Allah kabul etsin tatlim...İyi yapmissin, açlık cekmezsin bugün, Allah dayanma gücü versin...Günaydınno_name_ cim. Bugün niyetliyim o yüzden akşam kıymalı yumurta yapmış annem . Ama malzeme az diye patates , biber falan da baya koymuş. saat 11 di ekmekle çayla falan yedim .
Hahahaaaa aynen, annelik böyle bir şey galibaGünaydınno_name_ cim. Bugün niyetliyim o yüzden akşam kıymalı yumurta yapmış annem . Ama malzeme az diye patates , biber falan da baya koymuş. saat 11 di ekmekle çayla falan yedim .
Anneler öyleeee. Anneme diyete başlayacağım diyorum , o gün börek açıyor :)
Canim karnabahara hiç su konmuyor..Çiğ iken derin çelik tencereye koyup az bir şey sıvı yağ gezdiriyorsun, karnabaharlar sert bi şekilde ateşi görüyor önce, 10 dk sonra altını kısıp kapağı kapatınca, buharla pişmeye başlıyorlar, hiç su girmiyor, böylece vitamini içinde kalıyor, buharla piştiği için de hem yumuşacık hem de kalorisiz oluyor...Lezzeti de kızartma gibi oluyor çok enteresan gerçekten...Ara sıra yoklarsin dibi tutacak gibi olursa azıcık yağ belki de yarım kahve fincanı su gezdirebilirsin. Ben bazen dibini tutturuyorumKızlarrr, merhaba tekrardan
Gunel huseyinli karabuğdayı deneyeceğim haftasonu şok a gidip alayım,
Rus hatunları yiyorsa bizde yiyelim neyimiz eksik onlardannnn
latiyya yataktan yazıyorsun ama kalkmış çayını vs içmişsin ama canımm benim dinlen spor yapacaksın gün içinde
venezia26 Allah kabul etsin canım
no_name_ karnabahar pişireceğim ama tam anlamadım tarifini, az suda mı pişireceğim onu ? yani ben haşlarım önce iyice. Az su koyup öyle mi pişireceğim?
Mercimek salatasını da yapacağım haftaya.
Ne güzel yaa yiyecek bir şürü şey var haa kızlaaarrrr.
Canim afferin sana hemen git al beraber yeyelim va zayifliyalim sunlarda bize baksin ve hemen zayiflama piroqramlarina katsinlar karabugdayiKızlarrr, merhaba tekrardan
Gunel huseyinli karabuğdayı deneyeceğim haftasonu şok a gidip alayım,
Rus hatunları yiyorsa bizde yiyelim neyimiz eksik onlardannnn
latiyya yataktan yazıyorsun ama kalkmış çayını vs içmişsin ama canımm benim dinlen spor yapacaksın gün içinde
venezia26 Allah kabul etsin canım
no_name_ karnabahar pişireceğim ama tam anlamadım tarifini, az suda mı pişireceğim onu ? yani ben haşlarım önce iyice. Az su koyup öyle mi pişireceğim?
Mercimek salatasını da yapacağım haftaya.
Ne güzel yaa yiyecek bir şürü şey var haa kızlaaarrrr.
Harika yaa bayıldım bu tarifeCanim karnabahara hiç su konmuyor..Çiğ iken derin çelik tencereye koyup az bir şey sıvı yağ gezdiriyorsun, karnabaharlar sert bi şekilde ateşi görüyor önce, 10 dk sonra altını kısıp kapağı kapatınca, buharla pişmeye başlıyorlar, hiç su girmiyor, böylece vitamini içinde kalıyor, buharla piştiği için de hem yumuşacık hem de kalorisiz oluyor...Lezzeti de kızartma gibi oluyor çok enteresan gerçekten...Ara sıra yoklarsin dibi tutacak gibi olursa azıcık yağ belki de yarım kahve fincanı su gezdirebilirsin. Ben bazen dibini tutturuyorum
Yap canım mutlaka eşim bile ayila bayıla yiyor..Bugün marketten bulursam ben de alıp resim koyayım hattaHarika yaa bayıldım bu tarife
Yapacağım bunu
Maşallah gayet güzel gitmiş , devammm diyete
Eminim eşimde severek yiyecektir.Yap canım mutlaka eşim bile ayila bayıla yiyor..Bugün marketten bulursam ben de alıp resim koyayım hatta
Daha da verip incecik olacağızEvet kizlar simdi zayifladim
Ya kecen yil aldigim elbiseler hepsi bol bol oluyordu dolabimin icin yeniledi
Eminim eşimde severek yiyecektir.
kapuskama bile sulandı kıymalı olana