- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
-
- Konu Sahibi Siriusnova
Sonrası daha kolay oluyor8 9nyasina kadar sorun olmaz diye düşünüyorum. Sonrası dikkat edilmeli
Annem sen misin?
Yazın kimse ilismesin der hep!
Bencede yasaklanmalı evde klima yoksa.. yazık yahuu yapış yapış o ne öyleAnnem sen misin?
Yazın kimse ilismesin der hep!
Cocuk desen var,balkon desen var..Bizim evde 2+1 , çocuk odasında uyuyor . Biraz önce sex yaptık. Şimdi de balkonda sigaramı içiyorum
O zamana kadar halen aktif bir koca kalırsa denerimSonrası daha kolay oluyor
Cocuklar odadan çıkmıyor zaten,kulaklıkla bağıra bağıra sabah ezanina kadar oyun oynuyorlar
Bu internet,oyun falan tek o zaman işimize yarıyor
Saglikla gelsin kuzucuk.Cok normal ayagini duvara koy rahatlarsin ben oyle yapardimValla haminneye döndüm. Menopozlu gibi sıcak basmalar. Hamilelikte kan basıncı yükseliyor onunla ilgili sanırım
Klima kapatılınca 2 dakikada oda hamam gibi oluyor, ve klimada hasta olma tehlikesi var Vantilatoru tavana veya duvara vurdurmak daha kullanışlı. Antakya sicaklari ile tecrübe edildiValla klima vantilatör çarpıyor bana yamuluyorum.
Klima belki başka odada çalıştırıp serinliğinden faydalanılabilir.
Klima kapatılınca 2 dakikada oda hamam gibi oluyor, ve klimada hasta olma tehlikesi var Vantilatoru tavana veya duvara vurdurmak daha kullanışlı. Antakya sicaklari ile tecrübe edildi
Çok şükür Ne ararsan var biz deCocuk desen var,balkon desen var..sexte var masallah
Orda sevisilmez ,biber kurutulur,salca yapilir hersey olur ama ilişilmezKlima kapatılınca 2 dakikada oda hamam gibi oluyor, ve klimada hasta olma tehlikesi var Vantilatoru tavana veya duvara vurdurmak daha kullanışlı. Antakya sicaklari ile tecrübe edildi
Vantilatör sesini bastirabilirsiniz bence diyeyim ve ben susayım artıkVantilatör sesi insanı gıcık etmiyor mu ritmik bir uyuz sesi var. Belki sizdeki iyi bir şeydir
Yaaa jajakdjkdkfkfjf koptumHayır bir de 10 yıl ne? 3 olsun, hadi 5 olsun. 2+1 ev ne alaka? Düzenli seks için 3+1, ısı yalıtımlı, cam balkonlu daire mi lazım? Balkon önemli çünkü. Muzu sürtmek için
Canimizi cektirme yahu hava sicakVantilatör sesini bastirabilirsiniz bence diyeyim ve ben susayım artık
Vantilatör sesini bastirabilirsiniz bence diyeyim ve ben susayım artık
Benim çocuk yok, adam işte, bende bir aydir yasakliyim no sex no keyif seninki keyif cuğarasi benimki kederBizim evde 2+1 , çocuk odasında uyuyor . Biraz önce sex yaptık. Şimdi de balkonda sigaramı içiyorum
Kesinlikle bu kafadan banada lazım 2 yaşında kızım var bu kız büyüyecek ben nasıl seks yapacamgeç kaldım sanırım bunu düşünmekte
Biz gönderiyoruz kızıçocuğu babanneye paslayıp muhteşem bir gece geçireceğine inanan sadece ben miyim ya
Olmaz değil ama tek şart bu olmasa gerekçocuğu babanneye paslayıp muhteşem bir gece geçireceğine inanan sadece ben miyim ya
İşte feraset, işte fazilet, işte ileri görüşlülük!!!
İstekli bir çift olduğunu düşün iki günde bir nasıl paslayacaksınçocuğu babanneye paslayıp muhteşem bir gece geçireceğine inanan sadece ben miyim ya