- 18 Ekim 2010
- 4.817
- 71
-
- Konu Sahibi Afilli_kiz
tebrikler iraaa:)51 olmuşum :))
Sabah aç karnına tartılınca 56.6 , tok karınla 57 görünüyorum tartıda kızlar . Hangisini kabul etmek gerekiyor[/QUOT
ac karna tartildigini baz al cnm
Selam kızlar ben de kilo vermek isteyenler grubundayım boyum 162 ve kilom 54-55 arası hedefim de 49-50. bir coğunuzla boyum aynı ve su an bir coğunuzun olduğu kiloya ulaşmaya calışıyorum,neden kilo almak istiyorsunuz anlamadım(çok zayıf olanlar hariç),mesela güzel vücut içinse hatlarınızı belirginleştirin kas yapınca zaten ağırlasırsınız,bilinçsiz kilo alırsanız sadece yağlanmaya sebep olursunuz.
teşekkür ederim ama hala bacaklarım çöp gibitebrikler iraaa:)
Banada yardımcı olur musunuzz ?? 1.65 47 kiloyum. Rahat 55 olmak istiyorumMerhaba kızlar,
Zamanında 42 civarı kilolardan burada birbirimizi kontrol ederek uyguladığımız programla 50leri görmüştüm.
Daha sonra işte bırakmamın iştahsızlığın sonucunda, 48e düştüm.
Yaz gelmeden şöyle yaklaşık bir ayda 5-6 kilo almak istiyorum. "Sağlıklı bir şekilde" olması önemli benim için.
Her hafta buraya kilomuzu yazalım diyorum ben spor da yapacağımdan ölçülerimi de takip edeceğim. Onları da buraya yazalım diyorum.
Aynı zamanda ben diyetisyenlik okuyorum. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş hakikaten başladım başlayalı bölüme, kendime zerre faydam dokunmadı belki sizlere dokunur
O zaman pazar gününe kadar katılmak isteyenler boy ve kilolarını isterlerse ölçülerini paylaşsınlar.
Pazar geceleri güncelleyelim sayfamızı.
Katılan olmazsa da artık kendi kendime takılırım
Listemiz;
Uygulayacağım program bu kızlar, kendi bilgi sistemimizden hazırladım. Kabataslak buna yakın, biraz az ya da biraz fazla yemeye çalışacağım her gün.
Okula gittiğimden bana bu program uygun siz de kendinize saatlerinize uygun olacak şekilde uygulayabilirsiniz isterseniz size de hazırlayabilirim özelden hayat tarzınız hakkında konuşursak
Bu da uygulamayı düşündüğüm spor programı
Aksam,gece yiyip yat ben 6kilo öyle aldım direk yağa ceviriyorBanada yardımcı olur musunuzz ?? 1.65 47 kiloyum. Rahat 55 olmak istiyorum
bebe maması yapıyorum yatmadan önce işe yarar umarımAksam,gece yiyip yat ben 6kilo öyle aldım direk yağa ceviriyor
Cnm 11ve 12den sonra yediklerin kilo yapıcag icin canın ne istiyorsa ye çikolata pasta börek meyva artık ne seviyorsan ye yanibebe maması yapıyorum yatmadan önce işe yarar umarım