- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
Benim lahana çorbam var onlara dedigin gibi bir melemen açayım yazdan yaptıklarımdan teşekkürler tatlık aklınıseveyim seninsüppersin , boşver yap bi menemen bol vitaminli, yanında yoğurt al sana yemek
ahhh olamıyor o çocuk bi türlüHEr cümlenden belli birtanem aşık olduğun
bir aşk çocuğu olacak sizden nasıll güzellll
At fırına közle canımmpatlıcanlı zaten enfes oluyor da, patlıcanı kızartmak gerek o sebeple diyette yapamıyorum
Bende yağmuru ve islanmayi hiç sevmem azcik yağmur yasin kacicak delik arıyorum eriycekmis gibiKimisi hiç sevmez ne acıdır ki
ayağı toprağa değdiği zaman irkilir böcek görünce kaçar yağmur tenine değince ürker...
Donuna kadar ıslanmak ne güzeldir halbuki, sabah uyanmak gün doğmadan, gece köpeklerin havlamasını duyarak uyumak, heyy dostummm ben senin yerine nöbetteyimmm uyuuuu sennnn derken
ohh misss, tabi be tatlım her zaman pratik olacan, hem lezzetli, hem vitaminli, afiyetler olsun bebişlerineBenim lahana çorbam var onlara dedigin gibi bir melemen açayım yazdan yaptıklarımdan teşekkürler tatlık aklınıseveyim senin
aaaa atarım hep çokta severim közlenmiş patlıcanı ama bulgur pilavına girecekse kızarmış olması lazım..hem an itibariyle evde patlıcan da yok maalesef..baktım bugün top patlıcan kilosu 7 tl idi, hadi len dedim almadım vallahi...At fırına közle canımm
ocakta da olur ama temizliği vs derken boşver ama közleyip ekliyorum benn hee bir de nar ekşisi koyuyorum ama fazlası biliyon kalorili oluyor
Neden olamıyor öyle her çocuk gibi olmayacak o yüzden,ahhh olamıyor o çocuk bi türlücansın, çok saol kardeşimmmm
Demekki zamanı gelmemiş henüz zamanı gelince rabbim verir hiç beklemedigin bir anda inşallah sürpriz olurahhh olamıyor o çocuk bi türlücansın, çok saol kardeşimmmm
bayılırım yağmuraaa, iliklerine kadar ıslanmak kadar güzeli var mı!! sanki her damla tüm kirini alıp götürüyor, tüm sıkıntını senden alıyor....Bende yağmuru ve islanmayi hiç sevmem azcik yağmur yasin kacicak delik arıyorum eriycekmis gibihoşuma gitmiyor ama islanmak napim yani
Valla ben zaten biraz dertsiz tasasiz bir insanım vurdum duymaz vur patlasın çal oynasın o yüzden evi pek yonetemiyorum eşim hallediyoruz zavallım bide bizi büyütüyortabi be bebeğim hayat gülebildiğin anlardır...gül geç her şeye, hiçbir şeyi dert etme
aaaa atarım hep çokta severim közlenmiş patlıcanı ama bulgur pilavına girecekse kızarmış olması lazım..hem an itibariyle evde patlıcan da yok maalesef..baktım bugün top patlıcan kilosu 7 tl idi, hadi len dedim almadım vallahi...
Neden olamıyor öyle her çocuk gibi olmayacak o yüzden,
Geç gelecek ama aşkla gelecek canımm benimm
PEkiii şöyle diyeyimm;Bende yağmuru ve islanmayi hiç sevmem azcik yağmur yasin kacicak delik arıyorum eriycekmis gibihoşuma gitmiyor ama islanmak napim yani
Ne bilim ışte kisi da yagmuruda pek sevmiyorum yaz çocuğuyum ben deniz kum güneş kışın dogmusum halbuki ne enteresanbayılırım yağmuraaa, iliklerine kadar ıslanmak kadar güzeli var mı!! sanki her damla tüm kirini alıp götürüyor, tüm sıkıntını senden alıyor....
Yok valla dans ederken şemsiye tuttururdum ona ben genede yağmur yagsin görüntü olsun ama ben islanmimPEkiii şöyle diyeyimm;
Doğumgününmüş mesela, yamur var ama eylül yağmuru hafif karanlık veee einle başlıyorsunuz kocamannn yemmyeşil bir bahçede yağmurun altında dans etmeye koşmaya kahkahalar içinde, sonra ayyy yeter deyip koşarak geliyorsunuz şömine yanan bir köy evine sen ve eşin.....
istemezmiydin böyle ıslanmak de bakiimmmm
Minnaksın canımm benimm, ama çok güçlü ve çok şey bilen bir kadın olacaksın benim yaşlarıma geldiğindeValla ben zaten biraz dertsiz tasasiz bir insanım vurdum duymaz vur patlasın çal oynasın o yüzden evi pek yonetemiyorum eşim hallediyoruz zavallım bide bizi büyütüyor
oyyy kim istemez böyle bi ortamı ama yaaaaaPEkiii şöyle diyeyimm;
Doğumgününmüş mesela, yamur var ama eylül yağmuru hafif karanlık veee einle başlıyorsunuz kocamannn yemmyeşil bir bahçede yağmurun altında dans etmeye koşmaya kahkahalar içinde, sonra ayyy yeter deyip koşarak geliyorsunuz şömine yanan bir köy evine sen ve eşin.....
Çok pahalı o nedir öyle beeeaaaa atarım hep çokta severim közlenmiş patlıcanı ama bulgur pilavına girecekse kızarmış olması lazım..hem an itibariyle evde patlıcan da yok maalesef..baktım bugün top patlıcan kilosu 7 tl idi, hadi len dedim almadım vallahi...
ben kasım doğumluyum kışı severim...yazdan nefret ederin ne o öyle terli terli yapış yapış...imkanı olsa bedenime klima falan yerleştiririm , o dereceNe bilim ışte kisi da yagmuruda pek sevmiyorum yaz çocuğuyum ben deniz kum güneş kışın dogmusum halbuki ne enteresan
İnsan daha ne isterPEkiii şöyle diyeyimm;
Nirden anladinkiMinnaksın canımm benimm, ama çok güçlü ve çok şey bilen bir kadın olacaksın benim yaşlarıma geldiğinde