugday yogurtla karisdirdim
1 yumurta azda beyaz ekmek yesil cay kahvalti bu kadar .
Ogle sebzeli borek pisirdim cocuklara ondan bir dilim yedim
Gunortaya kimide 4 bardak su icmisem insallah gun bitince 2 l tamamlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…