Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bana yumurta alıversene, yine unutmuşum
allah seni ne etmesin:) sana liste yap demiştim hemi. az önce geldim eve. yımırta alacam diye gittim, 50 lira harcadım bıldırcın yumurtası da aldım he, sırf yüzüme süreyim diye:) büyük yumurtaları araya vermeyim dedim.
bence enn güzel bulgur pilavı soğanlı biberli salçalı ve domatesli olan off

liste yaptım bebeeem, listeyi evde unutmuşum ki
hiç bir şey almadım doğru dürüst benimde 60 tl gitti..içim acıdı vallahi

kaynanama gittiğimde görümcem türk kahvesi yaptı yanına bir sürüü şey koymuş tatlılar pastalar.. ben ne yaptım, yemedim! sadece 3 adet kayısı yedim. bide 2 mandalina. şimdi karnabahar yicem yine.
ay saat kaç oldu daha tatlı yapmadım yaa

ben omlet yaparken azıcık ayırıveriyorum beyazından ama bıldırcın yumi de iyi fikirmişşş

ben de öyle yapıyorum bulguru, bence de en güzeli, ama farklı bi tarif varsa da mutlu olurum..bi de yeşil mercimekli olan da güzel oluyor ona salça girmiyor...yıllardır yapmadım..bak yeşil mercimek de unuttum

ya tebrik etsene beni bişey yemedim diyom.
hee bakın şimdi bişey dicem şaşıracaksınız:
kabaklı bulgur pilavı! 3-4 tane kabak küp küp doğranıp 4 bardak suda haşlanır. tavada 2 tane soğan kavrulur. haşladığın kabağın suyunu dökmeden içine 2 bardak bulgur konulup pişirilir. içine kavurduğun soğan ilave edilir. enfess oluyor

şöylede yapılabilir bak bu tarif soğanlar kavrulur kabaklar eklenir kavrulur, üstine salça,bulgur ve suyunu koyarsın...ooo tuttum şekerim bu kabaklı bulguru, süpperrrr

tebrik ederim bu arada bir şeycik yememişsin kuzummmmm

bak bu tarife kuru nane de girer, ben kabak ile naneyi çok yakıştırıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…