- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
okumuşsun ben anca çocukları yatırıp okurumNihayet bitirdim okumayı tüm yazılanları didik didik okuyorum haaaaa
Ben de oradan belli oluyor herkeste değişiyordurBenim midem belli olmuyor ki dümdüz mideden aşağısı sarkık sadece sorun orda
Süper vermişsin daim olsunCanım 88,6 ile başladım salı günü
bir sonraki salı 85,8 kg
Çocukluğumda yediğim bişiiiO neymiş yaa hiç yemedim üzümlü kıtır gevrek, nasıl bisiyki o
canım ben 1 hafta sabah kahvaltı+ diğer öğünler çorbasını yedimYarın lahana çorbası diyetine başlıcam şimdi pişiyo çorbam. 7 günlük diyet ama ben 2 gün yapıp bir gün ara vereyim diyorum ne dersiniz
Aslında bir hafta yapmak istiyorum. Dememekten zarar gelmez yapabildigim kadar yapayım o zaman ben. İnşallah sonuç iyi olur artık 3 rakamlardan 2rakamlara düşerim inşallah. Bu haftacanım ben 1 hafta sabah kahvaltı+ diğer öğünler çorbasını yedim
bu hafta ise sabah kahvaltı+diğer öğünler bulgurlu+kıymalı kapuska yiyorum.
Kapuskayı hep yapacağım ara ara seviyorum çünkü
Hem bağırsaklarıma çok iyi geliyor.
Dene canım bakalım 1 hafta dediğin gibi ara ara yiyerek neler olacak vücudunda
Oğluyla teelevizyona bakıyor :) kaçamak aklından geçiyor ama saat baya geç olduğu için kafasını dağıtmaya çalışıyor :)Nerdesinizzz kııızzzlaaarrr
Hımmmm sanırım sevgili eşler ile salsa yapılıyor veya halay çekiliyor,
ya da çocuklar ile ip atlanıyor,
Ya daaaaaaaaaaaaaa cips cola kek vs vs yeniyor
vallaaa delürtmeyinn beniii
efferümmmmmOğluyla teelevizyona bakıyor :) kaçamak aklından geçiyor ama saat bayan geç olduğu için kafasını dağıtmaya çalışıyor :)
Kafam durmuş olcakki anlamadım :))efferümmmmm
canım tv nin altında ki sandığına bayıldım vallaa
Hee anladım orasi benim evim değil kaynanaminefferümmmmm
canım tv nin altında ki sandığına bayıldım vallaa
Oğlunun seccadeli olduğu fotodaki sandıkKafam durmuş olcakki anlamadım :))
Kap onu kap kaçırmaHee anladım orasi benim evim değil kaynanaminevet bende çok seviyorum o sandığı ikna edemedim bir türlü bana vermesi konusuna
Kapicam kapicamKap onu kap kaçırma
Kara sevda :)NE izliyon? Kerem mi?