- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
-
- Konu Sahibi Afilli_kiz
benim de bacaklarım baya inceydi çok rahatsızdım squatla üst bacaklarımı kalınlaştırdım ayrıca kalçam da yuvarlaklaştı tavsiye ederim. başta zorlasa da zamanla alışılıyorMerhaba bende kilo almak ısıtıyorum.dıyettısyene de gıttık ama yok olmaddogumdan sonra aldım o da sımdı gıttı.
Boyum 157
Kılo 52
Benım bacak sıkıntım var bacaklardan kılo almak ısıtıyorum ama ne mu kum olmuyor cop gıbı, pantolan almaya gıdın her devasında dönüyorum olmuyor bacaklar Zayıf o kadar kötü duruyo kı.
Belım kalın onu ınceltmek ısıtıyorum.kısacası bölgesel ısıtıyorum ama ne mumkun
Su dönem zaten alamam ıkı cocuk onların pesınde koşturmaktan mümkün olmayacak sanırım.
dahiliyeye hiç gittiniz mi genel kilo almanızı engelleyecek bir eksiklik/fazlalık var mı diye? tiroit hormonları mesela?Bende popo ve belden alıyoru m. Buralar ıncelsın. Bacak alsın hem üst hem alt Tarafın alması Lazım ama zor görünüyor.dedıgınıı dinleyeceğim.artık bıze bı lıste yazın meslekı bılgınıze dayanarak uygulYalım. Ikı cocuk annesıyım ve cop ngıbıyım
dahiliyeye hiç gittiniz mi genel kilo almanızı engelleyecek bir eksiklik/fazlalık var mı diye? tiroit hormonları mesela?
ben kol ve bacaktan alıyorum belim incecik koptu kopacak
boy 1.69 kilo 48 bu ay 50yi görsemm..
bence de incecik bel gayet güzelben kol ve bacaktan alıyorum belim incecik koptu kopacak
boy 1.69 kilo 48 bu ay 50yi görsemm..
ne mutlu eksiklik yokmuş işteGıttım Butun tahlıler yapıldı dıyetısyenım yollamıştı zaten. Bı ekdık yok.cok ekmek yetım mesela ama yok yok.bana bacak tan nasıl alacam o konuda yardımcı olun. Kızlar
benimde şuan çırpı gibi ama üst kolum birazcık etlendi ama gören hala sopa diyor o ayrıbence de incecik bel gayet güzel
ay keşke ben de kollarıma alsam kollarım çırpı gibi
.
ben önceki kilo almamda geceleri cicibebe sayesinde almıştım, yine öyle yapcam geceleri cicibebe yiycem kızlar bence mideniz alıyorsa siz de yiyinbenimde şuan çırpı gibi ama üst kolum birazcık etlendi ama gören hala sopa diyor o ayrı
bence de incecik bel gayet güzel
ay keşke ben de kollarıma alsam kollarım çırpı gibi
ne mutlu eksiklik yokmuş işte
ben de mesela senin tam tersiğ bacaklarıma alıyorum kilo o yüzden belli bölgeleri kilo almak istediğim bölgelerdeki kas gruplarını çalıştırarak yeme düzenimi başlatıcam ki oralara kilo alayım oralardaki kas kütlesi artsın
bence sen de (sen diyorum ama kusura bakma benden muhtemelen yaşça büyüksündür) squat lunge gibi egzersizlerle bacaklarını çalıştırmalısın.
bel inceltmek için russian twist egzersizini öneriyorlar.T
Sen dıyebırsın. Anım.ne olcak. Nettekıler bakayım bu hareketlere. Inşallaah alırız. Bu bel nasıl ıncelecek formül yok mu
benim de tartım bozuk eczanede tartılıyorum ben de. listeye ekleyeyim mi yine de?Bende almak istiyorum bu aralar şu fatsecret programini kullanıyorm ama alamadim 2 haftadir fln.. boyum 157 kilom 51 ama belli duzende tartilamam tartim yok anneme gittikce tartiliyorum
ekle ekle tartildikca yazarim :)bel inceltmek için russian twist egzersizini öneriyorlar.
yarın itibariyle listeme sporlara falan başlayacağım bakalım alabilecek miyim gelsin kilolar
benim de tartım bozuk eczanede tartılıyorum ben de. listeye ekleyeyim mi yine de?
fat secreti ben de kullandım da bir süre sonra üşeniyorum eklemeye oraya