Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Günaydın kızlar ))) yine haftasonuna yaklasiyoruzzz...Bu haftasonu kaçamak falan yok bana..yapabilecegim Minimum beslenme ve maksimum hareketi yapıyorum bu hafta, kaç kg gidecek cook meraktayim..

zinnia dün gece TV karşısında uyumuş kalmışım ya bennnn, o kadar spor yapınca akşam dagiliyorum galiba...

Cilekli Turtam sürprizin çok güzelmiş, odan çok tatlı canimmm

Haydi yeni güne bismillah

Bu sabah ilik limonlu sirkeli suyumu icdim .
Yesil kahvemide simdi icyorum.
Dun sabah hafif yapdim kahvaltimi oglen sarma yedim yanindada yogurt
Bir dilim kepekli ekmek.
Aksama dogruda kucuk bir pohca
Aksam ustude fasulye corbasi icdim bol acili pul biberli.
Gece saat 11 olrdi esim geldi ona yemek koyordum dayanamadim yenede kendimi fasulye corbasindan bir kepce koydum bol aci ekleyerek icdim

günaydııın:)
dün lahana çorbam bitti. Karnabaharım var, nasıl pişireyim onu sence?

Kiz kilolarin gitsin diyorsan sabahlari yatakdan yok su icerkden yaz vallahi kafama takdim bu kilolar gidinceye kadar boyle arkadaslar durmak yok
sabah su içtim, bitki çayı içtim, 1 haşlanmış yumurta ve zeytin yedim. ondan sonra yine devirdim kendimi:) yatış style :))

Canim hiç öyle yemedim, leblebi yiyen de var ara atistirmalik ama nohut da çok masum değil, az az yenebilir tabi

Kozlar karabugday diyeti var 15 gunluk sanki poirogramdir
Aksamdan kaynar suyu uzerine dokub kapagini kapatiyordun sabah bi bakiyorsun sismis suyun cekmis.
Onu gun icinde yogurtla yiyorsun yaninda yesilikli salata falan
Tuz yag asala eklemiyorsun .gunde sporda muhakak ki yapilmalidir
15 gun tamaminda en az 5
6 kilo getmis oluyor hem de bu diyet kan azliginada iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…