Yaz gelmeden kilo alalım diyenler?

Bu arada Afilli_kiz squat hareketi programinda 50den baslamis 180e kadar cikmis. Ya ben onu bi gunde en fazla 25 kere yapabiliyorum bacaklarim agriyo daha fazla yapamiyorum. Sen nasil yapiyorsun canim

Arkadaslar bu arada sabah kalktiginizda tartildiginiz kilonuz gercek kilonuzdur. Gun icinde yediklerinizle kilonuz degisebilir cunku sabah tartilin

bende varım 166 boy 49 kilo tok karnına tartılıyorum hep aç karnına tartılmayı psikolojim el vermiyoo

ben de kilo almak istiyorum. dahiliyeye gittim bir sorun yok dedi. diyetisyen de bana bir liste verdi zaten ben o kadar yemek yesem burda ne işim var dedim. bir sonuç alamadım. doğum yaptım yine kilo alamadım. boy 1,58 kilo 42
7 - 8 kilo almak istiyorum ama olmuyor.

zeytınyagı bagırsakları calıstırmıyormu ? sık sık lavaboa cıkmak durumunda kalmıyor musunuz. ınceltır gbı geldı banada..

Hayir bende oyle bir sorun olmadi tuvalet konusunda.her yemekten sonra iciyorum iki kasik.yatarken de uc kasik iciyorum.bir kasikta 120 civari kalori var.ben bu bir haftada az yememe ragmen yarim kilo almisim mesela

Hicbir program yok ama fatsecret var oraya yediklerimi yaziyorum ve gunluk 3000 kaloriyi doldurmaya calisiyorum . Onun disinda her yemekle bir bardak meyve suyu mutlaka iciyorum ve en son zeytinyagi iciyorum yalniz tek basina icilmez suyla karistirip icin daha rahat iciliyor oyle.ayrica arada findik fistik vs yiyorum bunlarda da cok kalori var

Bu arada Afilli_kiz squat hareketi programinda 50den baslamis 180e kadar cikmis. Ya ben onu bi gunde en fazla 25 kere yapabiliyorum bacaklarim agriyo daha fazla yapamiyorum. Sen nasil yapiyorsun canim
gün içine dağıarak yapıyorum canım
Ben de 43.5 tim 44 olmusum her yemekten sonra iki kasik zeytinyagi ictim:)
güncelledim :)
bende varım 166 boy 49 kilo tok karnına tartılıyorum hep aç karnına tartılmayı psikolojim el vermiyoo
ekliyorum canım
ne yazık ki yemeden alamazsın. diyetisyenlerin de elinde sihirli değnek yok şak diye kilo aldırsın yavaş başlayıp mideni genişleteceksin başka yolu yok, yemeden olmuyor ne yazık ki
takıma katılmak ıcın o dıyetı uygulamak durumunda mıyız
?
hayır tabiki de ben öneri mahiyetinde yaklaşık bu civarda kalori almamız gerekiyor o yüzden örnek program yazdım yoksa istediğinizi uygulayabilirsiniz, diyet programları kişiseldir bende yarayan sende yaramayabilir deneye deneye keşfedeceğiz kendimizi:)

Arkadaşlar eğer iki hafta üst üste kilo güncellemesi yapmayan olursa listeden çıkaracağım ne yazık ki verseniz de alsanız da değişim olmasa da haber edelim :)

iyi de ben yemek istiyorum ama kendimi zorlayınca midem bulanıyor. bazı insanları görüyorum nasıl iştahlı yemek yiyorlar. ben de yemek istiyorum ama olmuyor. arkadaşlarla bir araya geldiğimde onları gördükçe ben de yiyorum ama yalnızken canım hiç bir şey istemiyor. evde akşama kadar oğlumla başbaşayım, burda da tanıdık kimse yok.

Benim durum da en saçması heralde, boy 1.67 kilo 50-51 arası değişiyor ama sorun şu; ben orantılı kilo alamıyorum yani bir bütün olarak baktıklarında normalsin diyorlar ama bacaklarıma tek bakılsa gerçekten ince kalıyor :/ ben bacaklarmın kalınlaşmasını istiyorum ama olmuyor ya kilo alsam da göbek, göğüs,kalça vs oralara gidiyor ama kol ve bacaklara tık yok.o yüzden kilo alsam da problem çözülecek gibi durmuyor ki alamıyorum da zaten paso göbeğim çıkıyor öyle saçma bir vücut yapım var ki yemek yesem midem göbeğim çıkıyor ama alt kısmım zayıf acaba spor yapsam squat falan kas yapsam kalınlaşır mı?bunu deneyenler var mı acaba? birde göbek kısmımın incelmesini istiyorum oradaki yağları alıp bacağıma ekleyebilsem ne güzel olurdu :)

Sporu deneyin bence bölgesel olarak istiyorsaniz

ne yazık ki her şey sende bitiyor. ben senelerce kendime yapamıyorum yiyemiyorum dedim midem almıyor dedim. ama kendini zorlamadıkça miden büyümez ve fazla yiyemezsin. ben de muhabbet ortamında yiyemem konuşmaktan mesela sevdiğim bir dizi/film vs açıp ona dalarak (daha doğrusu yemek yeme eylemini otomatiğe bağlayıp) yiyorum. sonra bakıyorum yiyemiycem diye düşünerek yarım bıraktığım tabakları bitirmeye başlamışım yediğime odaklanmayınca.
havalar güzelleşiyor oğlunu alıp dışarı çıkıp park bahçe dolaşırsan açık hava da iştahın da artar bence :)

evet kesinlikle squat lunge vs gibi hareketlerle yaparsan bacakların kalınlaşacaktır.

O zaman ben yakın zamanda spora başlayayım biraz kalınlaşsa süper olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…