- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
süpppersin canımmm, maşallah sanaaaa eşinden bi haber var mı? ne dersin bi sürpriz var mı akşama???Kızlar abartısız 2 saattir roman havası yapıyorum kan ter içinde kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpppersin canımmm, maşallah sanaaaa eşinden bi haber var mı? ne dersin bi sürpriz var mı akşama???Kızlar abartısız 2 saattir roman havası yapıyorum kan ter içinde kaldım
hey maşallah :))Kızlar abartısız 2 saattir roman havası yapıyorum kan ter içinde kaldım
allah seni ne etmesin:) sana liste yap demiştim hemi. az önce geldim eve. yımırta alacam diye gittim, 50 lira harcadım bıldırcın yumurtası da aldım he, sırf yüzüme süreyim diye:) büyük yumurtaları araya vermeyim dedim.bana yumurta alıversene, yine unutmuşum
Zannetmiyorum ya süpriz falan olcagina :)süpppersin canımmm, maşallah sanaaaa eşinden bi haber var mı? ne dersin bi sürpriz var mı akşama???
allah seni ne etmesin:) sana liste yap demiştim hemi. az önce geldim eve. yımırta alacam diye gittim, 50 lira harcadım bıldırcın yumurtası da aldım he, sırf yüzüme süreyim diye:) büyük yumurtaları araya vermeyim dedim.
bence enn güzel bulgur pilavı soğanlı biberli salçalı ve domatesli olan off
ben omlet yaparken azıcık ayırıveriyorum beyazından ama bıldırcın yumi de iyi fikirmişşşallah seni ne etmesin:) sana liste yap demiştim hemi. az önce geldim eve. yımırta alacam diye gittim, 50 lira harcadım bıldırcın yumurtası da aldım he, sırf yüzüme süreyim diye:) büyük yumurtaları araya vermeyim dedim.
ben de öyle yapıyorum bulguru, bence de en güzeli, ama farklı bi tarif varsa da mutlu olurum..bi de yeşil mercimekli olan da güzel oluyor ona salça girmiyor...yıllardır yapmadım..bak yeşil mercimek de unuttumallah seni ne etmesin:) sana liste yap demiştim hemi. az önce geldim eve. yımırta alacam diye gittim, 50 lira harcadım bıldırcın yumurtası da aldım he, sırf yüzüme süreyim diye:) büyük yumurtaları araya vermeyim dedim.
of mikemmel görünüyor afiyet olsun cınımMantar bulamadım markette, soğan ve baharatla yaptım tavuğu...Pilav üstü...Gelin kızlar yiyelim..bu arada dozunda bulgur serbest bize
Eki Görüntüle 1948116
şöylede yapılabilir bak bu tarif soğanlar kavrulur kabaklar eklenir kavrulur, üstine salça,bulgur ve suyunu koyarsın...ooo tuttum şekerim bu kabaklı bulguru, süpperrrrya tebrik etsene beni bişey yemedim diyom.
hee bakın şimdi bişey dicem şaşıracaksınız: kabaklı bulgur pilavı! 3-4 tane kabak küp küp doğranıp 4 bardak suda haşlanır. tavada 2 tane soğan kavrulur. haşladığın kabağın suyunu dökmeden içine 2 bardak bulgur konulup pişirilir. içine kavurduğun soğan ilave edilir. enfess oluyor
saol bebeğimmm daha çok eşime olacak ben kıyıdan köseden yerim azıcıkof mikemmel görünüyor afiyet olsun cınım
bak bu tarife kuru nane de girer, ben kabak ile naneyi çok yakıştırıyorum...ya tebrik etsene beni bişey yemedim diyom.
hee bakın şimdi bişey dicem şaşıracaksınız:
kabaklı bulgur pilavı! 3-4 tane kabak küp küp doğranıp 4 bardak suda haşlanır. tavada 2 tane soğan kavrulur. haşladığın kabağın suyunu dökmeden içine 2 bardak bulgur konulup pişirilir. içine kavurduğun soğan ilave edilir. enfess oluyor
küçük bi tabak ye yaa. bulgur da lazım bünyeye, B vitamini ne güzel. sen bilirsin yine desaol bebeğimmm daha çok eşime olacak ben kıyıdan köseden yerim azıcık
kabakla nane olur da, bulgurla nane olur mu ki:/bak bu tarife kuru nane de girer, ben kabak ile naneyi çok yakıştırıyorum...
yok yerim biraz, karatay hoca bulgura izin veriyorküçük bi tabak ye yaa. bulgur da lazım bünyeye, B vitamini ne güzel. sen bilirsin yine de
aaa süper olur bulgura nane çok yakışıyor...restoranlarda hep kuru naneli yapıyorlarkabakla nane olur da, bulgurla nane olur mu ki:/
kabağın da mevsimi değil işte. yaz gelse de yapsak bol bol.
mesela kısıra da bol kuru nane koyarız bizkabakla nane olur da, bulgurla nane olur mu ki:/
kabağın da mevsimi değil işte. yaz gelse de yapsak bol bol.