- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
-
- Konu Sahibi Afilli_kiz
ekliyorum o zaman listeye :)benimde acil kilo almam gerek boyum 156 ve 42 kiloyum
evet haftalık takip yapacağız zaten seni de ekliyorum o halde listeye 27 nisanda en baştaki çizelgeyi güncelleyeceğim :)Merhabaa ben de 158 boy 43 kiloyum birlikte kilo alalim konuyu acan kisi haftalik takip tutsun bence her hafta kilomuzu guncelleyelim mesela bugun pazartesi baslayalim hemenn.ve neler yediklerimiz konusunda yardimci olalim birbirimize
hoşgeldin o halde ekliyorum listeye :)kızlar çok zayıf ım artık kilo almam lazım. 161 boy 48 kilo. Bunu 55 falan yapmam lazım bende aranıza katılıyorum
b12 vitamini eksikliği halsizliğe iştahsızlığa sebep oluyor bu sebeple belki kilo almanı engelliyor olabilir.b12 vitamin im fazla düşük cikti kilo alamamda etkisi varmidir?
Ciğer sevmiyorum b12 hapi alsak olmazmi
tamam ekliyorum listeye:)Merhaba ben de katiliyorum aranizaa boyum 162 kilom 43.5
genel olarak yediklerimi en başta liste hazırladım bu kadar fazla yiyebilmek için midemin genişlemesi elbette biraz zaman alacaktır o yüzden şu an hazırlamış olduğum listeyi tam olarak uygulayamıyorum.Kilo almak icin neler yapiyorsunuz hangi yollari deniyorsunuz neler yiyorsunuz paylasir misiniz
olur tabiki de fakat bana kalırsa dışardan herhangi bir vitamin/mineral desteği almadan önce kesinlikle kan sayımı yaptırıp eksikliğin boyutunu öğrenmelisin. Hem kilo alımını engelleyen başka bir eksiklik fazlalık durumu varsa öğrenmiş olursun. Yaptırdıysan yoksa sadece b12 için beslenmeyle kapatılmayacak bir eksiklik olsa doktor zaten ilaç verirdi diye düşünüyorum.Ciğer sevmiyorum b12 hapi alsak olmazmi
Okulda olsan dahi ekstradan çantana bir şeyler atabilirsin, kuruyemiştir meyvedir. Mesela tam buğday ekmeğine sandviç hazırlayıp yanına alabilirsin. Aç kalmamak lazım. Kendimden biliyorum lisedeyken sadece kahvaltıyla tüm günü geçirirdim eve dönene kadar doğru düzgün yemezdim.bende kendime bi program oluşturdum seninkine benziyor biraz canım ancak onu haziranda uygulayabilcem okulda olduğum için.. listemde günlük meyve sebze süt yoğurt ve sağlıklı kuruyemişler var..kızartmalar cips kola vs sağlıksız yiyeceklerden uzak durup hem sağlıklı beslenip hemde bol bol kilolar almayı planlıyorum.ben yesem alırım zatende bişeye kafayı takayım iştahım kesiliyor hemen bu yüzden kilo alamıyorum..
ekliyorum o zaman listeye :)
pazartesiden pazartesiye tartılacağız.
evet haftalık takip yapacağız zaten seni de ekliyorum o halde listeye 27 nisanda en baştaki çizelgeyi güncelleyeceğim :)
hoşgeldin o halde ekliyorum listeye :)
b12 vitamini eksikliği halsizliğe iştahsızlığa sebep oluyor bu sebeple belki kilo almanı engelliyor olabilir.
B12 vitamini için bol bol ciğer ye bence haftada 1 falan ihtiyacını karşılayacaktır.
fakat büyük boyutta eksik varsa, dahiliyeden bir kan tahlili yaptırıp doktordan gerekliyse iğne ya da hap şeklinde destek de isteyebilirsin.
ama ilaçlık bir durum söz konusu değilse ben sana eksikliği azaltacak b12 emilimini artıracak yöntemler öğreneyim :)
ekliyorum o zaman listeye :)
evet haftalık takip yapacağız zaten seni de ekliyorum o halde listeye 27 nisanda en baştaki çizelgeyi güncelleyeceğim :)
b12 vitamini eksikliği halsizliğe iştahsızlığa sebep oluyor bu sebeple belki kilo almanı engelliyor olabilir.
B12 vitamini için bol bol ciğer ye bence haftada 1 falan ihtiyacını karşılayacaktır.
fakat büyük boyutta eksik varsa, dahiliyeden bir kan tahlili yaptırıp doktordan gerekliyse iğne ya da hap şeklinde destek de isteyebilirsin.
ama ilaçlık bir durum söz konusu değilse ben sana eksikliği azaltacak b12 emilimini artıracak yöntemler öğreneyim :)
doktor bana ilac verdi ama dahiliyeyede bir gozuk dedi :)ekliyorum o zaman listeye :)
Merhaba benimde boyum 1.60 kilom 47belim çok ince ben de basenden alıyorum kollarım falan incecik kalıyo 50 olsam yeter aranıza katılmak istiyorum ve ordaki listeyi uygulamaya çalışacağım cici bebenin çok etkili olduğunu da duymuştum
o şurubu hiç önermem, şöyle ki ben de kullanmıştım. evet iştah açıyor aşırı uyku yapıyor fakat antihistaminik yani alerji karşıtı ilaç olduğundan ilerde alerjilere karşı hassasiyet oluşturabiliyor. Şu an dahiliye doktorumun dediğine göre bu ilacı uzun süre kullandığımdan bahara, domatese vs ye daha önce olmayan alerjilerim peydah olduBenim tiroidlerim hızlı çalışıyor Dr sp..... ilacı verdi ayrıca gece çiçeğe yiyorum ise yarar mı acaba kilosu tartilinca yazacağım
tamam ekliyorum canım :)Ben de varım afilli cim :) 1.76 boy 56 kg
ben hocalarıma sormuştum bu tarifi daha önce de duymuştum. çiğ yumurtadan vücudun faydalanması minimum boşa kullanmış olursunuz aksi gibi miden bulanır demişti. nitekim senin miden de bulanmış. bunların hepsini peş peşe tüketsen -yumurta pişmiş olarak- hem miden bulanmaz hem de aynı kaloriyi almış olursun, hatta içeriğinden daha çok faydalanırsın :)Bana diyetisyen yazmıştı bi bardak süte iki tane bıldırcın yumurtası bal pekmez be bi tane cicibebe robottan geiçr iç demişti yapmadim.cig yumurta diye ama pekmezli süt yaptım sadece 1 haftada 200 gr farkettirdi yanlız gece ictigim için çok bulanti yaptı. Yatmadan iç demisti doktor. Neyse gündüz içtim bu sefer midemi bulandirdi istahimi kesti ne bileyim icemedim
seni de ekliyorum o halde :)Merhaba benimde boyum 1.60 kilom 47belim çok ince ben de basenden alıyorum kollarım falan incecik kalıyo 50 olsam yeter aranıza katılmak istiyorum ve ordaki listeyi uygulamaya çalışacağım cici bebenin çok etkili olduğunu da duymuştum