Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bende yağmuru ve islanmayi hiç sevmem azcik yağmur yasin kacicak delik arıyorum eriycekmis gibi hoşuma gitmiyor ama islanmak napim yani

At fırına közle canımm
ocakta da olur ama temizliği vs derken boşver ama közleyip ekliyorum benn hee bir de nar ekşisi koyuyorum ama fazlası biliyon kalorili oluyor
aaaa atarım hep çokta severim közlenmiş patlıcanı ama bulgur pilavına girecekse kızarmış olması lazım..hem an itibariyle evde patlıcan da yok maalesef..baktım bugün top patlıcan kilosu 7 tl idi, hadi len dedim almadım vallahi...

Bende yağmuru ve islanmayi hiç sevmem azcik yağmur yasin kacicak delik arıyorum eriycekmis gibi hoşuma gitmiyor ama islanmak napim yani
bayılırım yağmuraaa, iliklerine kadar ıslanmak kadar güzeli var mı!! sanki her damla tüm kirini alıp götürüyor, tüm sıkıntını senden alıyor....

tabi be bebeğim hayat gülebildiğin anlardır...gül geç her şeye, hiçbir şeyi dert etme
Valla ben zaten biraz dertsiz tasasiz bir insanım vurdum duymaz vur patlasın çal oynasın o yüzden evi pek yonetemiyorum eşim hallediyoruz zavallım bide bizi büyütüyor

Neden olamıyor öyle her çocuk gibi olmayacak o yüzden,
Geç gelecek ama aşkla gelecek canımm benimm

canlarım yaa Allah razı olsun, bakalım olur mu bu saatten sonra...korkuyorum artık...kısmetimizde varsa olur diyelim ne diyelim..Rabbim hayırlısını versin inşallah

PEkiii şöyle diyeyimm;
Doğumgününmüş mesela, yamur var ama eylül yağmuru hafif karanlık veee einle başlıyorsunuz kocamannn yemmyeşil bir bahçede yağmurun altında dans etmeye koşmaya kahkahalar içinde, sonra ayyy yeter deyip koşarak geliyorsunuz şömine yanan bir köy evine sen ve eşin.....

istemezmiydin böyle ıslanmak de bakiimmmm

bayılırım yağmuraaa, iliklerine kadar ıslanmak kadar güzeli var mı!! sanki her damla tüm kirini alıp götürüyor, tüm sıkıntını senden alıyor....
Ne bilim ışte kisi da yagmuruda pek sevmiyorum yaz çocuğuyum ben deniz kum güneş kışın dogmusum halbuki ne enteresan

Yok valla dans ederken şemsiye tuttururdum ona ben genede yağmur yagsin görüntü olsun ama ben islanmim

Valla ben zaten biraz dertsiz tasasiz bir insanım vurdum duymaz vur patlasın çal oynasın o yüzden evi pek yonetemiyorum eşim hallediyoruz zavallım bide bizi büyütüyor
Minnaksın canımm benimm, ama çok güçlü ve çok şey bilen bir kadın olacaksın benim yaşlarıma geldiğinde

oyyy kim istemez böyle bi ortamı ama yaaaaa

Ne bilim ışte kisi da yagmuruda pek sevmiyorum yaz çocuğuyum ben deniz kum güneş kışın dogmusum halbuki ne enteresan
ben kasım doğumluyum kışı severim...yazdan nefret ederin ne o öyle terli terli yapış yapış...imkanı olsa bedenime klima falan yerleştiririm , o derece

İnsan daha ne ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…