Pek kolay yedim vallahi huuup diyeTabağın küçüktür senin bence yoksa 3 tabak yemen zor deeeel mi
Tamam keyifli olacak bu menüyü yemeden önce sana sormakSabah yulaf yaptığın gün öğle protein ekmeği yaparsın, sabah yumurta yediğinde öğleye tavuklu salata yoğurt falan yersin
Rahat ol canim sen hallederizTamam keyifli olacak bu menüyü yemeden önce sana sormak
Afiyet bal şeker olsun, güç olsunPek kolay yedim vallahi huuup diye
Çok saol birtanem pazartesiden itibaren çok kasacagim kendimi amaAfiyet bal şeker olsun, güç olsun
Aynı durum bende deKocam cemkiriyor bırak artık telefonu diye, ben yavaştan kaçar..zinnia zaten ikimiz kaldık sanırım, opuyorum seni kuzummm
Görüşürüz canım, diyetine ve kendine cook dikkat etAynı durum bende de
Göürşürüzzzz
Onun uygulaması var mükemmel hareketler ve bilgiler veriyo tavsiye ederimKızlar Youtube'da "Squatgirl" diye bir hesap var. Bolca bölgesel incelme hareketleri paylaşmış. Neredeyse her bölge için ayrı ayrı yapılması gereken egzersizler var. Faydası olabilcek videolar bir inceleyin isterseniz
Sanırım bana da oyle geldi boylesi zor oluyor en azından 3ogun yapsam daha rahat olcak gibi :)Merhaba
Canim aslinda ara ogun yapmaq cok iyidir normal ogunlerden en az iki saat sonra ara ogun mutlaqa yapilirsa zayiflamaq yorucu olmuyo
Teşekkür ederim onerin için o zaman ceviz alayım hemen yarın :)6 saat çok iyi zaten. Açlık hissettiğin zaman ye. Hissetmediğin surece akşam yemeğine kadar gidebilirsin. Sabah peynir ceviz bol bol yersen acıkmıyor insan.
Nefsine hayran kaldımBen sabah kalktım size yazacakken işe daldım bugn temizlik günü idi.
Fakat bir ara ben bırakıyorum sen devam et pc yi elime aldım ki benim yapmam gereken bir şey vardı onu yap bunu yap vs derken saat bu oldu.
Tek güzel olan ter attım bol bol
Fakat kollarım ağrıyor, çünkü boyun fıtığım var 4 ayrı yerde perdeleri çıkart tak vs banyoya da ben daldım kollarımda derman yok
Bu arada yardımcım canım, kızım ıslak kek istedi onu yaptı sonra mayalı hamurdan peynirli puaça vs.
Allahımm bir koktu bir koktu oyyy kızarmıştı da misss gibi
hemmeenn kendimi bnyoyya attım siz başlayın dedim.
Benim de lahanamın altını yakın ısınsın onu yirim bennnn didim
Sırf bi tarafım şişmesin diye baş parmağımın ucu kadar kekten yine aynı miktar puaçadan aldım. Lahanama gömüldüm.
ÇAy demledim onu içiyom.
Sizinle buluştum şimdi
okuyup döneyim hemen
Kuzum ben kisiri çok severim yasaklı degilmi yoksaaaaaSüper canım ben de kısır yedim bugün
Sabaha kadar oturuyorsan ye tabi 10 gibi...Ben 11:00 gibi yattığım için en geç 18:00 da mecbur mutfağı kapatıyorum.
Aaa bilmiyordum indirip inceleyeyim hemen. Teşekkür ederimOnun uygulaması var mükemmel hareketler ve bilgiler veriyo tavsiye ederim
Tatlim aslında yenmemeli , ya da çok az yenmeli, ben çok abarttim tabiKuzum ben kisiri çok severim yasaklı degilmi yoksaaaaa
Rica ederimAaa bilmiyordum indirip inceleyeyim hemen. Teşekkür ederim
Aaa bilmiyordum indirip inceleyeyim hemen. Teşekkür ederim
tebrikler sporsuz 10 kilo fazlasyla hakettinGünaydın canlar, malum pazar,
eşler evde olunca da buralara pek ugranamiyorbi merhaba deyip kaçacağım ben de...
En son geçen sali 83.5 dim, az önce aç karna tartıda 82 yi gördü bu gözlerrrrr...
-1.5 olmuş 5 gündeyalnız acayip bi kahvaltı masası hazırlamak zorunda kaldım kesin yarına geri gelmiş olur bu kilo
Bu durumda an itibariyle 5 haftada sporsuz -10 kilo olmuş durumda...Bugün artık ödül olsun bana
Yarından itibaren spor ve acayip bi diyetle sahalara döneceğimmm
Herkese musmutlu pazarlar dilerim...