Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189

Malum cuma , Yoğunluk bastırıyor .site açık ama pek bakamadım. :) Afiyet bal şeker olsun bi pilav gördüm sanki

no_name_ nassıll güzel görünüyorrrrr bulgurunn,
latiyya valla hemde kaynanada hiç bir şey yemeden durabilmek valla helal olsun canımm. Hee bu arada tatlı ne yapıyonnn
Odun köy ağaç orman özledimmmmm
ennn sevdiğimmmm
bayramlarda gidebiliyorum ancak ve her gittiğimde babama diyorum ki eğer hala köyde iseniz geleyim ben yok şehire taşındı iseniz gelmiiimm

zaten tüm dünyada doğaya dönüş başlıyor yavaş yavaş... tamam bu konfor lüks güzel ama doğadan koptuk..doğal yaşantıdan uzaklaştık..ben de çok istiyorum

Günün tadını çıkart canımm, eşin unutsa da boşver kutlayın birlikte, aynı masada eşin çocuğun sen güzel günler bunlar, çoook minnaksın daha yaaaa
çok çoook doğru bence de pasta olmasa da bi mum bul evde ne varsa dik tepesine,-ıspanak olur, bulgur olur, çi küfte olur- ben bugün dooom günü çocuğuyum hep birlikte üfleyelim de hayat sevdiklerinle güzel, Rabbim ayırmasın Cilekli Turtam

zaten tüm dünyada doğaya dönüş başlıyor yavaş yavaş... tamam bu konfor lüks güzel ama doğadan koptuk..doğal yaşantıdan uzaklaştık..ben de çok istiyorum
Hep aklımın bir köşesinde gitsemmmm diyorumm
İlk aldığım evi bahçe katı aldım bu yüzden , apartman katlarında bahçe katı keyfi ne kadar yaşanırsa o kadar yaşıyorum işte,
ağacın toprağın kocaa arazilerin içinde doğmuş büyümüş bir insan iken geldik yerleştik büyükşehire

bizim maalesef bi köyümüz yok, bir çok kuşaktır şehir merkezine yerleşmiş hem anne hem baba tarafı, öyle bayramlarda gidebileceğimiz bi köyümüz mevcut değil...eşimin de durumu ben gibi...o yüzden çok hasret duyuyoruz belkide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…