Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin sevgili arkadaslarimmm
camis halimden bir kuğu halime dònme yolculuğumda yanimda olan destek veren güzellikler
Bısikletin teprsinden yaziyorum sizlere
günaydınnn bu ne azim maşallah yav:) ben de yatağun içinden yazıyorum he:)Bısikletin teprsinden yaziyorum sizlere
günaydııın:)Günaydın kızlar ))) yine haftasonuna yaklasiyoruzzz...Bu haftasonu kaçamak falan yok bana..yapabilecegim Minimum beslenme ve maksimum hareketi yapıyorum bu hafta, kaç kg gidecek cook meraktayim..
zinnia dün gece TV karşısında uyumuş kalmışım ya bennnn, o kadar spor yapınca akşam dagiliyorum galiba...
Cilekli Turtam sürprizin çok güzelmiş, odan çok tatlı canimmm
Haydi yeni güne bismillah
Kiz kilolarin gitsin diyorsan sabahlari yatakdan yok su icerkden yaz vallahi kafama takdim bu kilolar gidinceye kadar boyle arkadaslar durmak yokgünaydınnn bu ne azim maşallah yav:) ben de yatağun içinden yazıyorum he:)
sabah su içtim, bitki çayı içtim, 1 haşlanmış yumurta ve zeytin yedim. ondan sonra yine devirdim kendimi:) yatış style :))Kiz kilolarin gitsin diyorsan sabahlari yatakdan yok su icerkden yaz vallahi kafama takdim bu kilolar gidinceye kadar boyle arkadaslar durmak yok
ben denemiştim, fena değil ama onun yerine mercimek daha iyi sanki.Kizlar aranizda karabugday yeyeniniz varmi sizin oralarda buyuk arketlerde var
Diyet zamani cok faydali bir seydi
Canim hiç öyle yemedim, leblebi yiyen de var ara atistirmalik ama nohut da çok masum değil, az az yenebilir tabino_name_ aklıma geldi günel fasulye deyince. nohutu haşlayıp üzerine az bişey tuz ve kimyon koyup yesek doyurucu bi atıştırmalık omaz mı sence? hani abur cubur yerine.? ben çok severim öyle, hiç yiyeniniz oldu mu bilmiyorum.
Yiyen arkadaşlarım var ama ben hiç denemedim.Kizlar aranizda karabugday yeyeniniz varmi sizin oralarda buyuk arketlerde var
Diyet zamani cok faydali bir seydi
Ya olur olmasinada amma tuz koymasan daha iyi olurno_name_ aklıma geldi günel fasulye deyince. nohutu haşlayıp üzerine az bişey tuz ve kimyon koyup yesek doyurucu bi atıştırmalık omaz mı sence? hani abur cubur yerine.? ben çok severim öyle, hiç yiyeniniz oldu mu bilmiyorum.