- 18 Ekim 2010
- 4.817
- 71
-
- Konu Sahibi Afilli_kiz
aynen ya kendimi bu ara yemeklere verdm dünde brownie ve borek yapmıstm evde tek kişilk gün yapıorm adeta..aradan 2 yıl geçmiş ama sanki bıraktığm gibi kadınlarkülübü..evinin resmlerine de baktm güle güle otur haticecm:) kendine dikkat et öpüorm çokiyi maşallah canım :) iyi ne güzel almışsın zaten çok güzelsin ve şimdi eminim daha da güzelelşmişsindir :) vayy sarrmaya bak senn :)))
aynen ya kendimi bu ara yemeklere verdm dünde brownie ve borek yapmıstm evde tek kişilk gün yapıorm adeta..aradan 2 yıl geçmiş ama sanki bıraktığm gibi kadınlarkülübü..evinin resmlerine de baktm güle güle otur haticecm:) kendine dikkat et öpüorm çok
metabolizmanda aşırı bir hızlılık olduğunu düşünüyorsan bence dahiliyeye özellikle TSH hormonu için tahlil yaptırmanı tavsiye ederim.Kızlar ben de kilo alamıyorum 167 boyum çok özgüvensizimBu arada ekmek oranına baktım da ben o ekmeği yersem açlıktan ölürüm az değil mi ki ben bir oturuşta bi ekmeği rahat yiyebilen bi insanım ama günde bir sefer öyle üç öğün değil ve hemen sindirip tuvalete çıkarım yediğim midemde kalmıyor ki kilo alayım Böyle olan var mı?
ben de 200 gramcık almışımmaalesef 56.5 olmuş kilom kızlar( sizde durumlar nasıl ??