Yeni etek alacaksın canım bu yolculuğumuz sonunda :)Kizlar iki yil once bir etek aldim ya nefesimi iceri cekiyordum esim farmuarini gucle kapatiyordu ve diyeordu ki bu farmura allah muafiza bir yerlerde kirilirsa etek eynime o kadar dar geliyordu ki nefes bile zor aliyordum icinde kecen ay dolapdan eteyi aldim eynime giydiyim kibi dusdu eyninden bir bakdim ki gucle kapanan etek eynimden dusuyor belimde kalmiyor esime dedim sana bir sey gostereyim dedim bu eteyi gucle kapatirdin simdi bak diyib geyindim farmurin hemde acmadan bi geydim eynimden etek dusdu esim o kadr guldu resmen gulme kirizine girdi
Pis yağlar onlar, hiç çekmesin tatlım, tebriklerrrrrBen kahvaltımı yapayım
Tabağa hazırlayıp getirdim domates peynir zeytin maydanoz yumurta yine yokTelafi edeceğim öğle yemeğinde protein ekleyip.
millet simit poğaça yiyor ama hiiç canım çekmedi
Ben de özelden atarım buradan koymak istemiyorumBiz de özelden mı foto atsak birbirimize ? Tanışmış oluruz , ben buraya koymaya çekiniyorum, çok fazla konum var kk da , deşifre olmak istemiyorum
Atalım mı birbirimize? İster misin ,ayyy çok helecanliBen de özelden atarım buradan koymak istemiyorum
Hatta kızlar bence sizlerde özelden atın naçizane tavsiyem
Ben akşam atayım, ya bakayım pc de var mıAtalım mı birbirimize? İster misin ,ayyy çok helecanli
Tamam tatlım kardeş olduk burada yahuBen akşam atayım, ya bakayım pc de var mı
Azz şöyle güzel bir foto koyiiim yaahuuu
Sagol canim allah razi olsun umarim yerde kalan kilolardanda kurtulurum bu kis yaza incelib beni cokdan gormeyen akrabalarimida soka salirimTeşekkür ederim kızlar umarım Allah kabul eylerzinnia & no_name_
Gunel huseyinli helal olsun , aynen bu azimle devamm
Bende telfonla girorum canimben telefondan giriyorum. tel.den foto atamıyorum yaa
aslında telden de atılıyor niye atamıyorsun ki uyuyan premses???ben telefondan giriyorum. tel.den foto atamıyorum yaa
yok canım asla yemeyeceğim yemin verdim kendi kendimeno_name_ anne-kız etkinliği ne güzel:) amanııın diyete sabotaj.. annenin getirdiklerini hiç açmadan dediğin gibi buzdolabına kaldır imha et
halla halla günel de telden giriyormuş o foto atmış ama :/ bilmiyorum fotonun pikseli mi ne büyükmüş hata verip duruyoraslında telden de atılıyor niye atamıyorsun ki uyuyan premses???