Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
dün yeşil mercimekli ıspanak demiştim, şimdi de bugünün alternatif diyet yemeğini açıklıyorum: yeşil mercimek salatası! y.mercimek, kırmızı(kapya) biber, dereotu, maydonoz, varsa ev yapımı salatalık turşusu 1-2 tane, yeşil soğan ve limon.
:)

Ama çok zor, insanın nefsini koreltmesi gerek, zorlayıcı bir şok diyet..Tadı da güzel değil diyorlar, bugün markete gideceğim bu bakayım karabuğday tadı nasıl sence?

Ama çok zor, insanın nefsini koreltmesi gerek, zorlayıcı bir şok diyet..Tadı da güzel değil diyorlar, bugün markete gideceğim bu bakayım karabuğday tadı nasıl sence?
Ya canim zayiflaman icin her yola bas vurdum ben tadi cokda fena degildir islatanda limonda sikarsan tadi dahada guzel oluyor pul biber nanae kara biber de vurup ustunede yogurt doktunmu super lezzetli oluyor

Bu tarifi acaba karabuğday la denesek nasıl olur? Ben tek gıda ile beslenince 3-4 günde gözüm dönüyor, saldırıyorum her şeye ...

Ya canim zayiflaman icin her yola bas vurdum ben tadi cokda fena degildir islatanda limonda sikarsan tadi dahada guzel oluyor pul biber nanae kara biber de vurup ustunede yogurt doktunmu super lezzetli oluyor
Öyle canım haklısın ama dengesiz beslenince senin canın başka şeyler istemiyor mu? Bunu ben 3 gün yesem 4. Gün her şeye saldırıyorum. Ama bakacağım bugün marketten..Belki arada yenebilir

Aklimi ancak o yemeye veryorum
Birde canim benim tok tutuyor canin baska seylar az istiyor
Mesela tarcinli sut ic tarcinli zencefilli cay ic onlar istah kapatiyor
Ilaki canin bir seyler cekdi kalorisi az seylerden yiye bilirsin

latiyya bebisim karnabahar sormussun ama göremedim, yazayım herkes faydalanır belki

Kızlar karnabahar alıp, çiçek çiçek açıyoruz ufak ufak , içine 1 adet havuç halka halka yapıyoruz, çok az sıvı yağ, derin çelik tencereye koyup önce kapağı açık pişiriyoruz, biraz dibi tutacak gibi rengi değişecek, 10-15 dk sonra bi karıştırıp kapağını kapatıp altını kisiyoruz, o buharı ile pişiyor yavaş yavaş, en son kırmızı toz biber atıyoruz, yoğurt ile efsane oluyordur

zinnia iş yerine de gider bu, supper oluyir

hımm sağol canım. sarımsaklı yoğurtla yapacam bugün.

Bugün saat 13.0o gibi annemle buluşacağız, önce alışveriş merkezi gezeceğiz, sonra bana geleceğiz...Aslında diyet sürecinde annemle biraraya gelmeyi sevmiyorum, ne yalan söyleyeyim...Daha dünden başladı , gelirken dolma getiriyorum, lavaş aldım börek yaptım demeye...Diyetteyim diyorum bi seferden bir şey olmaz diyor yalnız acayip kararlıyım getirdiği her şeyi açmadan buzluga atacağım.bu hafta bana kaçamak yok.. Allahım sen irademi, diyetimi koru lutfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…