Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bizim maalesef bi köyümüz yok, bir çok kuşaktır şehir merkezine yerleşmiş hem anne hem baba tarafı, öyle bayramlarda gidebileceğimiz bi köyümüz mevcut değil...eşimin de durumu ben gibi...o yüzden çok hasret duyuyoruz belkide...
Kimisi hiç sevmez ne acıdır ki
ayağı toprağa değdiği zaman irkilir böcek görünce kaçar yağmur tenine değince ürker...:110:
Donuna kadar ıslanmak ne güzeldir halbuki, sabah uyanmak gün doğmadan, gece köpeklerin havlamasını duyarak uyumak, heyy dostummm ben senin yerine nöbetteyimmm uyuuuu sennnn derken :KK16:

Kimisi hiç sevmez ne acıdır ki
ayağı toprağa değdiği zaman irkilir böcek görünce kaçar yağmur tenine değince ürker...:110:
Donuna kadar ıslanmak ne güzeldir halbuki, sabah uyanmak gün doğmadan, gece köpeklerin havlamasını duyarak uyumak, heyy dostummm ben senin yerine nöbetteyimmm uyuuuu sennnn derken :KK16:
oyyy çok ama çok istiyoruz bi karış toprağımız olsun ekip biçelim, sobamız olsun çıtır çıtır, bahçede mangal yakalım...emekliliğe belki, kısmet...ama çok istiyoruz

kızlarrrr bulgur pilavını nasıl yapıyorsunuz? dışarıda yemek yediğimizde yemeğin yanına garnitür olarak koyuyorlar ya soğan olmuyor içinde ve nane oluyor..ben soğanlı yapıyorum nanesiz, soğan,biber ve domates koyuyorum...annem mesela kıyma koyar...merak ettim herkes nasıl yapıyor? daha lezziz bi tarif varsa onu deneyek?[/QUQUOTE tavuklı yapabilirsin cnm çok güzel oluyo senin yaptıgın şekle meyhane pilavu diyolar sebzeli doguda çok yapılır

yemeklerim pişmek üzere, neredesiniz bakiiim kızlarrrrrrr,,kimler neler yaptı bugün???

@venezia26 bugün cee dedin kaçtın tatlım yoğun musun yine?

@sempatik_kiz bak canım sonradan görmedim etiketi deme sakınnnn :p

Mevsimlerden roma Mevsimlerden roma latiyya latiyya zinnia zinnia @Gunel huseyinli kim, nered,e ne yapıyor an itibariyleee?????

@Mucizeem hala yok, usanmadan etiket atacağım, çook merak ettim çünkü
45 dk yürüyüş bandında yürüyüş market alış verişi şimdi masaj kemerinde kasları rahatlatıyorum. Yemekte yok çocuklara..

oyyy çok ama çok istiyoruz bi karış toprağımız olsun ekip biçelim, sobamız olsun çıtır çıtır, bahçede mangal yakalım...emekliliğe belki, kısmet...ama çok istiyoruz
İnşallah canımm alırsınız güzel bir yer yapabilirsiniz bunlarıı mangalı yapınca da @latiyya yı çağırmayı unutmaaaa:-)

Günün tadını çıkart canımm, eşin unutsa da boşver kutlayın birlikte, aynı masada eşin çocuğun sen güzel günler bunlar, çoook minnaksın daha yaaaa:KK60:
Evet haklısın güzel günler :) çok minnakmiyim yaş olarak minnak olabilirim ama cussenin masallahi var keşke her türlü çok minnak olaydim :rapci::KK47::KK19:

oyyy kıyamam, bu deliyle başkası başedemezdi ama...bu arada ben de ona aşığım haaa, Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızdan,eşlerimizden,sevdiklerimizden ayırmasın inşallahhhh
HEr cümlenden belli birtanem aşık olduğun:KK36::KK37:
bir aşk çocuğu olacak sizden nasıll güzellll:dua::dua:

çok çoook doğru bence de pasta olmasa da bi mum bul evde ne varsa dik tepesine,-ıspanak olur, bulgur olur, çi küfte olur- ben bugün dooom günü çocuğuyum hep birlikte üfleyelim de :KK66: hayat sevdiklerinle güzel, Rabbim ayırmasın Cilekli Turtam Cilekli Turtam
Aaa çok güzel fikirr unutsa bile öyle bişey yaparım guleriz azcik :KK5:

X