Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kimisi hiç sevmez ne acıdır ki
ayağı toprağa değdiği zaman irkilir böcek görünce kaçar yağmur tenine değince ürker...
Donuna kadar ıslanmak ne güzeldir halbuki, sabah uyanmak gün doğmadan, gece köpeklerin havlamasını duyarak uyumak, heyy dostummm ben senin yerine nöbetteyimmm uyuuuu sennnn derken

oyyy çok ama çok istiyoruz bi karış toprağımız olsun ekip biçelim, sobamız olsun çıtır çıtır, bahçede mangal yakalım...emekliliğe belki, kısmet...ama çok istiyoruz

45 dk yürüyüş bandında yürüyüş market alış verişi şimdi masaj kemerinde kasları rahatlatıyorum. Yemekte yok çocuklara..

oyyy çok ama çok istiyoruz bi karış toprağımız olsun ekip biçelim, sobamız olsun çıtır çıtır, bahçede mangal yakalım...emekliliğe belki, kısmet...ama çok istiyoruz
İnşallah canımm alırsınız güzel bir yer yapabilirsiniz bunlarıı mangalı yapınca da @latiyya yı çağırmayı unutmaaaa

Günün tadını çıkart canımm, eşin unutsa da boşver kutlayın birlikte, aynı masada eşin çocuğun sen güzel günler bunlar, çoook minnaksın daha yaaaa
Evet haklısın güzel günler :) çok minnakmiyim yaş olarak minnak olabilirim ama cussenin masallahi var keşke her türlü çok minnak olaydim

oyyy kıyamam, bu deliyle başkası başedemezdi ama...bu arada ben de ona aşığım haaa, Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızdan,eşlerimizden,sevdiklerimizden ayırmasın inşallahhhh
HEr cümlenden belli birtanem aşık olduğun
bir aşk çocuğu olacak sizden nasıll güzellll

Aaa çok güzel fikirr unutsa bile öyle bişey yaparım guleriz azcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…