Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kızlar Youtube'da "Squatgirl" diye bir hesap var. Bolca bölgesel incelme hareketleri paylaşmış. Neredeyse her bölge için ayrı ayrı yapılması gereken egzersizler var. Faydası olabilcek videolar bir inceleyin isterseniz
Onun uygulaması var mükemmel hareketler ve bilgiler veriyo tavsiye ederim

Ben sabah kalktım size yazacakken işe daldım bugn temizlik günü idi.
Fakat bir ara ben bırakıyorum sen devam et pc yi elime aldım ki benim yapmam gereken bir şey vardı onu yap bunu yap vs derken saat bu oldu.:KK12:
Tek güzel olan ter attım bol bol
Fakat kollarım ağrıyor, çünkü boyun fıtığım var 4 ayrı yerde perdeleri çıkart tak vs banyoya da ben daldım kollarımda derman yok:KK43:
Bu arada yardımcım canım, kızım ıslak kek istedi onu yaptı sonra mayalı hamurdan peynirli puaça vs.
Allahımm bir koktu bir koktu oyyy kızarmıştı da misss gibi
hemmeenn kendimi bnyoyya attım siz başlayın dedim.
Benim de lahanamın altını yakın ısınsın onu yirim bennnn didim:63:
Sırf bi tarafım şişmesin diye baş parmağımın ucu kadar kekten yine aynı miktar puaçadan aldım. Lahanama gömüldüm.
ÇAy demledim onu içiyom.
Sizinle buluştum şimdi:KK200:
okuyup döneyim hemen
Nefsine hayran kaldım :110::KK72:

Günaydın canlar, malum pazar,
eşler evde olunca da buralara pek ugranamiyor :KK43: bi merhaba deyip kaçacağım ben de...

En son geçen sali 83.5 dim, az önce aç karna tartıda 82 yi gördü bu gözlerrrrr...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

-1.5 olmuş 5 günde :KK66: yalnız acayip bi kahvaltı masası hazırlamak zorunda kaldım kesin yarına geri gelmiş olur bu kilo :KK43: :duduk::duduk::duduk::kızgın:o_Oo_Oo_O:KK17::KK17::KK17::KK17:

Bu durumda an itibariyle 5 haftada sporsuz -10 kilo olmuş durumda...Bugün artık ödül olsun bana :KK66:

Yarından itibaren spor ve acayip bi diyetle sahalara döneceğimmm :KK66:

Herkese musmutlu pazarlar dilerim...

:halay::halay::halay::halay::KK54::KK54::KK54::KK54::KK53::KK53:

Aaa bilmiyordum indirip inceleyeyim hemen. Teşekkür ederim :KK68:
Rica ederim :KK68:tatlım
Aaa bilmiyordum indirip inceleyeyim hemen. Teşekkür ederim :KK68:
Günaydın canlar, malum pazar,
eşler evde olunca da buralara pek ugranamiyor :KK43: bi merhaba deyip kaçacağım ben de...

En son geçen sali 83.5 dim, az önce aç karna tartıda 82 yi gördü bu gözlerrrrr...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

-1.5 olmuş 5 günde :KK66: yalnız acayip bi kahvaltı masası hazırlamak zorunda kaldım kesin yarına geri gelmiş olur bu kilo :KK43: :duduk::duduk::duduk::kızgın:o_Oo_Oo_O:KK17::KK17::KK17::KK17:

Bu durumda an itibariyle 5 haftada sporsuz -10 kilo olmuş durumda...Bugün artık ödül olsun bana :KK66:

Yarından itibaren spor ve acayip bi diyetle sahalara döneceğimmm :KK66:

Herkese musmutlu pazarlar dilerim...

:halay::halay::halay::halay::KK54::KK54::KK54::KK54::KK53::KK53:
tebrikler sporsuz 10 kilo fazlasyla hakettin:KK9::KK9:

X