aynen canım diyette değilsek ya da misafire ben de krema ekleyip servis ediyorum o zaman şahane oluyor tabiiiyaa diyette olmasaydık bu tarife bir de krema eklerdik
Amerika didi biriat ya ciddiyim bekliyorum. amerika işi beklemede.. şartlarda anlaşamadık henüz. eşim yakın zamanda gidecek, çok iyi olur yüzyüze konuşurlar.
Marketedemi makyaj yapi on süslü hatun vesselamkızlar makyajımı yaptımmm, giyindimmm, markete gideceğim.... 1 saate dönmüş olurum biraz hava alayım
harika bi karar:) çok iyi gelir canım. ben de birazdan kaynanama gidecem bi yarım saat otururum sonra markete gidecem.kızlar makyajımı yaptımmm, giyindimmm, markete gideceğim.... 1 saate dönmüş olurum biraz hava alayım
heee annenin orda olması çok iyii:) yardımcı olur sana. neresinde peki? bizim olursa Dakota.Amerika didi biribenimde annem orda 1sene sonra bende tatile gitmeyi düşünüyorum green kart alabilirsek yerlesirim belki
Annemde new york ta. Evlendiği eşi sığınma talep etti oraya ıranlı rastgele gonderiyorlardi ya kanada ya new york olacaktı new york çıktı sanslarina bende kanada istiyordumheee annenin orda olması çok iyii:) yardımcı olur sana. neresinde peki? bizim olursa Dakota.
bence de kanada daha iyi yaAnnemde new york ta. Evlendiği eşi sığınma talep etti oraya ıranlı rastgele gonderiyorlardi ya kanada ya new york olacaktı new york çıktı sanslarina bende kanada istiyordum
Yapcak bisi yok artık benimde sansima new york düştü amerika ya gideymde heryere goturrcem ben kendimibence de kanada daha iyi ya
yarın atacağım, bunlar şekerli yapıyorat ya ciddiyim bekliyorum. amerika işi beklemede.. şartlarda anlaşamadık henüz. eşim yakın zamanda gidecek, çok iyi olur yüzyüze konuşurlar.
Hayırlısı cnm inşallah olmazsınoyy az kaldı akşama dayan canımcım.
ben de şaşmazsa bu ayın 11inde regl oluyorum. eğer olmazsam...
yanii sen bi kapağı amerikaya at da, her yere gidersin :))Yapcak bisi yok artık benimde sansima new york düştü amerika ya gideymde heryere goturrcem ben kendimi
tamam canım olur. şu an kaynanamdayım. odun sobasını yaktım:) sonra markete gidecem. bişey lazım mı:)yarın atacağım, bunlar şekerli yapıyor
yarın bekle beniii
evet canım yüzyüze görüşmeler iyidir
saol canım hayırlısı inşallahHayırlısı cnm inşallah olmazsın
bana yumurta alıversene, yine unutmuşumtamam canım olur. şu an kaynanamdayım. odun sobasını yaktım:) sonra markete gidecem. bişey lazım mı:)