Yaz ayın da cinsel ilişki nasıl olmalı?

İstekli bir çift olduğunu düşün iki günde bir nasıl paslayacaksın 😂

çare klima alıp kapıyı kapamak. çocuğa da kapı çalmayı öğretcez artık.
daha karnımda başlarım "anne babanın odasının kapısı çalınır sonra içeri girilir" demeye.
orada herşeyi algılıyorlarmış ya jfldkfşsdkfş

Bayıra karşı yapın yazın. Evinizin duvarlarini yıkın. Doğayı tabiati suyu toprağı hissedin... ohhhhh yeahhh

Yazın kimse bana ilişmesin de siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.😊

Sıcaktan boğulacak gibiyim. Hiç böyle terlediğimi hatırlamam.yazın bile uzun kollu eşofmanla yatan insandım. Şimdi ölüyorum sıcaktan.
Yaa geçen herife söylediğim bahane değil mi bu :KK70:
Adamı şaşkınlıktan uyku tutmadı "çok sıcak olunca şeyetmek çok zararlıymış" dedim diye :KK70:

Suanda da yazin kapi pencere acik yatmiyor musunuz? Suanda nasil sevisiyorsunuz?
Cocuk olunca da sevisene kadar pencere acik kapi kapali olur.
Hem 10 seneye 3+1'e gecersiniz.

Ben 1 yıllık evliyim. Kocam çocuk isteyip duruyor. Ben en az 10 yıl düşünmüyorum. Şuan oturduğumuz daire 2+1 çok küçük. Kapı, pencere açık yatıyoruz. Çocuk olursa yaz ayların da nasıl cinsellik yaşayacağız beni aydınlatırsanız sevinirim.
Ses eve yayılmasın diye kapıyı kapatıyorsun, uyuyacağın zaman da açıyorsun, hepsi bu, çok muhteşem akla gelmeyecek yöntemler yok yani

Ben 1 yıllık evliyim. Kocam çocuk isteyip duruyor. Ben en az 10 yıl düşünmüyorum. Şuan oturduğumuz daire 2+1 çok küçük. Kapı, pencere açık yatıyoruz. Çocuk olursa yaz ayların da nasıl cinsellik yaşayacağız beni aydınlatırsanız sevinirim.
😅😅😅daha olmadan kaygısı düsmuş desenize 😆 evli cocuklu aileler nasil yapiyorsa ole tabiki 😁 onlar uyuynca yaparsiniz gunduz yapmazsiniz olur biter

Kesinlikle bu kafadan banada lazım 2 yaşında kızım var bu kız büyüyecek ben nasıl seks yapacam 🤔 geç kaldım sanırım bunu düşünmekte 😅
Biri 7 biri 11 yaşında 🤣🤣🤣🤣 büyüdükçe kolaylaşıyor, dont panic
Yazın kimse bana ilişmesin de siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.😊

Sıcaktan boğulacak gibiyim. Hiç böyle terlediğimi hatırlamam.yazın bile uzun kollu eşofmanla yatan insandım. Şimdi ölüyorum sıcaktan.
Menapoz olmasın o 😱

Ay gebelik takvimini farketmedim kusura bakma, hamilelikte normal o

Cocuk isteyip duran bir adamla 10 yil dusunmeyen bir kadinin evliligi mi😶
Nasil ortayi bulacaksiniz ben en cok bunu merak ettim. Evlenmeden önce konusmus muydunuz bu konulari?

X