- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- Konu Sahibi Afilli_kiz
Tamam o zaman kızlar haydi düzenli bir şekilde başlayalım da herkes neler yaptığını neleri yapamadığını gelecek hafta ayın 4ünde de kilolarımıza bakıp güncelleyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dediğin programı yükledim ama bodyweight diye bişey bulamadim tüm vücut kol ve var bide orta seviye çaylak fln var yanlışmı yükledim acaba :)Tamamdır ben bildirenlerle listeyi hazırladım sabah yüklerim
egzersiz olarak ben bi uygulamaya uymayı düşünüyorum bir de akşam üzerleri çok uzun olmayan yürüyüşler yaparım dedim temiz havada
uygulamanın adı 30 days fit oradaki bodyweight kısmını gün gün başlayacağım yarın itibariyle eğer uygulamayı yükleme imkanı yoksa ben ekran görüntülerini ya da programı buraya yazayım
ne dersiniz kızçeler
Ben dediğin programı yükledim ama bodyweight diye bişey bulamadim tüm vücut kol ve var bide orta seviye çaylak fln var yanlışmı yükledim acaba :)
pekii boy kilo yaz hemen seni de katalımBende katılabilir miyimmm çok ihtiyacım var
Yumurta bende yiyemiyodum canm sonra yumurtayı iyice çirpiyom tereyağını eritiyom yumurtayı döküyom üstüne kaşar peyniri rendeliyom hem çok lezzetli hemde kalorisi çok :) bende erken kalkmam ama erken kalksam daha çok yerim onuda düzene koycam artk :) süt içerken niye acı çekiyon anlamadım?31 yaşındayım 45 kiloyım 1,58 boyum ,yumurta hiç yiyemiyorum malesef yerine ne yemeliyim ?Bir de süt içerken çok acı çekiyorum Sabah evde kahvaltı yapamıyorum çünkü erken uyanamıyorum zumbaya falan yazılsam egzersiz yerine olmaz mı çünkü düzenli olarak size uyum sağlayabilir miyim bilmiyorum?
Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
Tadı çok iğrenç geliyor bebekken anne sütü bile hiç içmemişim ben ..Yumurta bende yiyemiyodum canm sonra yumurtayı iyice çirpiyom tereyağını eritiyom yumurtayı döküyom üstüne kaşar peyniri rendeliyom hem çok lezzetli hemde kalorisi çok :) bende erken kalkmam ama erken kalksam daha çok yerim onuda düzene koycam artk :) süt içerken niye acı çekiyon anlamadım?
Süt içemiyosan sütlü tatlılar ye cnm sütlaç muhallebi vs. Bide aklına geldikçe bişeyler ye azda olsa ben öyle yapiyorumTadı çok iğrenç geliyor bebekken anne sütü bile hiç içmemişim ben ..
Canım süt içemiyorsan hiç zorlama laktoz intoleransın olabilir Allah korusun mideni falan bozarsın, yumurta da aynı şekilde bunlar alerji yapabilme ihtimali yüksek besinler. Yumurta yerine şu şekilde 1 yumurta=1 kibrit kutusu peynir bu şekilde değiştirebilirsin. Ama her gün peynir ile değiştirme bazen bir adet sosis, bazen bir dilim salam. Protein çeşitliliği olsun diye diyorum imkanın varsa bunları tüketebilirsin. Çok önerilen besinler değiller ama yumurtanın eksiğini kapatmak için yapabilirsin. Rahatsızlık oluturuyorsa hele süt ve yumurta sonradan hiç zorlama kendini daha da iterler.31 yaşındayım 45 kiloyım 1,58 boyum ,yumurta hiç yiyemiyorum malesef yerine ne yemeliyim ?Bir de süt içerken çok acı çekiyorum Sabah evde kahvaltı yapamıyorum çünkü erken uyanamıyorum zumbaya falan yazılsam egzersiz yerine olmaz mı çünkü düzenli olarak size uyum sağlayabilir miyim bilmiyorum?
Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
Ekliyorum hemen seni deBoy 170 kilo 48 canım
ohh maşallah ne güzel gidiyor1 Ağustos
*kahvaltı 300 kalori
*öğlen 300 kalori
*bir muz küçük 60 kalori
* kuruyemiş 200 kalori
toplam 860 devam akşam pekmez tayin falanda yerim extra olarak
Ben de stajdayım takip edemiyorum yarın itibariyle kalori takibi için bi uygulama indirip onla deniycem takip etmeyiYa ben yediklerimi hesaplayamiyorum evde durmuyorum bu aralar ama çok yiyorum bende 43 kilo olmuşum
Yulaf yardımcı tabi kiYulafli Sütlü muzlu ballı içecek hazırlayıp ara ögünlerde tüketmek istiyorum. Ama yulaf kilo almaya yardımcı mıdır sanki kilo vermek isteyenler de kullanıyor bunun ayarı nedir?