Süper canım ben de kısır yedim bugünAkşam yemeğimi yedim kızlar
Henüz 1 lt su bile bitiremedim. Ama gece uzun 2 lt bitireceğim inşallah.
- 8 kaşık yağsız kısır
- 2-3 parça haşlanmış brokoli
- 1 su bardağı ayran (kocaman bir bardaktı)
Birde malum ben sabaha kadar oturuyorum. Bu yüzden gece çok acıkıyorum. Akşam 10 gibi birde ara öğün yapmayı düşünüyorum
Acayip az yiyorsun canım yaa, o lahana çorbası doyuruyor mu? Yanında tavuk göğüs, salata,yoğurt bir şeyler ye kuzum..Bugünkü menüm yine aynı salı dan bu yana yarında inşallah aynı olacak
Sabah 9 gibi : 2 haşlanmış yumurta kayısı kıvamında ( karatay öyle dimiş kitapta ayaküstü okumuştum)
10 yeşil zzeytin+beyaz peynir miktarı hatırlamıyorum ama sanırım 2 kk kadardır.
akşam 16,30 gibi 1 koca kase lahana çorbası 1 saat önce 1 kase daha yedim.
4 lt yakın su içtim çok terledim çünkü
haaa bir de çatal ucu ile ıslak kek ve poğaça yidimmm
yarım mandalina yedim bak o da vardı.
dün akşam yarım köfte attım ağzıma onu unutmiiim
Bulaşmazlar evet bana pek, sakin gözüküp sonra delirenlerdenim benSen de ben gibi deli kadın
aman bulaşmayın delirtmeyin deliyi,misalibenden de kaçarlar genelde
Tamam canım haydi görüşürüz dikkat et kendine ve diyetineAy kizlar size hos sohbetler ben kacar oldum yarisim basdiyo tam bir sorvayir delisiyim
Öğle arası yüriiicem ben ama terlememem lazımZipoor bugün yoktu ama kosubandi silikonu geldi, pazartesiden itibaren günde 1 saat koşu bandı, öğleden sonra herkes isterse birlikte 30 dk dans
Supper olur..Ben de başlayacam, bu sefer kesin kararlıyım...Öğle arası yüriiicem ben ama terlememem lazım
ya da akşam 6,30 itibari ile işten çıkıp 10 dk bile sürmeyen iş- ev arası yolumu uzatarak 45 dakika yapmayı planlıyorum
Ya inan tuhaf şekilde acıkmıyorumAcayip az yiyorsun canım yaa, o lahana çorbası doyuruyor mu? Yanında tavuk göğüs, salata,yoğurt bir şeyler ye kuzum..
Normalde içiyorum. Ama Son bir haftadır hava o kadar soğuk ki zorlanarak içiyorumCanım suyu hep böyle az mı içiyorsun?
Bağırsakların susuzluktan da tıkanır.
Maşallah, menü,spor,su hepsi şahaneBügünkü menüm.Kahvaltı da 2 haşlanmış yumurta 15 zeytin domates 5dilim peynir yeşil çay Akşam mercimek çorbası salata yogurt. Şimdiye kadar 4lt su mutfak kapandı yatana kadar su 5 oluyo çaylar hariç
Protein daha fazla almalısın ama sanki, çorba bitince normal düzene geçince, biraz proteine yuklen derim tatlımYa inan tuhaf şekilde acıkmıyorum
sanırım yumurtadan
ben önceden yumurta yemezdim kahvaltıda sebebi ise beni tıkıyor ve bir şey yiyemiyorum diye
fakat bu sabah kahvaltıyı zor yaptım yaptıktan sonra da şişti karnım. Yumurta sebep bence.
Ve kaselerim çok büyük lahana için.
şöyle düşün futbol toğundan büyük lahananın yarısını 3 günde yedim diğer yarısını da yarın birtecek şekilde yiyorum.
Aaa bak 1 kase yoğurt yiyorum arada unuttum onu ama o kase küçük
Canim belki protein ekmeği yapıp yanında götürürsün, olmaz mı ki? Yapımı çok kolay,iş yerinde yersin...Sabah yumurta rutinini bozma bence, arada belki yulaf yiyip değişiklik yapılabilir ama o proteine ihtiyaç var...Önüzümdeki hafta sabahları yulaf+süt laktozsuz yapayım diyorum, ne dersin az mı olur?
Süt gaz yapıyor fena şekilde yalnız.
ama lahanayı yarın senin tarife göre yapacağım.
2. haftayı da tamamlayayım inşallah şirkette devam edebilirim lahanaya.
Asıl 3. haftada neler yiyeceğim ona birlikte karar vereceğiz.
Ben şirket menüsünü söylerim sana sen aaazına sürme sakın dirsin belki ben de o gün evden yapar yerim veya kafelrde salata takılırm needeyim.
Bakalım 2. haftayı da alışma dönemi olarak atlatalım önce.
PRotein ekmeğini öğle yemeği yapabilirm evet biraz yoğurtCanim belki protein ekmeği yapıp yanında götürürsün, olmaz mı ki? Yapımı çok kolay,iş yerinde yersin...Sabah yumurta rutinini bozma bence, arada belki yulaf yiyip değişiklik yapılabilir ama o proteine ihtiyaç var...
Çok da yememeli ama bulgura izin veriyor Karatay hoca...Bugün ben 3 tabak yedim ya laaaKısır istediğimiz kadar yiyebiliyoz mu ???
Sabah yulaf yaptığın gün öğle protein ekmeği yaparsın, sabah yumurta yediğinde öğleye tavuklu salata yoğurt falan yersinPRotein ekmeğini öğle yemeği yapabilirm evet biraz yoğurt
öğün iyi mi?
ama sabah yumurta öğle arası yumurta nasıl olur?
Tabağın küçüktür senin bence yoksa 3 tabak yemen zor deeeel miÇok da yememeli ama bulgura izin veriyor Karatay hoca...Bugün ben 3 tabak yedim ya laaaşuan karnım böyle şiş